Find sommerhuset til din drømmeferie

SPAR OP TIL 40 % PÅ SOMMERHUSFERIE • Book et Last Minute-ophold

Find sommerhuset til din drømmeferie

Tilbud og aktuelle kampagner

1 (2)

VIND 2.000 KR. TIL SOL OG STRAND
Udfyld spørgeskemaet inden d. 2/6 og deltag i konkurrencen om 2.000 kr. til sommerhusophold hos Sol og Strand.

Afbestil helt frem til ankomst

Afbestil opholdet ved uforudsete situationer og få dækket omkostningerne.

Se betingelserne her

Afbryd trygt dit ophold

Afbryd opholdet ved uforudsete situationer og få dækket ubenyttede feriedage.

Se betingelserne her

Døgnservice 24/7/365

Lejer du ved Sol og Strand vil du altid kunne få fat i os, hvis det brænder på.

Læs mere her

 

6.500 danske sommerhuse • 35.000 internationale sommerhuse • 44 års erfaring • 27 lokalbureauer

Håndplukkede forslag til dig

Vær med til at støtte gode formål sammen med os

Når du udlejer dit sommerhus gennem Sol og Strand, bidrager du til velgørende formål. Det går ikke ud over din lejeindtægt.

Bliv udlejer
Birgitte Husejer 1920X1080

Bliv udlejer hos Sol og Strand
Udlej dit sommerhus hos Sol og Strand og tjen op til 46.100,- skattefrit i 2024.

Fonden Sol og Strand
margith-og-kjeld-sol-og-strand

Sol og Strand er Dansk- og fondsejet
Fonden har til formål at uddele penge til velgørende organisationer og lokale formål.

Sol og Strands Lokale Håndsrækning
Den Lokale Haandsraekning 2021 1340X300

Sol og Strand donerer igen i 2024 1 mio. kr. til projekter eller oplevelser, der kan være med til at gøre de danske feriedestinationer endnu mere attraktive.

Sol og Strand Plus
unikke-fordele-sol-og-strand-feriehusudlejning

Rabatter og eksklusive fordele til jer
Som gæst i et Sol og Strand-feriehus får du adgang til mere end 2800 fordele og rabatter, som gør din ferie endnu bedre

Specielle huse

Store huse
stort-sommerhus

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab
Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse.

Poolhuse
Poolhus Sommerhus

Badesjov i poolen
Hold jeres badeferie i sommerhuset. Uanset vejr og vind indbyder poolens opvarmede vand til leg og plask for vandhunde i alle aldre.

Sol og Strand Sommerhusudlejning

Velkommen til Sol og Strand, et af Danmarks største bureauer indenfor sommerhusudlejning hvor vi sætter gæsten i centrum, for jeres ferie er vigtig!

Ferien er et vigtigt afbræk fra hverdagen, her skal tempoet ned, stressen skal ud af kroppen og I skal genfinde roen og freden. Hos Sol og Strand Sommerhusudlejning ved vi, at ferien er vigtig og vi ved at rammerne skal være i orden. Vi ønsker at hjælpe jer med at få den bedste ferie i Danmark. I over 40 år har vi hjulpet vores gæster med at finde det perfekte sommerhus eller den perfekte ferielejlighed til påskeferien, sommerferien eller en af jeres andre vigtige ferie - og vi vil naturligvis gerne hjælpe jer med at finde det hus eller den lejlighed der lige netop passer til jer.

Vi er en af Danmark største formidlere indenfor sommerhusudlejning med over 6500 privatejede sommerhuse og ferielejligheder i hele landet. Hos Sol og Strand har vi et bredt udvalg af private ferieboliger i Danmarks mest populære områder såsom Bornholm, Marielyst og Hornbæk i det østlige Danmark og Skagen, Blokhus, Blåvand og Fanø på den danske vestkyst. Vi udlejer feriehuse til enhver smag, ethvert behov og enhver pengepung. Vi har alt fra billige sommerhuse over luksussommerhuse med swimmingpool og spa. Hos Sol og Strand Sommerhusudlejning har vi store sommerhuse, med plads til hele familien og vi har små hyggelige sommerhuse som er ideelle for par der ønsker ren afslapning i deres ferie. Mange af vore private feriehuse er børnevenlige og indeholder barnestol, barneseng og udendørslegeredskaber. Ved at vælge sommerhusudlejning i Danmark, bliver ferien dermed ekstra vellykket, når I er en familie med små børn. Sommerhusudlejning er for hele familien, og ønsker I at have jeres hund med, er det også en mulighed, da I nemt finder et feriehus, hvor hunde er velkomne. Sol og Strand Sommerhusudlejning.

Vi gør os meget umage for at sikre at jeres ferie i sommerhus bliver en god oplevelse. Vores 28 lokalkontorer rundt omkring i Danmark står altid klar med hjælp og rådgivning indenfor sommerhusudlejning, hvad end I har brug for et lokalt tip eller hvis der skulle være et problem med det lejede sommerhus.

Vi har også en række inspirationssider til oplevelser i jeres ferie i sommerhus – eller I kan hente vores fantastiske app med en oversigt over 1500 af Danmarks attraktioner.

Vi kvalitetstjekker løbende alle vores sommerhuse og sikrer derved en høj minimumsstandard og den rette kategorisering. Hvert år vælger mere end 100.000 gæster sommerhusudlejning hos os, hvilket vores gæstebog vidner om med tusindvis af positive anmeldelser. Hvert eneste sommerhus har sin egen personlige gæstebog online. I gæstebogen kan I læse om tidligere gæsters oplevelser og se, hvilke karakterer de har givet efter deres ophold. Gennem vores kategorisering og vores gæstebøger, får I altså et meget retvisende billede af, hvad I kan forvente af sommerhusudlejning i Danmark.

Når I vælger sommerhusudlejning hos os, har I automatisk tegnet en gratis afbestillings- og indboforsikring. Disse forsikringer kalder vi vores tryghedspakke. I kan således tage på ferie i sommerhus med visheden om, at I er i ekstra gode hænder og er sikret både før, under og efter jeres ferie.

Sol og Strand er ekspert i sommerhusudlejning, og vi har stået for udlejning af sommerhus siden 1979. Har du et velbeliggende sommerhus, og ønsker du at udleje det, får du via vores landsdækkende bureauer en lokal og personlig rådgivning. Uanset om du ikke før har prøvet sommerhusudlejning gennem bureau, eller du allerede har erfaring med udlejning af sommerhus, vil vi gerne hjælpe dig. Sommerhusudlejning gennem et bureau er en tillidssag, og samtidigt er det en god forretning for dig. Når du vælger udlejning af sommerhus via et bureau som Sol og Strand, er de første kr. 46.100 nemlig skattefrie. Kontakt os med det samme, så vi kan tage en uforpligtende snak omkring udlejning af dit feriehus, og hvad vi kan gøre lige for dig.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til sommerhusudlejning i Danmark.