Feriehusudlejning i Danmark

Sol og Strand Feriehusudlejning har eksisteret siden 1979 og er i dag med mange tusinder feriehuse en af de største feriehusudlejningsvirksomheder i Danmark. Sol og Strand er en kompetent partner på markedet, der kan byde på over 40 års erfaring, både når I vil leje jeres feriehus ud, men også når I leder efter det rigtige feriehus til en uforglemmelig ferie her i Danmark.

Sol og Strand er en dansk feriehusudlejning, der kun udlejer feriehuse i Danmark og ikke i udlandet. Dette er med til, at vi kan byde på en mere specifik og udvalgt service, da vi kun har fokus på Danmark og dermed er bedre til at hjælpe jer med at finde det rigtige område og det perfekte feriehus at holde jeres ferie i.

Vi har feriehuse overalt i Danmark også på mange øer, endda på nogle af de små øer. For at kunne holde overblik over alle feriehuse har vi 28 lokalkontorer rundt om i landet, som står klar til at hjælpe jer under jeres ophold.

Hovedkontoret af Sol og Strand Feriehusudlejning i Hune ved Blokhus

Et bredt udvalg af feriehuse i Danmark

I vores feriehusudlejning byder vi på mange forskellige muligheder for at holde ferie. Om I er til et feriehus tæt på havet eller mere til en ferielejlighed i en by eller et feriecenter, så byder vi på lidt af hvert. Vi har alt fra et helt almindeligt gammeldags feriehus, til et helt nyt luksus-feriehus med al komfort, I kunne ønske jer. Tag et kig i vores online-katalog, og ved hjælp af den udvidet søgning, kan I snævre søgningen ind til lige præcis det, I har brug for.

Måske søger I efter et hus, hvor det er tilladt at have hund med eller I søger et feriehus til 20 personer, så tast det allerede ind under søgningen, og find hurtigere frem til et resultat. Det samme kan I gøre med områder – skal det være den populære vestkyst eller østkysten med de børnevenlige strande? Eller måske vil I prøve at holde ferie på en ø? Vi har feriehuse både på solskinsøen Bornholm, men også på fx Rømø, Fanø og Læsø.

Der er mange muligheder at vælge imellem, så gå I bare på opdagelse på vores hjemmeside, eller ring til os, så vi kan få en snak sammen og i fællesskab finde ud af, hvad der passer lige til jer. Få mere information om vores hovedkontor og 27 lokale servicebureauer, hvor du kan finde åbningstider og kontaktinformation.

En ferie i Danmark byder på mange muligheder med feriehusudlejning

Danmark er et skønt land, der byder på skønne feriebyer, mange attraktioner og aktiviteter for hele familien og et hav af fantastiske naturoplevelser. Hos Sol og Strand Feriehusudlejning har vi feriehuse og ferielejligheder for enhver smag og til enhver familie. Og da der aldrig er langt fra den ene kyst til den anden, er et feriehus det perfekte sted at have som udgangspunkt for at lære Danmark at kende og få nogle fantastiske ferieoplevelser. Bor I ved havet, kan I nyde stranden, havet og naturen – den perfekte badeferie, hvor I bare kan slappe af. Med mere end 7000 kilometer kystlinje, som Danmark har at byde på, er det helt op til jer, hvilken strand I vil opleve, og hvilket hav I er mere tiltrukket af – Østersøen, Kattegat eller Vesterhavet.

Bor I tæt på en by, kan I opleve bylivet, mange spændende attraktioner, museer og måske nyde en koncert. En oplagt by kunne fx være Skagen. En enestående ferieby med masser af aktiviteter om sommeren.

inspiration til den helt rigtige ferie for jer, og få informationer om hvad der er af muligheder.

Feriehuse i det nordjyske Saltum

Feriehuse i Nordjylland

Med mere end 1.500 sommerhuse at vælge i mellem i Nordjylland, så har vi helt sikkert også et, der passer til jeres drømmeferie.  Sommerhusene fordeler sig langs den fantastiske, nordjyske kystlinje, hvor I kan nyde ferien på toppen af Danmark, tæt på kysten eller i nærheden af den danske ørken også kendt som Rubjerg Knude.

Her er I omgivet af fantastiske badestrande, smukke naturoplevelser og samtidig tæt på storbyen, Aalborg.

Feriehuse i Nordjylland egner sig til alle typer af ferier, uanset om det er familieferie, parferie eller ferie med vennepar.

Størrelsesmæssigt har vi også huse der variere, ligesom faciliteterne spænder bredt lige fra aktivitetscenter, luksussommerhus, pool og spa m.m.

