Hold ferie i sommerhus med pool i Danmark

Lej et sommerhus med pool hos Sol og Strand og vær uafhængig af vejret. Forkæl familien med et sommerhus med pool og nyd varmen og vandet indenfor.

Ønsker I at holde ferie i Danmark med børn, er Sol og Strands pool huse ideelle. Når vejret ikke ligefrem indbyder til badning i havet, er et sommerhus med egen pool den ideelle beskæftigelsesmulighed for børnene.

Sol og Strand Sommerhusudlejning har mere end 500 private sommerhuse med pool i alle de populære ferieområder i Danmark inklusive Bornholm. Størsteparten af vores pool huse ligger dog ved vestkysten, især ved Blåvand og på øerne Fanø og Rømø samt ved Marielyst på Falster. Mange af vores pool-huse har også spabad og sauna, så I har mulighed for at lave jeres egen wellness-oase og kombinere svømmeturen med en herlig omgang wellness. I et sommerhus med pool kan I bade året rundt, og I er sikre på, at der er mange timers underholdning for både børn og voksne. Det er ren nydelse for alle vandhunde!

Børn, der boltrer sig i poolen med deres plastikdyr

Store huse

Mange af vores pool huse er store, rummelige sommerhuse med masser af plads og mange soverum. Her er plads til, at I kan holde ferie med flere generationer og hygge jer sammen. Børnebørnene kan boltre sig i swimmingpoolen lige så tit, de har lyst, mens bedsteforældrene ser på og nyder børnebørnenes leg. I de store pool huse er der også plads til, at I kan holde ferie med alle vennerne eller I kan vælge at leje et sommerhus med pool til jeres næste fest - et poolparty for voksne.

Flere af de store huse har billardbord, bordtennisbord, bordfodbold eller lignende. Men der er også tænkt på de voksne, idet nogle af de store sommerhuse har fitnessrum med forskellige fitnessredskaber. Lej et af vores store pool huse med plads til forskellige aktiviteter. Et stort sommerhus med pool vil danne rammen om en fantastisk ferie.

Luksussommerhuse med pool

Når I lejer et luksussommerhus med pool fra Sol og Strand, kan I holde ferie på 1. klasse. Her er der dømt 100 % afslapning og ferie helt efter jeres hoved.

Spa, sauna og swimmingpool er især fantastiske, når I holder ferie i luksussommerhus i vintermånederne. Så kan I komme hjem og få varmen efter en god lang gåtur på stranden eller i skoven. Nogle af vores luksussommerhuse har også udendørs spa, som I kan nyde både om dagen og om aftenen.

Et luksussommerhus er også billigere, når I holder ferie udenfor sæsonen - og man kan argumentere for, at I får mere for pengene, da man naturligt holder sig mere inden døre, når vejret ikke er så godt udenfor.

Smagfuldt indrettet poolrum i luksussommerhus

Sommerhuse med fælles pool

Sol og Strand byder også på sommerhuse med fælles indendørs og udendørs swimmingpool, fx i feriebyen, Rømø, Havneby, hvor der er mulighed for leg og hyggeligt samvær med andre børn og voksne.

Vandkvalitet og sikkerhed i top!

Den øgede efterspørgsel på pool huse har gjort det nødvendigt at fokusere på sikkerhed og kvalitet. Alle sommerhuse med swimmingpool eller standvandsspa, der udlejes gennem Sol og Strand, får derfor gratis kontrolbesøg af vores specialuddannede servicemedarbejdere mindst én gang om ugen. Under besøget bliver vandets klor- og pH-værdi analyseret, kontrolleret og eventuelt justeret. Samtidig bliver vandets temperatur og klarhed kontrolleret, og teknikken afprøves.

Alle Sol og Strand-servicemedarbejdere er udannet af Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen og har diplom i swimmingpool-teknik og vandkvalitet. Det er jeres garanti for korrekt kontrol, og som lejere behøver I derfor ikke bekymre jer om vandets kvalitet.

Vandtemperaturen i en indendørs swimmingpool ligger typisk på 24-28° C. Det koster energi at opvarme store mængder vand, men I kan reducere energiforbruget ved at trække termotæppet hen over swimmingpoolen og på den måde reducere både energiforbruget og fordampningen i poolrummet.

To generationer, der nyder at bade i poolen

Vandkvaliteten

Vandkvaliteten i sommerhusenes swimmingpool og standvandsspa er i top. Derfor er det vigtigt, at I overholder nogle enkle baderegler, som forefindes i huset. For at vi kan give jer den optimale vandkvalitet, skal antallet af personer svare til personantallet, som blev angivet ved bookingen. Det er afgørende for, at servicemedarbejderen kan dosere den optimale mængde klor. Klor bliver opbrugt hurtigere - jo flere personer der bruger swimmingpoolen. Klorværdien justeres således individuelt med hensyn til netop jeres ferie.

En vellykket ferie i et sommerhus med pool kræver, at I overholder nogle enkle baderegler, som findes i huset.

Attraktioner i nærheden af sommerhuse med pool

Hvis I holder ferie i et Sol og Strand-sommerhus med pool, har I også mulighed for at besøge nogle af de mange attraktioner, der findes i de forskellige områder. Sol og Strand sommerhusudlejning har udarbejdet en app med beskrivelse af ca. 1.500 attraktioner i Danmark. Beskrivelsen indeholder også rutevejledninger, telefonnumre og links til hjemmesider, men ingen åbningstider og priser. I vælger jeres interesser og får relevante attraktioner vist på en liste eller et kort i forhold til jeres aktuelle position.

Find det perfekte sommerhus med pool til jeres ferie.

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Vester Husby

 

1 uge fra DKK 4591

 
10 Sovepladser, 4 Soverum

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Vejlby Klit

 

1 uge fra DKK 4588

 
10 Sovepladser, 4 Soverum

Kategori
?
Nordvestjylland, Vorupør

 

1 uge fra DKK 2682

 
10 Sovepladser, 3 Soverum

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj

 

1 uge fra DKK 9281

 
8 Sovepladser, 4 Soverum

Kategori
?
Lolland, Falster og Møn, Marielyst

 

1 uge fra DKK 4211

 
12 Sovepladser, 4 Soverum

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Vejlby Klit

 

1 uge fra DKK 4393

 
10 Sovepladser, 4 Soverum

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand

 

1 uge fra DKK 4060

 
10 Sovepladser, 4 Soverum

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup

 

1 uge fra DKK 3651

 
8 Sovepladser, 3 Soverum

Kategori
?
Nordvestjylland, Løkken

 

1 uge fra DKK 3362

 
8 Sovepladser, 3 Soverum

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj

 

1 uge fra DKK 5241

 
10 Sovepladser, 4 Soverum

Vis flere sommerhuse