Ambitiøst Sol og Strand opruster på Læsø

Læsøs tidligere erhvervs- og turistchef, Gitte Melchiorsen, er Sol og Strands nye bureauchef

Læsø lokalbureau

Sol og Strand etablerer sig nu endnu stærkere på Læsø. Fra 1. oktober tiltræder Læsøs tidligere erhvervs- og turistchef gennem knap fire år, Gitte Melchiorsen, som Sol og Strands nye bureauchef på Læsø.

Her kommer Gitte Melchiorsen til at stå i spidsen for Sol og Strand-bureauet, men får også samtidig den daglige kontakt med de mange lokale sommerhusejere, der hvert år stiller deres ferieboliger til rådighed for udlejning gennem Sol og Strand.

Det sker som led i Sol og Strands ambition om at vokse yderligere på Læsø i løbet af de kommende år.


HØJESTE KUNDETILFREDSHED NOGENSINDE
Hidtil har Læsø også været dækket fra Sol og Strands Hals-bureau, der dækker østkysten fra Sæby til Øster Hurup ved Mariagerfjord, men nu får Læsø-bureauet en fuldtids-bureauchef med en høj profil på øen.

Bureauchef Tina Boelt Sørensen, der frem over kan koncentrere sig om at udvikle sommerhus-turismen på Østkysten, glæder sig over, at Sol og Strand på Læsø gennem de seneste år har løftet kundetilfredsheden til det højeste niveau nogensinde.

- Vi vil gøre alt, hvad vi - i samarbejde med de mange lokale husejere – kan for at sikre, at de feriegæster, der kommer til Læsø, får den suverænt bedste behandling og oplevelse på øen. Dette uanset hvor eller hvornår – intet mindre. Derfor er jeg glad for at give stafetten videre til en ny bureauchef, der kan være på Læsø på fuld tid, siger Tina Boelt Sørensen.


GITTE MELCHIORSEN: GLAD FOR AT UDVIKLE LÆSØ YDERLIGERE
For Gitte Melchiorsen betyder den nye stilling i Sol og Strand også, at hun kan trække på den store viden om Læsø og hele det nordjyske turisterhvervs styrker og potentialer. Og det vil både hun og Sol og Strand udnytte alt det, man kan.

-Efter tre år som erhvervs- og turistchef på Læsø er jeg fantastisk glad for, at jeg kan være med til at udvikle Læsø og turismen på Læsø yderligere, siger Gitte Melchiorsen.

-Jeg er en typisk igangsætter, og jeg motiveres af at skabe nye muligheder og produkter gennem samarbejde med mange forskellige interessenter. Og det er det, jeg sammen med mine medarbejdere i Sol og Strand og sammen med Sol og Strands organisation i det hele taget, nu skal i gang med at udvikle sammen med de mange sommerhusejere på Læsø, siger Gitte Melchiorsen.


SOL OG STRAND-DIREKTØR: LÆSØ ER UNIK – OG MED GITTE UNDERSTØTTER VI LÆSØS POTENTIALE
Per Dam, der er administrerende direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning, glæder sig over, at Sol og Strand med Gitte Melchiorsen har kapret en stærk lokal profil til jobbet som bureauchef på Læsø.

-Vores ambition er at vokse på Læsø, fordi vi ser Læsø som noget unikt. Vi mener, at Læsø med sin beliggenhed, med sin natur og mange hjertevarme mennesker har et stort potentiale som turistdestination. Og den udvikling mener vi i Sol og Strand, at vi med Gitte Melchiorsen som bureauchef på Læsø kan understøtte helt fantastisk. Derfor glæder vi os meget til at tage imod Gitte som ny bureauchef, siger Sol og Strand-direktør Per Dam.


YDERLIGERE KOMMENTARER:
GITTE MELCHIORSEN, bureauchef for Sol og Strand på Læsø fra 1. oktober, tlf. 41 99 61 04,
PER DAM, administrerende direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning, tlf. 20 75 07 82