Med kørestol i sommerhus

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 10-8064, Nørlev
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 4703

Kategori
?
Nordvestjylland, Nr. Lyngby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-2059, Nr. Lyngby
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2086

Kategori
?
Nordvestjylland, Nr. Lyngby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-2067, Nr. Lyngby
 
8 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 2345

Kategori
?
Sjælland, Eskebjerg Vesterlyng Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 90-4802, Eskebjerg Vesterlyng
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2858

Kategori
?
Bornholm, Dueodde Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 95-1005, Dueodde
 
8 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 4174

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Arrild Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 29-3017, Arrild
 
10 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 5404

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 10-8113, Nørlev
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 3899

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 10-8112, Nørlev
 
8 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 5026

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 10-8215, Nørlev
 
10 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 5430

Kategori
?
Lolland, Falster og Møn, Marielyst Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 82-0292, Marielyst
 
12 Sovepladser, 5 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 6285

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-0149, Lønstrup
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 8023

Kategori
?
Sydøstjylland, Rendbjerg Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 64-3026, Rendbjerg
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 2822

Kategori
?
Bornholm, Gudhjem Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Ferielejlighed i by, 95-5030, Gudhjem
 
5 Sovepladser, 2 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 2546

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Blåvand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 26-0708, Blåvand
 
22 Sovepladser, 9 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 13188

Kategori
?
Djursland og Mols, Knebel Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 53-2152, Knebel
 
4 Sovepladser, 2 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 4528

 

Tag på en dejlig ferie med kørestol i et privat sommerhus. Sommerhusudlejning er en god ferieform for kørestolsbrugere. Med en ferie i et sommerhus kan I nyde at komme ud og opleve den skønne danske natur og de spændende seværdigheder i området omkring jeres sommerhus. Hos Sol og Strand sommerhusudlejning tilbyder vi en række sommerhuse, der er specielt kørestolsegnede. Vores sommerhuse er på forskellige destinationer, så I kan vælge at besøge et nyt og ukendt sted eller vælge et sted, som I kender. Fælles for vores kørestolsegnede sommerhuse er, at de er udstyrede til at danne rammen om en god ferie fuld af oplevelser for jer.

Lyseblåt sommerhus med store vinduer

Når I lejer et privat sommerhus hos os, er I sikre på, at der er taget højde for adgangsforholdene for kørestol både indenfor og udenfor jeres sommerhus. Sommerhuset er indrettet kørestolsvenligt og indeholder de nødvendige hjælpemidler, for at I kan være trygge og fokusere på at holde ferie sammen. Indretningen i et kørestolsvenligt privat sommerhus tager højde for kørestolsbrugeren i forhold til en lang række punkter. Ved hvert kørestolsegnet sommerhus er der under menupunktet kørestolsegnet en liste med nøjagtige specifikationer for adgangsforholdene i det valgte sommerhus samt en punktbeskrivelse af sommerhusets indretning. Det giver tryghed at kunne være forberedt på, hvordan jeres oplevelse bliver i sommerhuset og at det bliver en ferie, hvor I kan tænke på at slappe af og hvad I skal opleve sammen.

Ved et kørestolsvenligt sommerhus er der blandt andet fokus på belægningen og adgangen til sommerhuset, så det er nemt at komme til og fra det. Derudover kan I finde en lang række mål på dørbredde og gangbredde, så I er sikre på, at I nemt kan komme frem i hele sommerhuset. I oversigten finder I også mål på manøvrearealerne i sommerhuset og ikke mindst på badeværelset. På badeværelset er der også udspecificeret mål i forhold til toilet samt badefaciliteter, så I hjemmefra kan kontrollere fremkommeligheden for jeres kørestol i sommerhuset. Når I bestiller jeres ferie i sommerhus, er det en god idé at skrive i kommentarfeltet, at I har en kørestol med på ferie. På den måde kan vi sikre, at eventuelle hjælpemidler er tilgængelige i jeres sommerhus, når I ankommer til jeres ferie.

Ferie med kørestol i et privat sommerhus

På jeres ferie i et privat sommerhus kan det være hyggeligt at gå på opdagelse sammen i nærområdet. I kan besøge byerne tæt på jeres sommerhus og kigge i de spændende butikker. Måske har I lyst til at gå ud for at spise på et af de dejlige spisesteder. I de forskellige byer finder I mange forskellige slags restauranter og caféer med et bredt udvalg af skønne retter. Holder I ferie ved en kystby og kan I lide at spise fisk, kan det være oplagt at prøve spændende fiskeretter. Er det godt vejr, kan I nyde at sidde udenfor spisestedet og spise sammen, mens I ser på alt det der sker omkring jer.

Mand i kørestol på flisesti i grønt område

Spændende attraktioner

På jeres ferie i et privat sommerhus kan I nyde de dejlige omgivelser i og omkring jeres sommerhus, men I kan også tage på udflugter til spændende attraktioner i området. På hjemmesiden God Adgang kan I undersøge, hvilke attraktioner og seværdigheder, der er tilgængelige med kørestol. Lad jer inspirere til nye og spændende oplevelser i jeres nærområde, hvor I ikke skal bekymre jer, om mulighederne for adgang er kørestolsvenlige. I kan bl.a. besøge dyreparker, forlystelsesparker, museer, legepladser, shoppingcentre og naturoplevelser. Her er det altså muligt at finde aktiviteter og attraktioner for enhver smag, så I kan få dejlige oplevelser på jeres ferie i et privat sommerhus.

