Sommerhusudlejning i hele Danmark

Vælg mellem mange tusinde attraktive sommerhuse i nogle af Danmarks mest populære feriedestinationer

 • Prisgaranti
  Prisgaranti
  Vores store udvalg af attraktive feriehuse findes ikke billigere andre steder
 • 22 lokalkontorer
  Personlig service
  Vores 22 lokalkontorer sætter personlig service i højsædet, og vi står klar til at hjælpe
 • 22 lokalkontorer
  Forsikring
  Vores tryghedspakke sikrer, at I er i de bedste hænder under jeres ophold
 • Kvalitetssikret rengøring
  Rengøring
  Vi har et nyudviklet digitalt system til kvalitetssikring af rengøringen
 • 100% danskejet
  Danske og fondsejet
  Vi er 100% danske og er ejet af en fond, der støtter velgørende formål
 
 
 
 
Attraktive feriehuse i hele Danmark
Attraktive feriehuse i hele Danmark

Hold sommerferien på jeres præmisser i et feriehus - nyd naturen, morgenkaffe på terrassen og de lange, lyse sommeraftener.

Rabat - op til 40%
Last minute
Last minute

Der er penge at spare, hvis I kan rejse med kort varsel. Med et Last Minute-ophold kan I spare helt op til 40 procent på et feriehus.

Book ferie til 2021
Book ferie til 2021

Vil I være sikre på at få det sommerhus, der passer til jeres behov og ønsker til jeres ferie i 2021? Book jeres sommerhus, mens udvalget er størst.

Aktiviteter for børn og barnlige sjæle
Aktiviteter for børn og barnlige sjæle

Foretrækker I en aktiv ferie med mulighed for underholdning for hele familien, er et hus med adgang til aktiviteter en oplagt mulighed – uanset årstid.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab.
Plads til familiefest, firmatur og fælleskab.

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

Badesjov i poolen
Badesjov i poolen

Hold jeres badeferie i sommerhuset. Uanset vejr og vind indbyder poolens opvarmede vand til leg og plask for vandhunde i alle aldre.

Rabat - op til 10%
Tid til tosomhed
Tid til tosomhed

Kvalitetstid og nærvær! Lyder det tillokkende? Et sommerhusophold giver jer mulighed for at komme helt ned i gear, slappe af, nyde friheden og hinanden.

 
 
 
 
Spar penge
Rabatter og eksklusive fordele til jer
Rabatter og eksklusive fordele til jer

Som gæster i et Sol og Strand-feriehus får I adgang til unikke fordele og rabat på indgangsbilletten til en række attraktioner i hele Danmark.

Ansøg nu
Sol og Strand donerer 1 mio. kroner
Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner. Alle ildsjæle og foreninger kan søge om støtte til tiltag, der kan bringe værdi til de lokalområder, vi er repræsenteret i. Ansøgningsfristen er d. 15. februar 2021.

Tjen op til 42.700.- skattefrit
Har I et sommerhus, I vil leje ud?
Har I et sommerhus, I vil leje ud?

Kom i gang med udlejning ganske gratis - som noget helt unikt tilbyder vi en samarbejdsaftale uden binding. Book en uforpligtende og gratis rådgivning.

Nyhed
Oplevelser I ikke glemmer
Oplevelser I ikke glemmer

Sælsafari, ballonflyvning, gourmetoplevelser, klippeklatring – find den oplevelse der passer til jeres humør og temperament.

Vi søger servicemedarbejdere
Vi søger servicemedarbejdere

Kan du gøre godt rent med et smil, og vil du tjene en god timeløn, have adgang til 2.800 rabataftaler og fordele og få mulighed for at efteruddanne og dygtiggøre dig? Så har vi et job til dig som servicemedarbejder.

 
 

Ferie med det gode hjerte

Sol og Strand er 100% danskejet, og vi er ejet af en fond, Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld. Fonden har som formål at støtte velgørende organisationer og lokale formål i årene fremover. Læs mere om fonden her – og vores lokale støtte her.

Hos Sol og Strand er der et væld af fordele og rabatter. Vi har mange ferietyper og perioder med gode rabatter – og derudover får man som feriegæst adgang til en lang række rabatter og fordele hos mange af Danmarks attraktioner og til en række helt unikke oplevelser.

