Sol og Strand flytter ind på Porten

Gravearbejdet er indledt og går alt efter planen, kan Sol og Strand Feriehusudlejning Als primo juni flytte ind i en splinterny bygning på Porten i Sønderborg.

Sol og Strand flytter ind på Porten

Gravearbejdet er indledt og går alt efter planen, kan Sol og Strand Feriehusudlejning Als primo juni flytte ind i en splinterny bygning på Porten i Sønderborg. Det er SIB Byggeri A/S, der er bygherre på projektet, og direktør Hans Christian Jensen glæder sig over, at Sol og Strand har besluttet at rykke sit kontor fra Augustenborg til Sønderborg.

- Det er et meget attraktivt område, og Sol og Strand får en optimal beliggenhed her på Porten, hvor der dagligt passerer mere end 28.000 biler. Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Sol og Strand, og jeg kan godt lide tanken om, at vi får en udlejer, som er ejet af en fond, der støtter velgørende organisationer og lokale projekter, siger Hans Christian Jensen.

SIB Byggeri A/S erhvervede sig jorden i 2012, og siden har et dyrehospital og Saab Danmark A/S etableret sig i området. Udover Sol og Strand er også andre aktører på vej, oplyser Hans Christian Jensen.

- Pt. arbejder vi på at få etableret en dagligvarebutik på Porten, og det vil helt uundgåeligt blive en fordel for feriegæsterne, som kan handle ind samtidig med at de afhenter deres nøgle til sommerhuset. Desuden er vi undervejs med yderligere to projekter, som jeg dog ikke vil gå i detaljer med på nuværende tidspunkt, siger han.

Det nye byggeri bliver på 300 kvadratmeter, og leder af kontoret på Als, Henrik Høi, kan næsten ikke vente med at rykke ind i de nye rammer.

- Det er ganske enkelt fantastisk, at vi får mulighed for at drive kontor på Porten. Vi får en langt mere synlig placering og mere optimale rammer med adskillige parkeringspladser lige uden for døren. Endvidere giver det vores stab af servicemedarbejdere og kompetente serviceteknikere, der blandt andet servicerer sommerhusene med hensyn til spa, pool og tekniske installationer, langt bedre arbejdsrammer, siger Henrik Høi, der tilføjer, at det er påkrævet med større og mere tidssvarende lokaler.

- Vi har oplevet en vækst i antallet af huse, der kommer til udlejning, og det stiller selvsagt krav om flere kvadratmeter både til at tage imod gæster og til lagerkapacitet. Derfor glæder jeg mig til, at vi får mere plads til at tage hånd om vores gæster og vores husejere, siger Henrik Høi.

Sol og Strands nuværende domicil i Augustenborg er i øvrigt sat til salg og ifølge Henrik Høi har der været flere interesserede.