Sol og Strand opruster på hjemmebanen i Jammerbugt

Walther Jensen ansat som ny ejerrådgiver og kontaktperson for sommerhusejere i hele Jammerbugt

Sol og Strand opruster på hjemmebanen i Jammerbugt

2021 har været sommerhusbranchens bedste nogensinde – og 2022 tegner til at blive endnu bedre.

Sådan ser det ud, hvis man spørger Sol og Strand Feriehusudlejning, der fra hovedsædet i Hune ved Blokhus udlejer 6.500 private sommerhuse og ferieboliger langs Danmarks kyster. Mere end 300.000 feriegæster fra ind- og udland holder hvert år ferie i huse udlejet gennem Sol og Strand - og det tal bliver kun større og større. Også i Nordjylland og Jammerbugt Kommune.

Det er også forklaringen på, at Sol og Strand nu opruster på betjeningen af ejerne sommerhuse og ferieboliger i Jammerbugt Kommune, som er en af landets største sommerhuskommuner.

Kender Jammerbugten og samarbejdet med sommerhusejere
Ny mand på posten er Walther Jensen, der allerede kender både Jammerbugt Kommune og funktionen som ejerrådgiver godt, fordi han indtil nu har været bureauchef og ejerrådgiver på Sol og Strands bureau i Klitmøller.

Han er opvokset i Jammerbugt Kommune – og har i forvejen fra Klitmøller-bureauet været ejerrådgiver og daglig kontaktperson for sommerhusejere på strækningen fra Slettestrand til Lild Strand ved Bulbjerg.

Sommerhusejere skal høres – brænder for samarbejde
Nu kan han – efter eget ønske – koncentrere sig om funktionen som ejerrådgiver for sommerhusejere i hele Jammerbugt Kommune.

-Det har været et ønske fra mig. Jeg nyder virkelig at være tæt på vores sommerhusejere og få tingene til at glide i hverdagen, så ikke bare feriegæsterne er vilde med at holde ferie i nordjyske sommerhuse, men at sommerhusejerne også føler, at de bliver set og hørt. Det er simpelthen samarbejdet med sommerhusejerne og rådgivningen af dem, udviklingen af deres huse og den fleksibilitet, de har brug for, som tiltaler mig mest ved at være en del af sommerhusbranchen, siger Walther Jensen.

-Jeg har altid brændt for og haft held med at skabe et tæt samspil med vores sommerhusejere, som stiller deres private sommerhuse og ferieboliger til rådighed for udlejning. Derfor glæder jeg mig til for alvor at rykke ind i Sol og Strands Blokhus-bureau og være en del af samarbejdet der, siger den nye ejerrådgiver i Jammerbugt Kommune.

Bureauchef: Vi styrker betjeningen – Jammerbugt er vores hjemmebane
Og Julia Spiess Wolsgaard-Iversen, der er chef for Sol og Strands bureau i Blokhus, glæder sig over oprustningen i Jammerbugt Kommune.

-Vi glæder os – og det kan sommerhusejere og feriegæster langs strandene i Jammerbugten også gøre. Jammerbugt er Sol og Strands fødested og hjemmebane. Det er her vi er opstået og har hovedsæde. Og vi kommer til at styrke vores betjening af dem. Fordi vi vil det – og fordi både danske og udenlandske feriegæster i den grad har fået øje på de kvaliteter, som de kan få, når de lejer et sommerhus eller en feriebolig i Blokhus, Rødhus, Saltum, Slettestrand eller V. Thorup.

Fra Sol og Strands Blokhus-bureau kommer Walther Jensen til at arbejde sammen med Christian Heilesen, der hidtil har varetaget funktionen som ejerrådgiver for alle sommerhusejere fra Slettestrand og op langs vestkysten gennem Hjørring og Frederikshavn kommuner. Frem over koncentrerer Christian Heilesen sig dog primært om sommerhuse i Hjørring og Frederikshavn kommuner.

YDERLIGERE KOMMENTARER:
WALTHER JENSEN, ny ejerrådgiver og daglig kontaktperson for ejere af sommerhuse i Jammerbugt, som udlejes gennem Sol og Strand, tlf. 24 94 44 23

JULIA SPIESS WOLSGAARD-IVERSEN, chef for Sol og Strands Blokhus-bureau, der betjener hele Jammerbugt Kommune, tlf. 23 22 24 14