Forbrugsafregning - Praktisk info

 

Forbrugsafregning

Forbrugsafgifter (se lejebevis) er ikke inkluderet i lejeprisen. Prisen for el og telefon er faste takster. Prisen for gas, vand, olie og lignende kan variere. Nærmere information herom finder I på lejebeviset, i huspræsentationerne på hjemmesiden samt på forbrugsafregningsblanketten. I er dog også velkomne til at kontakte os.

Ved Ankomst
Velkomstkortet er allerede udfyldt med tællertal, når I ankommer til sommerhuset. Vi beder jer overføre de påførte tal til forbrugsafregningsblanketten, som I modtog på nøgleudleveringsstedet.

Vær opmærksom på, at der på grund af foropvarmning af sommerhuset i perioden fra 1/11 til 30/4 kan være en difference mellem den aktuelle og den på velkomstkortet påførte tællerstand. Som feriegæster betaler I kun for opvarmningen - servicearbejdet er med i prisen. Det samme gælder hele året rundt for sommerhuse med standvandspa og swimmingpool. Swimmingpoolhuse vil typisk bruge lidt ekstra strøm i forbindelse med den sikkerhedsmæssige kontrol af vandkvaliteten. Alle sommerhuse med standvandspa får udskiftet alt vand inden jeres ankomst - og eventuelt også under opholdet, og vil i denne forbindelse forbruge energi til opvarmning. Servicearbejdet for begge kontroller er gratis, men I betaler for opvarmningen.

Ved Afrejse
Ved afrejse beder vi jer aflæse tællertallene og påføre de aktuelle tællertal samt udregne forbruget. Blanketten skal I indlevere på nøgleudleveringsstedet.

Forbruget vil blive modregnet jeres depositum, og et eventuelt restbeløb vil blive tilbagebetalt via bank senest 2 uger efter endt lejemål. Se Depositum.


NB! Elmåleren befinder sig ofte uden for sommerhuset. De fleste elmålere i Danmark har intet komma. Alle tal er hele kilowatttimer, også det sidste, som kan være markeret med rødt.

Læs mere om strømforbrug.


A

 

B

 
 

C

 

D

 
 

E

 

F

 
 

G

 

H

 
 

I

 

J

 
 

K

 

L

 
 

M

 
 

N

 
 

O

 

P

 

R

 
 

S

 
 

T

 

U

 

V

 

Å