Forbrugsafregning - Praktisk info

 

Covid-19 (Corona virus)

 

Se ofte stillede spørgsmål og svar vedr. corona virus
Læs mere her

 
 

Forbrugsafregning

Forbrugsafgifter (se lejebevis) er ikke inkluderet i lejeprisen. Prisen for el og telefon er faste takster. Prisen for gas, vand, olie og lignende kan variere. Nærmere information herom finder I på lejebeviset og i huspræsentationerne på hjemmesiden. I er dog også velkomne til at kontakte os.

I vinterhalvåret vil der ske en foropvarmning af sommerhuset. Som feriegæster betaler I kun for opvarmningen - servicearbejdet er med i prisen. Det samme gælder hele året rundt for sommerhuse med standvandspa og swimmingpool. Swimmingpoolhuse vil typisk bruge lidt ekstra strøm i forbindelse med den sikkerhedsmæssige kontrol af vandkvaliteten. Alle sommerhuse med standvandspa får udskiftet alt vand inden jeres ankomst - og eventuelt også under opholdet, og vil i denne forbindelse forbruge energi til opvarmning. Servicearbejdet for begge kontroller er gratis, men I betaler for opvarmningen.

Forbruget vil blive modregnet jeres depositum, og et eventuelt restbeløb vil blive tilbagebetalt via bank senest 2 uger efter endt lejemål. Se Depositum.

Læs mere om strømforbrug.


A

 
 

B

 
 

C

 

D

 
 

E

 
 

F

 
 

G

 

H

 
 

I

 

J

 
 

K

 
 

L

 

M

 
 

N

 
 

O

 

P

 

R

 
 

S

 
 

T

 

U

 

V

 
 

Å