Depositum

Når I lejer et sommerhus hos os, indbetaler I et depositum sammen med sidste rate af lejen. Efter afrejsen modregner vi jeres forbrug i depositummet. På den måde foregår afregningen helt automatisk, og I skal således ikke tænke på det ved afrejsen.

I 90% af alle tilfælde dækker depositummet vores feriegæsters forbrug. Vi refunderer den eventuelt overskydende del af depositummet til jeres bankkonto senest 2 uger efter jeres afrejse.

Hvis I har betalt depositummet via bankoverførsel, beder vi jer oplyse jeres kontonummer, når I bestiller jeres sommerhus. På den måde kan vi refundere den eventuelt overskydende del af depositummet til jeres konto.

Har I betalt depositummet med kreditkort, refunderer vi det eventuelt overskydende beløb på det kreditkort, I har benyttet til betalingen. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 5 bankdage, inden beløbet er registreret på jeres konto.

Har I betalt depositummet med Flexbetaling, sender vi pengene til Lindorff Payment Services A/S. Beløbet på jeres månedlige afdrag forbliver uændret. Det er kun perioden, som kan blive kortere. Dækker depositummet ikke jeres omkostninger, vil I efterfølgende modtage en opkrævning med nødvendig betalingsinformation direkte fra Sol og Strand.

Ved manglende/ukorrekte oplysninger fremsender vi kun én skrivelse, hvor vi beder om korrekte bankoplysninger. Det er jeres ansvar at sikre, at Sol og Strand er i besiddelse af de korrekte oplysninger. For tilbagebetaling af overskydende depositum er der en forældelsesfrist på 5 år.

Restbeløbet kan I altid indbetale til Sydbank på reg.nr.: 7117, kontonr.: 290208-3. BIC: SYDBKDK22. IBAN: DK 8571170002902083.

Læs mere under Strømforbrug og Forbrugsafregning