Ferie på 1. klasse i et luksussommerhus fra Sol og Strand

Hold ferie på 1. klasse i et af vores gennemførte luksussommerhuse. Vores luksussommerhuse er så dejlige, at I faktisk kan være ligeglade med vejret udenfor - for der er så meget at opleve indeni luksussommerhuset.

Indenførs luksus-swimmingpool med udsigt til hav

Her er der dømt 100 % afslapning og ferie på jeres præmisser. Vores luksussommerhuse har alle fem stjerner. Vi går meget op i at kategorisere vores sommerhuse korrekt, derfor kan I også regne med et luksussommerhus, når I booker et af vores sommerhuse med fem stjerner. Disse sommerhuse er udstyret med luksuriøse detaljer, veludstyrede køkkener og lækkert interiør. Sommerhusene emmer af luksus - og det samme gør arealerne udenfor, hvor terrasserne fremstår smukke og ligeledes med luksuriøse detaljer.

Udendørs luksus-spa

Swimmingpool, spa og sauna

Vælger I et luksussommerhus med swimmingpool, sauna og spa, har I muligheden for, at lave jeres egen wellness-oase. I kan medbringe æteriske olier, dejlige og bløde håndklæder tænde lidt levende lys og sætte godt og afslappende musik på anlægget. Og så er det bare med at få badet, skrubbet og masseret hinanden - alt det, der ikke er tid til i en ellers stresset hverdag.

Spa, sauna og swimmingpool er især fantastiske, når I holder ferie i luksussommerhus udenfor sommer-sæsonen. Så kan I komme hjem og få varmen efter en god lang gåtur på stranden eller i skoven. Et luksussommerhus er også billigere, når I holder ferie udenfor sæsonen - og man kan argumentere for, at I får mere for pengene, da man naturligt holder sig mere inden døre, når vejret ikke er så godt udenfor.

Luksussommerhus med stor terrasse

Har I børn med på ferie er der mange, mange timers underholdning i swimmingpoolen. Kombinationen af børn og vand er lig med sjov og spas for børnene men også for hele familien. For I som forældre eller måske bedsteforældre, kan også have det sjovt med børnene. Køb en oppustelig krokodille eller tag nogle bolde med - og voila, I har det sjovt sammen, og får sikkert også pulsen lidt i vejret. Når I har lagt børnene i seng, kan I gentage succesen med de levende lys. Det er helt ufatteligt smukt at svømme i stearinlysenes skær med kig til stjernerne udenfor. Nogle af vores luksussommerhuse har endda udendørs spa - og så er det jo oplagt, at I kan sidde udenfor både om dagen og aftenen, og nyde et glas champagne og den omgivende natur.

Luksus-sommerhus med brændeovn

Luksussommerhuse med specielle detaljer

Mange af vores luksussommerhuse har helt specielle detaljer eller specielt udstyr. Nogle har Wii, Playstation eller X-BoX, mens andre har bordtennis, bordfodbold eller dart. Andre af vores luksussommerhuse har motionsrum og igen andre har den mest fantastiske udsigt over vandet. I søgeboksen overfor, kan I se de luksussommerhuse vi har ved Sol og Strand. Har I specielle ønsker, der ikke fremgår af søgeboksen, kan I altid ringe til vores rådgivere på tlf. 70 100 160, så I sammen kan finde det helt rigtige luksussommerhus til jer og jeres familie.

Luksus-sommerhus med stor køkken-alrum

Internet en naturlighed

Selvom I er på ferie og ønsker at koble af, så kan det nu altså alligevel være godt at være koblet på. Alle vores luksussommerhuse råder over højhastigheds internet, så I kan følge med i nyhederne, tjekke mails eller slappe af med yndlingsspillet på Ipaden. I kan også bruge internettet til at hente vores app i Appstore eller på Google Play, hvor I kan få overblik over attraktioner i området omkring jeres luksussommerhus.

Luksussommerhuse

Sommerhuse med specielle faciliteter

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Gratis aktivitetscenter

Lej sommerhus eller ferielejlighed med gratis adgang til aktivitetscenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og sjov for hele familien.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Kørestolsegnet sommerhuse

Kørestol er ingen hindring for en dejlig ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Sommerhus tæt på Legoland

Bo tæt på Legoland i ferien, så er sjove oplevelser lige i nærheden. 

Lej sommerhus

Læs om sommerhusudlejningens historie, hvor I kan holde ferie i sommerhus i Danmark og hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus.

Billige sommerhuse

Billige sommerhuse til leje er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med dine ønsker