Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Hold ferie i sommerhus med pool i Danmark

Sommerhusudlejning med indendørs pool er utroligt populært. Lej et sommerhus med pool hos Sol og Strand og vær uafhængig af vejret.

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 26-0756, Blåvand
 
8 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 6580

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Vester Husby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 21-1007, Vester Husby
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 5013

Kategori
?
Nordvestjylland, Slettestrand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 16-0063, Slettestrand
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3578

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-0207, Lønstrup
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 3902

Kategori
?
Lolland, Falster og Møn, Marielyst Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 82-0758, Marielyst
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3863

Kategori
?
Fyn og øer, Helnæs Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 70-5020, Helnæs
 
11 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 5276

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Haurvig Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 22-6001, Haurvig
 
8 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 5372

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 26-0642, Blåvand
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 4674

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 26-0689, Blåvand
 
8 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 8883

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Klegod Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 22-2103, Klegod
 
9 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 4070

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-0341, Lønstrup
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3686

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 10-8204, Nørlev
 
7 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3545

Kategori
?
Nordvestjylland, Kærgården, Vestervig Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 18-4039, Kærgården, Vestervig
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 2692

Kategori
?
Nordvestjylland, Nr. Lyngby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-2082, Nr. Lyngby
 
8 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 3695

Kategori
?
Nordvestjylland, Klitmøller Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 17-1142, Klitmøller
 
8 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 9852

 

Børnevenlig ferie i sommerhus med pool

Ønsker I at holde ferie i Danmark med børn, er et Sol og Strands sommerhuse med pool helt ideelle. Når vejret ikke ligefrem indbyder til badning i havet, er et sommerhus med indendørs pool den perfekte beskæftigelsesmulighed for børnene, der vil elske deres helt egen ’svømmepøl’. Forkæl familien med et sommerhus med pool, og nyd varmen og vandet indenfor.

Børn, der boltrer sig i poolen med deres plastikdyr

Sommerhusudlejning med indendørs pool

Sol og Strand Sommerhusudlejning har mere end 500 private sommerhuse med pool i alle de populære ferieområder i Danmark inklusive Bornholm. Størsteparten af vores sommerhuse med indendørs pool ligger dog ved vestkysten, især ved Blåvand og på øerne Fanø og Rømø samt ved Marielyst på Falster, finder I dejlige sommerhuse med pool.


Mange af vores sommerhuse med indendørs pool har også spabad og sauna, så I har mulighed for at lave jeres egen wellness-oase og kombinere svømmeturen med en herlig omgang wellness. I et sommerhus med indendørs pool kan, I bade året rundt, og I er sikre på, at der er mange timers underholdning for både børn og voksne. Sommerhus med pool er ren nydelse for alle vandhunde!

Stort sommerhus med indendørs pool

Mange af vores sommerhuse med indendørs pool er store, rummelige sommerhuse med masser af plads og mange soverum. Her er plads til, at I kan holde ferie med flere generationer og hygge jer sammen. Børnebørnene kan boltre sig i swimmingpoolen lige så tit, de har lyst, mens bedsteforældrene ser på og nyder børnebørnenes leg. I et stort sommerhus er der også plads til, at I kan holde ferie med alle vennerne eller I kan vælge at leje et sommerhus med pool til jeres næste fest - et poolparty for voksne.


Flere af de store sommerhuse har billardbord, bordtennisbord, bordfodbold eller lignende. Men der er også tænkt på de voksne, idet nogle af de store feriehuse har fitnessrum med forskellige fitnessredskaber. Lej et af vores store sommerhuse med plads til forskellige aktiviteter. Et stort sommerhus med indendørs pool vil danne rammen om en fantastisk ferie for familie og venner.

Smagfuldt indrettet poolrum i luksussommerhus

Luksussommerhuse med pool

Når I lejer et luksussommerhus med pool hos Sol og Strand, kan I holde ferie på 1. klasse. Her er der dømt 100 % afslapning og ferie helt efter jeres hoved. En feriebolig med swimmingpool gør ferien til noget helt specielt.


Spa, sauna og swimmingpool er især fantastiske, når I holder ferie i luksussommerhus i vintermånederne. Så kan I komme hjem og få varmen efter en god lang gåtur på stranden eller i skoven. Nogle af vores luksussommerhuse med pool har også udendørs spa, som I kan nyde både om dagen og om aftenen.


Et luksussommerhus er også billigere, når I holder ferie udenfor sæsonen - og man kan argumentere for, at I får mere for pengene, da man naturligt holder sig mere inden døre, når vejret ikke er så godt udenfor.

Ferielejligheder og sommerhuse med pool

Sol og Strand byder også på sommerhuse og ferielejligheder med fælles indendørs og udendørs swimmingpool, fx i feriebyen Feriecenter Rømø i Havneby, hvor der er mulighed for leg og hyggeligt samvær med andre børn og voksne.