Nordjylland byder på et væld af attraktioner, som både rummer kultur, historie og sportslige muligheder. Her finder I zoologiske haver, akvariums, museer, teater og nationalparker.

Når I kigger på feriehuse i Nordjylland, kan I være sikker på at finde sommerhuse i alle de populære ferieområder hos Sol og Strand. Her kan I bo på toppen af Danmark i smukke Skagen, vælg selv om det skal være i midtbyen eller de nærliggende områder. Her kan I nyde det pulserende, charmerende byliv, eller opleve spidsen af Danmark, hvor to have mødes.

Drager på vestkysten kan I eks. vælge det populære ferieområde Løkken, som er blevet særligt kendt for deres surf miljø. Det samme kan I opleve i Klitmøller.

På østkysten kan I bosætte jer i eks. Sæby eller Frederikshavn og nyde en dag på palmestranden, der med de ægtepalmer og det lave, klare, rolige vand giver jer en følelse af at være uden for landets grænser. Her kan I også sejle med færgen på en kort overfart til den charmerende ø Læsø. Øen er kendt for sit Saltsyderi og hesteture. Øen er ideel at udforske på cykel. I finder selvfølgelig også feriehuse på Læsø, faktisk finder i over 100 sommerhuse på Læsø gennem Sol og Strand-

Feriehuse i Nordjylland dækkes af vores lokalkontorer i hhv. Skagen, Lønstrup, Løkken, Blokhus, Klitmøller, Læsø og Hals.

Således er I altid sikker på, at når I booker feriehus i Nordjylland så får I altid den bedste rådgivning, fordi vores medarbejdere er lokale og dermed har et indgående kendskab til områderne. Vores medarbejdere kan også berette om de lokale seværdigheder, der er must-see, når I besøger diverse sommerhusområder.

Feriehuse på Sjælland

Hold jeres ferie på Danmarks største ø, nemlig Sjælland. Feriehuse på Sjælland finder du både mod nord, øst, syd og vest. Når I nyder jeres feriehus på Sjælland har i samtidig mulighed for at opleve nogle af landets mest imponerende og smukke slotte. I finder blandt andet Kronborg omkring Helsingør. I Nordsjælland findes Danmarks største søer og skovområder, som I kan udforske, når I er i sommerhus.

Sjælland rummer både natur og kultur, som er værd at opleve, I finder feriehuse både tæt på bl.a. København og den populære badeby Gilleleje. Brug sommerhuset som feriens base, og tag så på oplevelse på Sjælland.

Er I på udkig efter at leje et feriehus på Sjælland, så kan I tage fat i et af vores tre lokale kontorer. Her finder I nemlig Sol og Strand kontorerne hhv. Odsherred, Falster og Gilleleje. Alle har et indgående lokalt kendskab og kan rådgive jer til det helt rette feriehus på Sjælland, så I får jeres drømmeferie. 

Sjælland rummer nogle af de særlig populære feriebyer i Danmark bl.a. Gilleleje, Tisvildeleje, Hornbæk og så er der jo nemt til Falster, hvor ”dansk Caribien” kan opleves også bedre kendt som Møns Klint.

Mange mennesker i Skagens midtby om sommeren

Feriehuse ved Vesterhavet

Feriehus ved Vesterhavet er for jer, der sætter pris på naturen. Her vil I opleve nogle af landet bedste badestrande, med fint sand på strandbredden og bagvedliggende høje klitter, der fordyber sig ind i sommerhusområder, som omkredses af grønne områder og skov. Her kan I være sikker på at blive blæst igennem og få frisk luft direkte ned i lungerne, mens kroppen omsluttes af roen og freden, man kun får ved sommerhusstemningen.

En gåtur langs Vesterhavet er en ren kulturoplevelse, her kan I støde på bunkere fra 2. verdenskrig ligesom I også finder flere bunkermuseer, hvor I kan lære mere om tiden under 2 verdenskrigen og soldaterlivet i bunkerne.

Feriehuse ved Vesterhavet henvender sig til alle ferietyper og -konstellationer, uanset om det er med hele familie, kun din partner eller et vennepar, så finder I sommerhuse, der favner jeres ønsker. Vi har sommerhuse, der kan rumme alt fra de store selskaber til tosomheden.

Feriehuse ved Vesterhavet dækkes af 12 lokalkontorer. Vores kontorer fordeler sig fra toppen i Skagen til det sydligste punkt i Blåvand og I finder også vores kontor på Fanø og Rømø.