Sol og Strands Lokale Håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kr. til lokale projekter for 3. år i træk

Sol og Strand er en aktiv del af lokalsamfundet, og vi brænder for at gøre en forskel. Vi har et dybfølt ønske om at medvirke til at udvikle og værne om de smukke feriedestinationer, der er i hele landet. I den forbindelse har vi etableret ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning”, hvor vi en gang om året uddeler i alt 1 mio. kroner til udvalgte projekter i det danske ferieland. Sol og Strand ønsker på denne måde at honorere foreninger og ildsjæle, der har idéer til et projekt eller en oplevelse, som er med til at gøre feriedestinationen endnu mere attraktiv.

Hvem kan ansøge og hvilke projekter støtter Sol og Strand?

Alle foreninger og lokale ildsjæle kan ansøge – vi støtter mange forskellige projekter, fx musikalske arrangementer, forskønnelse af byen, etablering af legeplads og meget andet. Vi lægger vægt på at støtte projekter, der kan bringe værdi til dit lokalområde for både fastboende, feriegæster og sommerhusejere.

Hvornår skal jeg ansøge?

Ansøgningsfristen er desværre udløbet i 2021, men hold øje her på siden, når vi sætter gang i endnu en håndsrækning i 2022.

Vi glæder os til at offentliggøre de projekter, vi støtter i 2021

Tusind tak for de mange ansøgninger til Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2021. Vi er overvældet over den store interesse, vi har oplevet om at få del i pengepuljen. Det vidner om, at der er mange ildsjæle og foreninger, der virkelig gør en forskel i de danske sommerhusområder.

Vores lokalbureauer har udvalgt 3 kandidater pr. bureau, der vil modtage støtte. Nu er det op til husejerne at beslutte, hvordan pengene skal fordeles. Vi uddeler op til 50.000 kroner pr. bureau - det projekt der høster flest stemmer, får halvdelen af pengene, mens det resterende beløb deles ligeligt mellem de to øvrige projekter.

Afstemningen finder sted 26/3 til 11/4, og de udvalgte projekter vil blive offentliggjort i maj.

Foreninger der har modtaget støtte fra Sol og Strand

Nedenstående følger en oversigt over foreninger, der har modtaget støtte fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.