Her-og-Nu-ferie i sommerhus

I år er det også muligt at booke en MiniFerie i højsæsonen. Om sommeren, når solen skinner og man spontant får lyst til at tage i sommerhus i et par dage og nyde stranden, havet og naturen, har vi nu de passende sommerhuse til jer. Hvis I kan rejse spontant, så bestil en her-og-nu-ferie og nyd sommeren.

Her-og-Nu-ferie i sommerhus

Sommerferie i dejlige Danmark

Hvis I gerne vil være sikre på, at vejret spiller med - med solskin og varme, inden I booker jeres ferie, så er det i år også muligt at booke spontant for jer, der med kort varsel kun kan få et par dages ferie. Hvis I kan tage et par dage fri, så kan I overraske jer selv samt familien, finde et passende sommerhus og bare tage på ferie på det tidspunkt, der passer jer bedst.

Her-og-Nu-ferie i sommerhus på terassen

Vores udvalg af sommerhuse

Hos os finder I mange forskellige sommerhuse i alle prisklasser. Hvis I vil unde jer selv noget specielt, kan I med lidt held finde et sommerhus med pool i højsæsonen, eller et hus med spa og sauna, hvor I kan slappe af, et eksklusivt sommerhus, eller et hus lige ved havet. Hvis I kun har få dages ferie, så er det skønt at bo i et sommerhus, der matcher jeres ønsker. Ring til os og hør om mulighederne. Hvis I har specielle ønsker som for eksempel sommerhuse med indhegnet have, som er særdeles velegnede til familier med små børn, så har vi også et sommerhus til jer. 

Her-og-Nu-ferie i sommerhus

Populære feriesteder til jeres Her-og-Nu-ferie

Mange, der tager på ferie med kort varsel, foretrækker sommerhuse, der ligger ikke så langt væk hjemmefra. I kan booke en Her-og-Nu-ferie i hele landet, da udvalgte sommerhuse i alle landets ferieområder er tilmeldt her-og-nu-ferie. De mest populære feriesteder ligger ved Jyllands vestkyst, men der er dejlige feriesteder i hele Danmark. Tag for eksempel til Skagen, hvor I kan opleve Kattegat og Skagerrak flyde sammen. Eller lej et sommerhus ved Jyllands østkyst, som ikke er så vild som vestkysten, og hvor I kan lade børnene lege i de lave bølger, mens I læser en god bog eller slapper af. Også det Fynske øhav har sin charme, eller de dejlige feriesteder på Sjælland som Gilleleje, Hornbæk m.m. Der er mange muligheder, og uanset hvor i landet I vil holde jeres sommerferie, har vi det rigtige sommerhus til jer.

Hvordan I booker jeres Her-og-Nu-ferie

Bookingen af jeres Her-og-Nu-ferie kan gennemføres fra om søndagen i den uge, I vil rejse. I kan booke en her-og-nu-ferie fra søndag i uge 28 til lørdag i uge 33. Ankomst er mulig alle ugens dage, men I kan ikke booke en Her-og-Nu-ferie over en weekend, medmindre afrejsedagen er den efterfølgende lørdag. Det vil sige, I kan booke en her-og-nu-ferie over en weekend, hvis I bliver hele den efterfølgende uge indtil om lørdagen. Her-og-Nu-ferie kan inden for en uge, altså fra søndag, bookes fra 3-6 dage.

Hvis I beslutter jer spontant for en her-og-nu-ferie mellem uge 28 og 33, kan I ringe til os eller sende os en mail. Vi hjælper jer gerne med at finde det rigtige sommerhus og er til for jer, når det drejer sig om jeres ferie i sommerhus.

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Spar op til 20% - Book senest 1/7

Op til 20% rabat i uge 29 - 30 - 31 - 32
Book sommerferien nu og spar op til 20% i uge 29 – 30 – 31 og 32. Book senest 1/7.

 

 

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Spar op til 30% på udvalgte eksklusive sommerhuse

Spar op til 30% på udvalgte store, stilfulde sommerhuse med fokus på lækre faciliteter såsom pool, hvor der er der plads til alle, så I kan nyde ferien sammen som den store familie eller vennegruppe.

 

SPAR 20% PÅ UGERNE 25-28

Tilbuddet udløber d. 30/4/24.
Spar 20% på udvalgte sommerhuse i perioden uge 25-28. Tag forskud på sommeren og book i dag.