Sol og Strand indgår to-årig udlejningsaftale med Fanø Bad

Ejerforeningen hos FanøBad Ferielejligheder og Sol og Strand Fanø har besluttet at indgå en to-årig aftale om udlejning af ferieresortets 65 lejligheder.

Sol og Strand indgår to-årig udlejningsaftale med Fanø Bad

Sol og Strand Fanø overtog ved årskiftet udlejningen af de 65 lejligheder fra Lynggaard Sommerhusudlejning A/S, og det har været en stor succes, fortæller bureauchef Kent Nymark.

- Vi har gennem hele perioden haft et konstruktivt og positivt samarbejde med ejerforeningen, og vi er derfor meget glade og taknemlige for, at ejerforeningen har besluttet at fortsætte udlejningen, siger Kent Nymark og tilføjer, at lejlighederne, der er placeret i Fanø Bad blot 100 meter fra Vesterhavet, har været eftertragtede blandt feriegæsterne.

- Vi har haft en rigtig god udlejning på lejlighederne, hvilket jeg tilskriver, at der er tale om et godt produkt, og endvidere, at vi hos Sol og Strand har effektive og brede salgs- og markedsføringskanaler, siger bureauchefen.

Anita Petersen, der er formand for ejerforeningen Ferielejlighederne Fanø Bad, er ligeledes glad for, at samarbejdet med Sol og Strand fortsætter.

- Vi har haft en rigtig god belægningsprocent på vores lejligheder, og det er baggrunden for, at vi vælger at tegne en udlejningsaftale for yderligere to år. Endvidere har vi oplevet en rigtig god service fra Kent Nymark og hans stab. Uanset hvilke forslag eller emner vi er kommet med, har vi mødt imødekommenhed og lydhørhed, og det er vigtigt, at man som ejere føler, at der er et godt samarbejde, fortæller Anita Petersen.

Siden Sol og Strand overtog udlejningen har man fastholdt et lokalt kontor i Fanø Bad, og det vil der fortsat være i fremtiden, fastslår Kent Nymark. Det glæder Anita Petersen, som sætter pris på den lokale tilstedeværelse.

- Det er medvirkende til at skabe liv i komplekset, og vores håb er naturligvis, at vi kan udvikle stedet yderligere. Tilsvarende har vi en forventning om, at vi får en lige så god belægningsprocent næste år, som vi havde i år eller måske endda lidt bedre, lyder det fra en optimistisk Anita Petersen.

Kent Nymark håber tilsvarende, at det lykkes at få skabt flere aktiviteter i centret og ikke mindst at genåbne Nordsøbadet.

- Det har stor betydning for turismen her på øen og for de lokale, hvis Nordsøbadet kan genåbne. Det er et projekt, som ligger os meget på sinde, og derfor var vi glade for, at vores husejere i 2019 besluttede, at størstedelen af ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning skulle tilfalde støtteforeningen bag Nordsøbadet, siger Kent Nymark.