Feriehusudlejning

Sol og Strand Feriehusudlejning har eksisteret siden 1979 og er i dag med mange tusinder feriehuse en af de største feriehusudlejningsvirksomheder i Danmark. Sol og Strand er en kompetent partner på markedet, der kan byde på over 40 års erfaring, både når I vil leje jeres feriehus ud, men også når I leder efter det rigtige feriehus til en uforglemmelig ferie her i Danmark.

Sol og Strand er en dansk feriehusudlejning, der kun udlejer feriehuse i Danmark og ikke i udlandet. Dette er med til, at vi kan byde på en mere specifik og udvalgt service, da vi kun har fokus på Danmark og dermed er bedre til at hjælpe jer med at finde det rigtige område og det perfekte feriehus at holde jeres ferie i.

Vi har feriehuse overalt i Danmark også på mange øer, endda på nogle af de små øer. For at kunne holde overblik over alle feriehuse har vi 21 lokalkontorer rundt om i landet, som står klar til at hjælpe jer, under jeres ophold.

 

Hovedkontoret af Sol og Strand Feriehusudlejning i Hune ved Blokhus 

 

Et bredt udvalg af feriehuse i Danmark

I vores feriehusudlejning byder vi på mange forskellige muligheder for at holde ferie. Om I er til et feriehus tæt på havet eller mere til en ferielejlighed i en by eller et feriecenter, så byder vi på lidt af hvert. Vi har alt fra et helt almindeligt gammeldags feriehus, til et helt nyt luksus-feriehus med al komfort, I kunne ønske jer. Tag et kig i vores online-katalog, og ved hjælp af den udvidet søgning, kan I snævre søgningen ind til lige præcis det, I har brug for.

Måske søger I efter et hus, hvor det er tilladt at have hund med eller I søger et feriehus til 20 personer, så tast det allerede ind under søgningen, og find hurtigere frem til et resultat. Det samme kan I gøre med områder – skal det være den populære vestkyst eller østkysten med de børnevenlige strande? Eller måske vil I prøve at holde ferie på en ø? Vi har feriehuse både på solskinsøen Bornholm, men også på fx Rømø, Fanø og Læsø.

Der er mange muligheder at vælge imellem, så gå I bare på opdagelse på vores hjemmeside, eller ring til os, så vi kan få en snak sammen og i fællesskab finde ud af, hvad der passer lige til jer. Informationer om vores hovedkontor, som fx åbningstider, kan du finde her.

 

Feriehuse i det nordjyske Saltum 

 

En ferie i Danmark byder på mange muligheder

Danmark er et skønt land, der byder på skønne feriebyer, mange attraktioner og aktiviteter for hele familien og et hav af fantastiske naturoplevelser. Hos Sol og Strand Feriehusudlejning har vi feriehuse og ferielejligheder for enhver smag og til enhver familie. Og da der aldrig er langt fra den ene kyst til den anden, er et feriehus det perfekte sted at have som udgangspunkt for at lære Danmark at kende og få nogle fantastiske ferieoplevelser. Bor I ved havet, kan I nyde stranden, havet og naturen – den perfekte badeferie, hvor I bare kan slappe af. Med mere end 7000 kilometer kystlinje, som Danmark har at byde på, er det helt op til jer, hvilken strand I vil opleve, og hvilket hav I er mere tiltrukket af – Østersøen, Kattegat eller Vesterhavet.

Bor I tæt på en by, kan I opleve bylivet, mange spændende attraktioner, museer og måske nyde en koncert. En oplagt by kunne fx være Skagen. En enestående ferieby med masser af aktiviteter om sommeren.

For at finde den rigtige ferie til jer, kan I se her og blive inspireret og få informationer om, hvad der er af muligheder.

 

Mange mennesker i Skagens midtby om sommeren