Romantisk valentinsophold i sommerhus med op til 40% rabat

Sommerhus og romantik hænger sammen som sol og sommer. Faktisk kan vi ikke komme i tanke om noget mere romantisk end et ophold i sommerhus med den du holder af.

Romantisk valentinsophold i sommerhus med op til 40% rabat

Giv et romantisk ophold i sommerhus til Valentinsdag

Overrask dit livs kærlighed med en forlænget weekend, en miniferie på 2-5 dage eller en last minute ferie i sommerhus med op til 40% rabat. Her kan I helt uforstyrret nyde tosomheden og romantikken.

Uanset om opholdet skal nydes på selve Valentinsdag eller en anden tid på året, om der er varmt eller koldt udenfor, så lad et af vores hjertevarme sommerhuse danne rammerne om jeres ferie

Nyd stilheden og mærk romantikken blusse i takt med optændingen i den knitrende brændeovn i sommerhuset, gå ture langs kysten med solnedgangen i ryggen og tag på opdagelse i lokalområdet eller naturens uendelige udstrækning. 

Booker du et sommerhus med spa, sauna, pool, dampkabine eller lign. kan I afholde jeres helt eget private wellness-ophold.

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Spar op til 20% - Book senest 1/7

Op til 20% rabat i uge 29 - 30 - 31 - 32
Book sommerferien nu og spar op til 20% i uge 29 – 30 – 31 og 32. Book senest 1/7.

 

 

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Spar op til 30% på udvalgte eksklusive sommerhuse

Spar op til 30% på udvalgte store, stilfulde sommerhuse med fokus på lækre faciliteter såsom pool, hvor der er der plads til alle, så I kan nyde ferien sammen som den store familie eller vennegruppe.

 

SPAR 20% PÅ UGERNE 25-28

Tilbuddet udløber d. 30/4/24.
Spar 20% på udvalgte sommerhuse i perioden uge 25-28. Tag forskud på sommeren og book i dag.