Husdyr

Husdyr er kun tilladt, hvis det fremgår af huspræsentationen. Ligeledes er der anført, hvor mange husdyr I må medbringe (1, 2 eller flere). Hvis I medbringer husdyr, bliver der opkrævet et ekstragebyr per lejemål. Gebyrets størrelse fremgår af huspræsentationerne på hjemmesiden og af lejebeviset. Den enkelte feriegæst hæfter for eventuelle ridser, kradsemærker, pletter på gulve, møbler og så videre. Vi beder om forståelse for, at sommerhuset SKAL rengøres for hunde-/kattehår inden afrejse, også selvom der er bestilt slutrengøring.

I må ikke efterlade hunden og/eller katten alene i sommerhuset. Normalt kan I tage hunden med på stranden, og iflg. dansk lov skal I føre hunden i snor. I vinterhalvåret (oktober til og med marts) må din hund gerne løbe frit på stranden. På sommerhusets grund skal hunden være i snor af hensyn til naboerne.

Hunde, katte eller fritter, der skal rejse med til EU-lande, skal have et pas, hvori det er dokumenteret, at dyret er vaccineret mod rabies. Det skal også være muligt at identificere dyrene ved hjælp af chipmærke. Husdyret skal senest tre uger før afrejse være vaccineret for at kunne få udstedt et pas.

13 hunderacer er forbudt i Danmark. Forbuddet gælder også for jer, som blot ønsker at medbringe hunden på ferien. Læs mere her.

Vær desuden opmærksom på regler vedrørende ind- og udrejse med hund og kat til Danmark og eget hjemland.