Firmaprofil

Om Sol og Strand

Sol og Strand  udlejer omkring 6500 private sommerhuse i hele Danmark. Hos os finder du mange forskellige typer af sommerhuse og ferielejligheder i alle størrelser og prisklasser. Vi udlejer sommerhuse i Danmarks mest populære feriedestinationer, og du kan nemt finde et kystnært luksussommerhus, eller et billigt sommerhus der ligger inde i landet. For at gøre din ferie endnu bedre, tilbyder vi, at du kan tilkøbe forskellige ydelser, som for eksempel slutrengøring samt leje af sengelinned, barnesenge og barnestole. Ring til en af vores ferierådgivere og hør om dine muligheder eller udforsk vores website for at finde det sommerhus, der passer bedst til dig.

 

Vores mission

Vores mission er at være dit foretrukne sommerhusudlejningsbureau, når du holder ferie i Danmark.

Vi varetager udelukkende udlejning af danske sommerhuse og ferielejligheder. Vi lægger vægt på, at vores gæster er sikret godt før og under opholdet. Derfor har vi på vegne af vores gæster tegnet en afbestillings- og indboforsikring. Vi kalder den vores tryghedspakke. Derudover fokuserer vi på kvaliteten af vores udlejningsobjekter. Vores sommerhuse og ferielejligheder bliver løbende kontrolleret af vores rådgivere. Der tjekkes op på, at husene og lejlighederne er i overensstemmelse med den Sol og Strand-kvalificering, de har fået. Det er din garanti for, at du får en vellykket ferie.

Vores vision

For det første vil vi være kendt for at sætte feriegæsten i centrum og yde landets bedste gæsteservice. Vi yder gæsteservice telefonisk, pr. mail, online og på de sociale medier samt selvfølgelig via vores 150 ferierådgivere, der er fordelt på vores 28 lokale bureauer indenfor sommerhusudlejning, som findes i hele Danmark.

For det andet ønsker vi at blive den største formidler af danske sommerhuse. Vi ønsker at være sommerhusejernes foretrukne bureau indenfor sommerhusudlejning og blive kendt for, at deres sommerhuse er i gode hænder. Vi ønsker at have et tæt samarbejde og en tæt dialog med vores sommerhusejere, så vi i fællesskab sikrer den ønskede udlejning af sommerhuset.

Vores samarbejdspartner

Vi er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der sikrer både lejer og ejer. Derudover samarbejder vi med en lang række interesseorganisationer, der har til formål at markedsføre Danmark som en god feriedestination. I hele Danmark har vores lokalbureauer særlige samarbejdsaftaler med lokale turismeaktører og andre relevante erhvervsdrivende omkring markedsføringen af lige netop deres destination. Derudover har Sol og Strand indgået samarbejde med mange af Danmarks største attraktioner som fx LEGOLAND og Odense ZOO. Så når du lejer sommerhus hos os, kan du samtidigt købe entrébilletter med rabat.

 

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Ilsigvej 21, Hune, DK-9492 Blokhus
www.sologstrand.dk
(CVR: 10658446)