Vores ambition er at sikre, at I får en ferie med gode oplevelser og uforglemmelige minder, som varer ved – også når ferien er slut.

Nordjylland - Vestkysten
 
Nordjylland - Vestkysten
Velkommen til Nordjylland, hvor I på vestkysten kan opleve nogle af Danmarks smukkeste strande. Om I vælger Skagen, Lønstrup, Løkken eller Blokhus ligger alle vores sommerhuse tæt ved vand og klitter. Nyd lyset, stemningen og kunsten i denne charmerende landsdel, når I lejer sommerhus eller ferielejlighed i Nordjylland.
Jyllands vestkyst
 
Jyllands vestkyst
Jyllands vestkyst byder på sommerhusudlejning i de populære områder på Rømø og Fanø samt Blåvand og Søndervig. Her finder I dejlige og børnevenlige sandstrande, lækre luksus sommerhuse med pool og god beliggenhed samt familievenlige ferielejligheder. Desuden shopping og restauranter og den mest fantastiske natur så langt øjet rækker.
Limfjordslandet
 
Limfjordslandet
Sommerhusudlejning omkring Limforden er til jer, der søger børnevenlige strande, hyggelige småbyer og smukke, vidtstrakte landskaber. Naturen omkring Limfjordslandet er helt unik i Danmark, alt fra fossiler over smukke limfjordsøer, fantastiske udsigtspunkter og topattraktioner i umiddelbar nærhed finder I her.
Djursland og Mols
 
Djursland og Mols
Djursland og Mols er omgivet af det smukke og børnevenlige Kattegat på tre sider og har lige det perfekte sommerhus for jeres familie. Smukke Djursland er kendetegnet ved sommerhusudlejning, grønne bakker, dejlige strande og hyggelige brostensbelagte byer samt et sandt overflødighedshorn af attraktioner.
Sommerhusudlejning Bornholm
 
Sommerhusudlejning Bornholm
Bornholm er en dejlig klippeø med vandfald og høje klipper i den nordlige del og sandstrande med blødt hvidt sand på sydspidsen. Øen er dog så lille, at I ikke behøver vælge område, men kan nyde godt af hele øens herligheder uanset hvor I vælger at leje sommerhus eller ferielejlighed.
Lolland, Falster og Møn
 
Lolland, Falster og Møn
Lolland, Falster og Møn er kendetegnet ved smukke, dybe bøgeskove, dejlige badestrande og ikke mindst Møns Klint, som nok er en af de mest spektakulære naturoplevelser i Danmark. I kan finde skønne og godt beliggende sommerhuse og ferielejligheder på alle tre øer, og Last Minute er der mange penge at spare.
Sjælland
 
Sjælland
Sjælland kan I kombinere den mest fantastiske natur med det spændende liv i storbyen. De små hyggelige fiskerlejer i Nordsjælland har indbydende og lækre sommerhuse, hvor I kan slappe af med familien, bade i det meget klare vand ved de smukke strande og samtidig være i køreafstand af København.
Nordjylland - Østkysten
 
Nordjylland - Østkysten
Østkysten kaldes også den milde kyst, og er med sine børnevenlige strande, bakkede landskaber og maleriske havne det perfekte sted for ferie i sommerhus. Når I vælger sommerhusudlejning i dette område er I altid tæt på vandet, og kun en kort køretur fra shopping i storbyen Aalborg. Området tilbyder også sommerhusudlejning på øen Læsø.
Sydøstjylland
 
Sydøstjylland
Kysten langs Sydøstjylland er præget af de mange smukke fjorde og Lillebælt. Her vrimler det med lækre og børnevenlige badestrande, dejlig natur, mange kulturtilbud og gode muligheder for lystfiskeri. Et sommerhus i Sydøstjylland er den perfekte base for en aktiv, men samtidig afslappende ferie tæt på mange oplevelser midt i det bakkede landskab.
Fyn
 
Fyn
Smukke og eventyrlige Fyn kan også kaldes Danmarks have. Her er grønt og frodigt med charmerende landsbyer med stråtækte bindingsværkshuse, prægtige slotte og dejlige badestrande. Fyn er det perfekte sted for en ferie i privat sommerhus for hele familien. En sejltur i det sydfynske øhav er en oplevelse ud over det sædvanlige.
 
 

Sol og Strand – Ferie med det gode hjerte!

