Hold ferie i Lyngby Mølle Feriecenter - midt i vestkystens storslåede natur

Nr. Lyngby var oprindeligt et lille fiskersamfund, men i dag er det kun de gamle fiskerhuse langs vejen, som vidner om, at fiskeri engang, var en vigtig del af byens liv.

Hold ferie i Lyngby Mølle Feriecenter - midt i vestkystens storslåede natur

I Lyngby Mølle Feriecenter kan I holde den perfekte ferie i naturskønne omgivelser og med en fantastisk havudsigt over Vesterhavet. I højsæson er der udendørs swimmingpool til rådighed, ligesom der kan bades fra stranden. Besøg også den hyggelige restaurant, som tilbyder mad til rimelige priser, og hvor havudsigten kan nydes samtidig med måltidet!

Feriecentret Lyngby Mølle

Lyngby Mølle Feriecenter er opført i 1987 med i alt 50 ferielejligheder. Ferielejlighederne er privatejet og udlejes bl.a. gennem Sol og Strand og egner sig særlig godt til børnefamilier. Til centret hører bl.a. en fælles udendørs swimmingpool samt en børnepool. De to swimmingpools ligger på den store fælles græsplæne, og der er fri adgang for feriecentrets lejere fra den 28. juni til den 23. august. På de omkringliggende fællesarealer kan børnene boltre sig på en rigtig god legeplads med forskellige legeredskaber og sandkasse. Til feriecentret hører også en centerbygning med restaurant med havudsigt, møde-/kursusfaciliteter, spa-afdeling, solarium samt bordtennis og billard. Samtlige faciliteter er gratis for feriecentrets gæster.

Feriecentret Lyngby Mølle

Ferielejlighederne

Ferielejlighederne i Lyngby Mølle Feriecenter ligger alle max. 150 meter fra Vesterhavet og er på henholdsvis 45-63 kvadratmeter. Langt størsteparten af ferielejlighederne har havudsigt både fra lejligheden og grunden, hvilket fremgår af beskrivelsen for den enkelte lejlighed. Der er desuden let adgang til faciliteter som vaskemaskine og tørretumler i fælleshuset. Alle ferielejligheder er i privat eje, noget som giver hver enkelt lejlighed et personligt præg. Lejlighederne egner sig til 4 - 6 personer og indeholder bl.a. badeværelse med bruseniche, kombineret opholdsrum og køkken. De fleste af ferielejlighederne på første sal har altan med terrassemøbler, mens ferielejlighederne i stueetagen alle har en 4 m2 åben terrasse og fri adgang til det store græsareal foran terrassen. Alle lejligheder har parkering ved boligen samt gratis trådløst internet til rådighed.

Bo i naturskønne omgivelser

I Lyngby Mølle feriecenter kan I holde ferie i naturskønne omgivelser. Den 9 kilometer lange Vesterhavs-strand med fint sand er omgivet af klinter og stejle klitter. Her kan I bade, tage solbad, dyrke strand- og vandsportsaktiviteter samt vandre, og fra stranden eller klitterne kan I nyde en fantastisk solnedgang. Holder I af naturen, er Lyngby Mølle Feriecenter det perfekte sted. De stejle skrænter ved Vestkysten i Nr. Lyngby er et enestående syn. Men sandflugtens påvirkning af landskabet har været massiv. Besøg blandt andet Rubjerg Knude, hvor virkningen har været størst og se den imponerende sandklit foran fyrtårnet, som nu overstiger højden af fyrtårnet. Da man i 1900 opførte fyret havde man næppe forestillet sig, hvilken skæbne det ville få. I 1920'erne voldte sandflugten allerede store problemer, og i 1968 måtte man opgive kampen mod sandet. En tur til Rubjerg Knude er en oplevelse for både store og små. Lad børnene boltre sig i områdets største "sandkasse" og lad dem lege bjergbestigere for en dag. Fra toppen af Rubjerg Knude har I den mest spektakulære udsigt i området, og i både sommer- og vinterhalvåret arrangeres der vandreture i området.

Rubjerg Knude

En god base for aktivferie-oplevelser

For sportsinteresserede byder en ferie i Lyngby Mølle Feriecenter på mange muligheder. Nr. Lyngbys stejle klinter er ideelle til paragliding og drageflyvning, og Vesterhavet er særdeles velegnet til badning, surfing og andre vandsportsaktiviteter.
Det naturskønne område er også ideelt til vandre- eller rideture, og lystfiskere kan fiske i Vesterhavet og i Put & Take-fiskesøerne i området.
For golfinteresserede er der også gode muligheder. Der er flere golfbaner i nærheden af Nr. Lyngby. Den nærmeste, Løkken Golfklub, byder på en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt.

Historien bag Lyngby Mølle Feriecenter

I begyndelsen af 1900-tallet kom de første badegæster til Nr. Lyngby, hvor de indlogerede sig på Tranegaard. Gårdens ejere fik hurtigt behov for at udvide og opførte Lyngby Badehotel, og omkring 1920 købte familien Lyngby Mølle, der lå halvanden kilometer væk. Møllen blev transporteret til badehotellet på de ruller, fiskerne brugte, når de trak deres skibe op på stranden. Et selskabslokale blev indrettet i møllehuset, og indtil det styrtede ned på stranden i 1970'erne, var Lyngby Mølle et yndet dansested og søndagsudflugtsmål for både lokalbefolkningen og turister. I 1977 havde havet ædt så meget af kysten, at Lyngby Badehotel blev revet ned for ikke at styrte i havet. Det nuværende Lyngby Mølle Feriecenter blev opført i 1986/87.

Nr. Lyngby

Nr. Lyngby er en lille, fredelig by, kun ca. 100 meter fra Vesterhavet, beliggende mellem de to feriebyer Løkken og Lønstrup, der byder på glaskunst, hyggelige caféer og restauranter i alle prisklasser. Desuden har Nørre Lyngby en del kunsthåndværkere, arbejdende værksteder og andre aktiviteter i området. Karakteristisk for byen er de stejle skrænter ned mod havet, der er mellem 30 og 40 meter høje. Vesterhavet er barskt, og hvert år forsvinder 3-4 meter af skrænterne i havet, og gennem tiderne er flere sommerhuse faldet i havet. De stejle skrænter gør Nr. Lyngby til et populært feriemål for paraglidere og drageflyvere.

Vesterhavet ved Nr. Lyngby

Seværdigheder i nærheden af Lyngby Mølle Feriecenter

Holder I ferie i Lyngby Mølle feriecenter, er Nr. Lyngby et besøg værd. Her finder I en lille vinimportør (EP-Vin), et fjerkræslagteri med gårdbutik (Raunsmed Fjerkræ) og den kendte Fishermans Rest - en stemningsfyldt engelsk pub med Beergarden og havudsigt.

I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien. Når entreen er betalt, er alle forlystelserne gratis i Fårup Sommerland.

Family Farm Fun Park er et besøgslandbrug, der åbnede i 1993 og fungerer som en spændende oplevelsespark med dyr.

I Tuen ved Tversted kan I opleve et spændende Ørnereservat og komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter.

Nordsøen Oceanarium kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle af fiskene må I oven i købet røre ved.

Sommerhuse der kan noget særligt

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Kørestolsegnet sommerhus

En kørestol er ikke nogen hindring for ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.