To generationer, der nyder at bade i poolen

Vandkvalitet og sikkerhed i top!

Den øgede efterspørgsel på sommerhuse med pool har gjort det nødvendigt at fokusere på sikkerhed og kvalitet i forbindelse med sommerhusudlejning med indendørs pool. Alle sommerhuse med swimmingpool eller standvandsspa, der udlejes gennem Sol og Strand, får derfor gratis kontrolbesøg af vores specialuddannede servicemedarbejdere mindst én gang om ugen. Under besøget bliver vandets klor- og pH-værdi analyseret, kontrolleret og eventuelt justeret. Samtidig bliver vandets temperatur og klarhed kontrolleret, og teknikken afprøves.


Alle Sol og Strand-servicemedarbejdere er udannet af Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen og har diplom i swimmingpool-teknik og vandkvalitet. Det er jeres garanti for at sommerhusudlejning med indendørs pool hos Sol og Strand bliver udført korrekt kontrol, og som lejere, behøver I derfor ikke bekymre jer om vandkvaliteten i poolen.


Vandtemperaturen i en indendørs swimmingpool ligger typisk på 24-28° C. Det koster energi at opvarme store mængder vand, men I kan reducere energiforbruget ved at trække termotæppet hen over swimmingpoolen og på den måde reducere både energiforbruget og fordampningen i poolrummet.

Vandkvaliteten ved sommerhusudlejning med indendørs pool

Vandkvaliteten i ferieboligernes swimmingpool og standvandsspa er i top. Derfor er det vigtigt, at I overholder nogle enkle baderegler, som forefindes i ferieboligen. For at vi kan give jer den optimale vandkvalitet, skal antallet af personer i sommerhuset svare til personantallet, som blev angivet ved bookingen. Det er afgørende for, at servicemedarbejderen kan dosere den korrekte mængde klor. Klor bliver opbrugt hurtigere - jo flere personer, der bruger swimmingpoolen. Klorværdien justeres således individuelt med hensyn til netop jeres ferie.


En vellykket ferie i et sommerhus med pool kræver, at I overholder nogle enkle baderegler, som findes i huset.

Attraktioner i nærheden af sommerhuse med pool

Hvis I holder ferie i et Sol og Strand-sommerhus med pool, har I også mulighed for at besøge nogle af de mange attraktioner, der findes i de forskellige områder. Sol og Strand sommerhusudlejning har udarbejdet en app med beskrivelse af ca. 1.500 attraktioner i Danmark. Beskrivelsen indeholder også rutevejledninger, telefonnumre og links til hjemmesider, men ingen åbningstider og priser. I vælger jeres interesser og får relevante attraktioner vist på en liste eller et kort i forhold til jeres aktuelle position.


Find det perfekte sommerhus med pool til jeres ferie.

Marielyst sommerhus med pool

 
Marielyst sommerhus med pool

Marielyst sommerhus med pool

Marielyst er en af Danmarks mest populære feriebyer. Lej et sommerhus med pool i Marielyst og hold en ekstra dejlig ferie med familien.

Sommerhuse med specielle faciliteter

 
Luksussommerhuse

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Marinahuse tæt på hav og by

Marinahuse tæt på hav og by

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Sommerhuse med swimmingpool

Sommerhuse med swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vej og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa – nyd wellness i ferien

Sommerhus med spa – nyd wellness i ferien

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Store sommerhuse til hele familien

Store sommerhuse til hele familien

Skal hele den store familie på ferie sammen eller skal I bruge et samlingssted til mere end 12 personer? Se udvalget af store sommerhuse.

Ferie i ferielejligheder

Ferie i ferielejligheder

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Gratis aktivitetscenter

Gratis aktivitetscenter

Lej sommerhus eller ferielejlighed med gratis adgang til aktivitetscenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og sjov for hele familien.

Kørestolsegnede sommerhuse

Kørestolsegnede sommerhuse

Kørestol er ingen hindring for en dejlig ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lej sommerhus

Lej sommerhus

Læs om sommerhusudlejningens historie, hvor I kan holde ferie i sommerhus i Danmark og hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus.

Lystfiskerhuse til lystfiskeren

Lystfiskerhuse til lystfiskeren

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Sommerhus tæt på LEGOLAND®

Sommerhus tæt på LEGOLAND®

Bo tæt på LEGOLAND® i ferien, så er sjove oplevelser lige i nærheden. I får 25 % rabat på entrebilletter til LEGOLAND®, når I lejer sommerhus.

Bryllup på landsted

Bryllup på landsted

Slip romantikken løs, og hold jeres bryllup på et fantastisk landsted. Bliv inspireret til jeres store dag og lad kærligheden blomstre.