Mand i kørestol på grussti.

Interesserer I jer for kunst og kunsthåndværk er der mange spændende oplevelser at få rundt om i landet. Besøg flotte kunstmuseer og se de interessante installationer og udstillinger. Udover den faste samling har kunstmuseerne ofte spændende særudstillinger, hvor I måske bliver præsenteret for nye kunstindtryk. Mange steder i landet ligger der små værksteder og gallerier, hvor kunsthåndværkere fremviser og sælger deres spændende unikaer. Måske er I heldige, at I kan komme ind og se de arbejdende værksteder, hvor kunsthåndværkerne er i gang med at skabe de flotte værker. Det kan være, at I synes særligt godt om nogle af de fine stykker kunsthåndværk og at I derfor er nødt til at købe lidt med hjem, som minder fra en dejlig ferie i et privat sommerhus.

Det kan være skønt at tage på udflugter i nærheden af jeres sommerhus og når I kommer hjem mætte på oplevelser, kan I nyde at slappe af i stuen eller på terrassen. Så kan I planlægge, hvad I har lyst til at lave dagen efter eller også har I hjemmefra lagt et program for, hvad der skal ske på jeres ferie sammen. I kan sammensætte en ferie med mange aktiviteter eller prioritere at slappe af i sommerhusets omgivelser.

Dejlige naturoplevelser

I naturen kan I få mange skønne og varierede oplevelser sammen og mange steder er fremkommelige i kørestol. På naturstyrelsens hjemmeside kan I undersøge tilgængeligheden af naturområderne i nærheden af jeres sommerhus. Ofte er der anlagt stier i skovene og plantagerne, som I kan bruge, når I bevæger jer ind under de smukke grønne trækroner. Disse grønne oaser kan være dejlige at være i på varme dage, hvor I har brug for svale. I skovene og plantagerne er der altid noget at se og opleve ligegyldigt årstiden, ikke mindst dyre- og plantelivet, som I finder her.

På stranden kan I nyde synet af havet og det smukke hvide sand. Mange strande med Blå Flag har gode handicapforhold i form af parkeringsmuligheder, handicaptoilet samt adgang til stranden. Nyd havets brise og de smukke naturoplevelser, som I kan få ved stranden. På alle tider af året er stranden et besøg værd, bare I er klædt på efter årstiden. Det smukke hav er betagende og hele familien kan få gode oplevelser her. I kan bade, bygge flotte sandslotte i sandet og hygge jer med at samle strandskaller samt flotte sten ved kysten. I opskyllet på stranden kan I lede efter rav. Her mellem tang og sten kan I være heldige at gøre fine fund. Der er særlig god sandsynlighed for at finde rav i vinterhalvåret efter en storm eller en kraftig blæst. Ravet er gult eller orangerødt og I kan kende det ved, at det er lettere end sten og har en mere hul lyd, når I slår det let mod tænderne. Hvis det blæser ved havet, kan I more jer med at sætte en drage op og flyve med den langs stranden. Se den farverige drage danse mod himlen og hvis I har mod på det, kan I prøve at bygge jeres egen drage hjemme i jeres sommerhus. Hvis I ikke har lyst til at bygge en drage selv, kan I ofte finde meget fantasifulde og farverige drager i butikkerne.

Udsigt over klitterne, stranden og havet.

Hold en dejlig ferie med kørestol i sommerhus. I jeres sommerhus kan I nyde nem tilgængelighed for jeres kørestol uden bekymringer og koncentrere jer om at holde en dejlig ferie sammen. Har I lyst til at tage på oplevelser er der meget at opleve i Danmark, lige fra attraktioner og seværdigheder til dejlige naturoplevelser. Så tag på en skøn ferie i et privat sommerhus, der er kørestolsegnet.

Sommerhuse med specielle faciliteter

 
Luksussommerhuse

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Marinahuse tæt på hav og by

Marinahuse tæt på hav og by

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Sommerhuse med swimmingpool

Sommerhuse med swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vej og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa – nyd wellness i ferien

Sommerhus med spa – nyd wellness i ferien

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Store sommerhuse til hele familien

Store sommerhuse til hele familien

Skal hele den store familie på ferie sammen eller skal I bruge et samlingssted til mere end 12 personer? Se udvalget af store sommerhuse.

Ferie i ferielejligheder

Ferie i ferielejligheder

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Gratis aktivitetscenter

Gratis aktivitetscenter

Lej sommerhus eller ferielejlighed med gratis adgang til aktivitetscenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og sjov for hele familien.

Kørestolsegnede sommerhuse

Kørestolsegnede sommerhuse

Kørestol er ingen hindring for en dejlig ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lej sommerhus

Lej sommerhus

Læs om sommerhusudlejningens historie, hvor I kan holde ferie i sommerhus i Danmark og hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus.

Lystfiskerhuse til lystfiskeren

Lystfiskerhuse til lystfiskeren

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Sommerhus tæt på LEGOLAND®

Sommerhus tæt på LEGOLAND®

Bo tæt på LEGOLAND® i ferien, så er sjove oplevelser lige i nærheden. I får 10 % rabat på entrebilletter til LEGOLAND®, når I lejer sommerhus.