10 arrangementer langs Jyllands vestkyst: Sol og Strand forlænger sponsor-samarbejde med Race for Oceans Foundation – og inviterer feriegæster til at samle plast på strandene ved 10 arrangementer

-Vi er lige der, hvor Race for Oceans Foundation gør en forskel – nemlig langs Danmarks unikke kyster, siger adm. direktør Per Dam, Sol og Strand

Race for Oceans Foundation

Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år lejer 6.500 meget forskellige private sommerhuse langs Danmarks kyster ud til mere end 330.000 danske og udenlandske feriegæster, forlænger nu sponsorsamarbejdet med Race for Oceans Foundation.

Race for Oceans Stafetten har i løbet af tre år udviklet sig fra et enkeltmandsinitiativ – startet af Signe Simonsen - til i dag at være en almennyttig forening med ambitioner om at skabe en af verdens mest bæredygtige events.

Med grundlæggeren Signe Simonsen i spidsen for adskillige virksomheder og entusiaster arbejder Race for Oceans Foundation med en blanding af sport, strandrensning og oplysning at gøre en forskel for verdenshavene og det liv, der leves i havet.

VANDT OFFICIELLE DANMARKS VERDENSMÅLSPRIS

I 2020 vandt Race for Oceans det officielle Danmarks verdensmålspris – og fokus for alle aktiviteter er rette mod FN’s verdensmål. Helt bestemt verdensmål nummer 14 – livet i havet – ud af de 17 verdensmål, som FN’s topmøde i 2015 vedtog.

-Jeg startede Race for Oceans Stafetten, fordi jeg har rejst i hele verden og set, hvordan plastikforureningen skaber store udfordringer for livet i havene. Livet i havene har essentiel værdi for alle mennesker. Og den værdi skal vi i fællesskab forsøge at bevare og bringe videre til de kommende generationer, siger Signe Simonsen.

Planen er igen i år for tredje gang at bringe en Race for Oceans Stafetten de 444 kilometer fra øen Sylt og op langs den jyske vestkyst til Skagen. Eventen er for alle, fastboende, feriegæster i turistlandet, og andre Race for Oceans-entusiaster. Man kan vælge at deltage i en af de 55 sektioner og/eller de daglige strandrensninger. Det sker i dagene fra 29. juli til 7. august, hvor stafetten ender i Skagen.

SPONSORAT FORTSÆTTER – RENE HAVE ER VIGTIGT

For Sol og Strands adm. direktør, Per Dam, giver sponsorsamarbejdet med Race for Oceans god mening:
-Vi forlænger det sponsorsamarbejde, vi har haft i nu tre år. Vi har været fantastisk glade for at være med på den rejse, som Signe Simonsen og Race for Oceans har været på og fortsætter med forstærket styrke. Og vi bakker helhjertet op om det arbejde, Race for Oceans gør. For Sol og Strand findes lige der, hvor Race for Oceans finder sted og gør en forskel – langs Danmarks unikke kyster, hvor vi i Sol og Strand servicerer mere end 3 mio. overnatninger årligt i de privatejede feriehuse, som vi formidler udlejning i for de husejere, som Sol og Strand samarbejder med. Vi ved, hvor vigtigt det er også i fremtiden er at sætte fokus på hvor meget plastic, der kommer ind på kysterne – og dermed hvor vigtig en mission Signe Simonsen og Race for Oceans er på i kampen for et renere hav og dermed også rene strande. Den mission er vi glade for fortsat at kunne støtte og være en del af, siger Per Dam.

SE ALLE RACE FOR OCEANS-STAFFENTENS AKTIVITETER LANGS JYLLANDS VESTKYST (29/7-7/8) HER:
Race for Oceans | Facebook

YDERLIGERE KONTAKTER:
PER DAM, adm. direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning, tlf. 20 75 07 82,
SIGNE SIMONSEN, grundlægger af Race for Oceans Foundation, tlf. 22 41 00 04