Sol og Strand viser nybygget bureau på 300 kvadratmeter frem

Optimistisk bureauchef Henrik Høi byder inden for til åbent hus fredag ml. 14 og 18

Sol og Strand viser nybygget bureau på 300 kvadratmeter frem

Der er noget til alle sanser, når feriehusudlejerne i Sol og Strand fredag eftermiddag holder åbent hus.

Det sker nemlig i Sol og Strands helt nybyggede bureau på 300 kvadratmeter på Porten 4 i Sønderborg.

Og ud over, at der bliver mulighed for at se hele bureauet og møde Sol og Strands stab på Als-bureauet, så bliver der også musik og lidt godt til ganen, for dem, der dukker op. Og det gælder både tørt og vådt, lover Henrik Høi.

BÅDE VÅDT OG TØRT – OG MULIGHED FOR EN GOD SNAK OM STORT OG SMÅT
-Der bliver noget at se på! Men der er også mulighed for at få en god snak med hele vores stab. Og ikke mindst høre om vores visioner for, hvordan vi får løftet turismen på Als – og hele den jyske østkyst, siger bureauchef Henrik Høi.

-Det er klart, at vi med et helt nyt og synligt bureau på 300 kvadratmeter lige ved Sønderborg-motorvejen, så bliver det meget lettere for feriegæster og sommerhusejere at komme ind til en snak om stort eller småt – eller hente sommerhusnøglen.

-Vi føler virkelig, at vi med vores erfarne personale og senest med ejerrådgiver Per Clausen, som skal stå for den tætte og daglige kontakt med de sommerhusejere, vi udlejer sommerhusene for, står virkelig stærkt.

GOD SÆSON I 2021 – OG ALLEREDE MANGE BOOKINGER TIL 2022-SÆSONEN
Sol og Strand har haft en meget god udlejningssæson i 2021 – på trods af coronaen.

-Det er klart, at vi lige som hele den øvrige turistbranche led under, at Danmark indtil Grundlovsdag krævede 10 dages karantæne for tyske turister, med mindre de kom fra Slesvig-Holsten – selv om smittetallene var langt værre i Danmark. Det kostede hele det danske turisterhverv 3 millioner udenlandske overnatninger i april, maj og juni. Men til gengæld har vi haft en god sommer med masser af danske turister i sommerhusene – og tyskerne er kommet senere. Det gør de stadigvæk – og vi får også rigtig mange bookinger til feriehuse på Als i 2022-sæsonen. Så vi kan ikke være andet en optimistiske, siger bureauchef Henrik Høi.

Sol og Strands nye bureau ligger på adressen Porten 4, Sønderborg – og åbent-hus-arrangementet foregår fredag mellem 14 og 18.

YDERLIGERE KOMMENTARER:
HENRIK HØI, bureauchef for Sol og Strand i Als, tlf. 23 99 39 93