TRAVL SOMMER: NYT THY- OG MORS-BUREAU PÅ 300 KVADRATMETER KLAR TIL INDFLYTNING

Torsdag den 1. juni overtog Sol og Strands lokale bureauchef, Martin Kanstrup Jensen, den lokale ejerrådgiver Walther Jensen samt Sol og Strands regionschef Jonas Balle Pedersen nøglerne til Sol og Strands nye 300 kvadratmeter store Thy- og Mors-bureau, som ligger helt centralt ved indkørslen til Klitmøller.

TRAVL SOMMER: NYT THY- OG MORS-BUREAU PÅ 300 KVADRATMETER KLAR TIL INDFLYTNING

Og lige siden har den stået på indflytning i den nye bureau-bygning, fortæller bureauchef Martin Kanstrup Jensen.
 
-Vi har travlt. Og det vidste vi godt, at vi ville have, for det er os selv, der har planlagt byggeriet og timet det, så vi på forkant af højsæsonen var helt på plads i det nye bureau. Og alt er simpelthen gået så godt gennem hele byggefasen, og det kommer indflytningen også til at gøre.
 
-Vi har naturligvis haft en lokal bygherre på, nemlig Granly. Og alt har klappet. Vi er så tilfredse.
 
-Planen er, at vi er klar til at betjene både sommerhusejere og feriegæster fra det nye bureau straks efter weekenden og Grundlovsdag. Allerede lørdag vil vi være i gang fra vores arbejdspladser, telefoner og IT i det nye bureau, siger Sol og Strand-chefen.
 
MEGET TRAVLT SOMMER – FOR REKORDUDLEJNING STÅR FOR DØREN
Sol og Strand har også planlagt ”en meget travl sommer”, fortæller Martin Kanstrup Jensen.
 
-Feriehusbranchen har simpelthen haft en fantastisk succes, hvor det ene rekordår bliver overgået af det næste rekordår året efter. Derfor var 2022 den bedste sæson for feriehusbranchen nogensinde. Og det gælder også for os i Sol og Strand.
 
-Lige nu kigger vi ind i en sæson, hvor vi ligger på højde med udlejningen i 2022. Så det bliver rigtig godt – og rigtig travlt.
 
GODT FOR HELE THY OG MORS – FOR TURISTER BRUGER 2000 KR I DØGNET
-Og når vi har travlt i feriehusbranchen, så går det godt for alle de lokalsamfund i Thy og på Mors, som vi betjener.
 
-Vi ved at hver turist bruger 2000 kroner i døgnet. Og det er altså gode penge, der løfter indtjeningen og udviklingen i lokalsamfund i Thy og på Mors, som har haft det svært ud over sommerens højsæson. Det glæder vi os rigtig meget over – og derfor er vi også glade for de mange positive tilkendegivelser vi har fået af mennesker, der bor i Thy eller har set, vi har bygget gennem de seneste måneder.
 
-Vi står sammen – også om at løfte den lokale turisme og holde gang i hjulene. Nu skal vi have gang i helårsturismen for alvor. Og det ser det ud til, at vi også i 2023 har held til. For ikke bare i sommermånederne, men også månederne efter er der rigtig mange bookinger i Thy, på Mors og langs Limfjorden, siger Martin Kanstrup Jensen.