Sol og Strands Lokale Håndsrækning

Vi er en aktiv del af lokalsamfundet, og vi brænder for at gøre en forskel. Vi har et dybfølt ønske om at medvirke til at udvikle og værne om de smukke feriedestinationer, der er i hele landet. I den forbindelse har vi etableret ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning”, hvor vi en gang om året uddeler i alt 1 mio. kroner til udvalgte projekter i det danske ferieland. Sol og Strand ønsker på denne måde at honorere foreninger og ildsjæle, der har idéer til et projekt eller en oplevelse, som er med til at gøre feriedestinationen endnu mere attraktiv.

Ansøgningsfristen for 2021 er desværre udløbet. Det er muligt at ansøge igen i 2022.

Har du allerede ansøgt i 2021, så kan du forvente at høre fra os senest 15/3-21.

Hvem kan ansøge og hvilke projekter støtter Sol og Strand?

Alle foreninger og lokale ildsjæle kan ansøge – vi støtter mange forskellige projekter, fx musikalske arrangementer, forskønnelse af byen, etablering af legeplads og meget andet. Vi lægger vægt på at støtte projekter, der kan bringe værdi til dit lokalområde for både fastboende, feriegæster og sommerhusejere.

Jeg har allerede ansøgt – hvad sker der nu?

Tusind tak for de mange ansøgninger til Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2021. Vi er overvældet over den store interesse, vi har oplevet om at få del i pengepuljen. Det vidner om, at der er mange ildsjæle og foreninger, der virkelig gør en forskel i de danske sommerhusområder. Vi er i gang med at vurdere de indkomne ansøgninger, og vores lokale bureauchefer vil hver især udvælge 3 projekter, der skal modtage støtte. Herefter er det op til ejerne af de feriehuse, der er tilknyttet Sol og Strand i vores lokalområder at afgøre, hvem der skal vinde håndsrækningen. Vi uddeler op til 50.000 kroner i hvert enkelt område - det projekt der høster flest stemmer, får halvdelen af pengene, mens det resterende beløb deles ligeligt mellem de to øvrige projekter.

Hvornår skal jeg ansøge?

Ansøgningsfristen er desværre udløbet i 2021, men hold øje her på siden, når vi sætter gang i endnu en håndsrækning i 2022.

Foreninger der har modtaget støtte fra Sol og Strand

Nedenstående følger en oversigt over foreninger, der har modtaget støtte fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.