Romantisk valentinsophold i sommerhus med op til 10 % rabat

Sommerhus og romantik hænger sammen som sol og sommer. Faktisk kan vi ikke komme i tanke om noget mere romantisk end et ophold i sommerhus med den du holder af.

Romantisk valentinsophold i sommerhus med op til 10 % rabat

Giv et romantisk ophold i sommerhus til Valentinsdag

Overrask dit livs kærlighed med en forlænget weekend, en miniferie eller et længere ophold i sommerhus, hvor I kan nyde tosomheden og romantikken uforstyrret sammen til Valentinsdag.

Valentinsophold med 2-personers rabat

Booker du min. 7 dages ophold på huse med 2-personers rabat, får du 10% rabat på opholdet.
I må maksimalt være to personer, dog tæller børn under tre år ikke med.

Inviter din udkårne med på miniferie i sommerhus

Er du på udkig efter en kort getaway, så booker du nemt en miniferie. Vælg mellem 2-5 overnatninger. 

Uanset om opholdet skal nydes på selve Valentinsdag eller en anden tid på året, om der er varmt eller koldt udenfor, så lad et af vores hjertevarme sommerhuse danne rammerne om jeres ferie

Nyd stilheden og mærk romantikken blusse i takt med optændingen i den knitrende brændeovn i sommerhuset, gå ture langs kysten med solnedgangen i ryggen og tag på opdagelse i lokalområdet eller naturens uendelige udstrækning. 

Booker du et sommerhus med spa, sauna, pool, dampkabine eller lign. kan I afholde jeres helt eget private wellness-ophold.  

 

 

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.