Velkommen til Sol og Strand - et af Danmarks største bureauer indenfor feriehusudlejning, hvor vi sætter gæsten i centrum. Vi ønsker at være den udlejer i Danmark, der skaber de mest enestående oplevelser for vores feriegæster.

Ferien er et værdifuldt afbræk fra hverdagen, her skal tempoet ned, stressen skal ud af kroppen, I skal genfinde roen og freden, og I skal nyde nærvær og tid med hinanden. Hos Sol og Strand Feriehusudlejning ved vi, at ferien er vigtig, og at rammerne skal være i orden. Vi ønsker at hjælpe jer med at få den bedste ferie i Danmark.

I mere end 40 år har vi hjulpet vores gæster med at finde det perfekte sommerhus eller den perfekte ferielejlighed til påskeferien, sommerferien, den forlængede weekend eller en af jeres andre vigtige ferier - og vi vil naturligvis gerne hjælpe jer med at finde det hus eller den lejlighed, der lige netop passer til jer.

Når I vælger sommerhusudlejning hos os, har I automatisk tegnet en gratis afbestillings- og indboforsikring. Disse forsikringer kalder vi en ”tryghedspakke”. I kan således tage på ferie i sommerhus med visheden om, at I er i ekstra gode hænder og er sikret både før, under og efter jeres ferie.

Sol og Strand er ejet af fonden ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” - www.sologstrandfonden.dk - som støtter velgørende organisationer og lokale formål. Dermed er I med til at gøre en forskel for andre, når I booker et sommerhus hos os - det kalder vi “Ferie med det gode hjerte”.

Vælg mellem mange tusinde attraktive feriehuse

Vi tilbyder omkring 6500 sommerhuse og ferielejligheder i nogle af landets mest populære feriedestinationer. Vi udlejer feriehuse for enhver smag, ethvert behov og enhver pengepung. Hos Sol og Strand Feriehusudlejning har vi et stort udvalg af sommerhuse.

Her finder I store sommerhus med plads til hele familien og til flere generationer, poolhuse, luksussommerhuse, sommerhuse med havudsigt, sommerhuse til lystfiskere, til den aktive familie og til livsnyderne. Vi tilbyder feriehuse, som er børnevenlige og som blandt andet indeholder barnestol, barneseng og udendørslegeredskaber, og I finder også mindre og hyggelige sommerhuse, som er ideelle for par, der ønsker ren afslapning i deres ferie.

Sommerhusudlejning er for hele familien og også for de firbenede, så ønsker I at have jeres hund med på jeres ophold, er det også en mulighed, da I nemt finder et feriehus, hvor hunde er velkomne.

Jeres ferie er vigtig for os

Vores ambition er at sikre, at I får en uforglemmelig ferie med gode og mindeværdige oplevelser. Medarbejderne på vores 21 lokalkontorer rundt omkring i Danmark er altid klar til at tage hånd om jer, uanset om I har brug for et lokalt tip eller ønsker hjælp i forbindelse med jeres ophold.

Vi kvalitetstjekker løbende alle vores sommerhuse og sikrer derved en høj minimumsstandard og den rette kategorisering. Vi ved, at rengøring er et af de vigtigste parametre og derfor har vi udviklet et nyt system til kvalitetssikring, som skal sikre, at huset er gjort grundigt rent hver gang.

Tjen penge på jeres sommerhus, når I ikke bruger det

Sol og Strand har varetaget udlejning, servicering og markedsføring af feriehuse siden 1979. Vi har derfor stor erfaring, og vi ved, hvad der er vigtigt både for feriegæsterne og for ejerne af sommerhuse.

Har I et sommerhus, som I overvejer at udleje eller har I planer om at investere i et sommerhus, er vores kompetente og erfarne ejerrådgivere klar med en gratis og uforpligtende rådgivning omkring udlejning og husets indtjeningspotentiale.

Hos Sol og Strand er det gratis at komme i gang med udlejning – vi sørger for alt lige fra fotografering til markedsføring af jeres sommerhus i Danmark og i udlandet.

Som noget ganske unikt tilbyder vi jer en samarbejdsaftale uden binding, hvilket vil sige, at I kan opsige jeres aftale med blot en måneds varsel.

Læs mere om udlejning af jeres sommerhus.

Vi ved, at udlejning er en tillidssag, og vi passer på jeres hus, som var det vores eget!