Sol og Strand etablerer nyt lokalbureau i Øster Hurup

Allerede 1. april åbnes nyt bureau midt i byen – som ifølge bureauchef Laila Zaar ”har et kæmpe potentiale” som feriedestination

Sol og Strand etablerer nyt lokalbureau i Øster Hurup

Sol og Strand Feriehusudlejning satser hårdt på at udvikle sommerhusturismen i Østhimmerland og Mariagerfjord.

Derfor rykker Sol og Strand rykker nu ind i Øster Hurup med et nyt lokalbureau.

Allerede 1. april åbner bureauet på Kystvejen midt i byen. Det betyder både at Sol og Strand fysisk er til stede i Øster Hurup hele tiden, men også at kontakten og servicen til de lokale ejere af sommerhuse og ferieboliger i Østhimmerland bliver styrket.

Det siger Sol og Strands nye bureauchef, Laila Zaar, som selv har bopæl i Øster Hurup og gennem mange år har været aktiv i det lokale foreningsliv i kystbyen.

-Vi etablerer et bureau i Øster Hurup. Og vi gør det, fordi vi elsker Øster Hurup og ser et kæmpe potentiale i Øster Hurup som feriedestination.

-Øster Hurup er jo en fantastisk badeby. Med rigtig mange fantastiske sommerhuse. Selv når solen ikke skinner, er folk jo vilde med Øster Hurup. Og det skal vi, der bor i Øster Hurup, og også dem, der investerer i sommerhuse og ferieboliger i Øster Hurup, selvfølgelig også have udbytte af, siger Laila Zaar.

-Men det handler om endnu mere end Øster Hurup. Vi kommer som en samarbejdspartner, som vi være med til at udvikle hele lokalområdet, hele østkysten, hele Østhimmerland og hele Mariagerfjord Kommune, siger Laila Zaar.

-Der er et kæmpe stort potentiale i sommerhusturismen på østkysten og i Østhimmerland. Tyskerne kommer i endnu højere grad til os end de gjorde i årene før corona, og danskerne har virkelig også for alvor fået øje for de mange kvaliteter, de får, når de holder ferie i et sommerhus langs vores kyster. Og den positive udvikling skal vi i Øster Hurup og resten af Østhimmerland også have vores del af.

-Turismen betyder lige så meget for indtjening, erhvervsudvikling, beskæftigelse og lokal trivsel på østkysten, i Østhimmerland og i Mariagerfjord som på Vestkysten. Forskellen er nok, at de er endnu mere klar over det på vestkysten end vi er. Derfor skal vi simpelthen hjælpe hinanden med at give turismen et løft. Og der er vi i Sol og Strand klar til at bidrage alt det, vi kan, siger Laila Zaar.

Foreløbig er det på adressen Kystvejen 10, at Sol og Strand Feriehusudlejning får adresse i Øster Hurup.

Det er på samme adresse, som Heidi Andersen driver en kombineret cafe og take-away-restaurant ”Mad fra Heidi”, som ud over et stort udvalg af smørrebrød, dagens ret, pastasalater og fast food også forhandler en lang række lokale produkter fra Hadsund Bryghus, Knæk fra Grangaarden, Odde KystVineri og BeeNice.

Og både Heidi Andersen og Laila Zaar er sikre på, at adressefællesskabet bliver til en fordel for begge parter.

-Som sagt kommer vi for at samarbejde med alle mulige andre gode kræfter om at give turismen på Østkysten og Mariagerfjord et løft. Og en af dem, vi samarbejder med, er Heidi og hendes fantastiske butik på Kystvejen. Heidi er en af dem, der allerede har set et potentiale i Øster Hurup og er med til at skabe udvikling i lokalsamfundet. Jeg er sikker på, vi får stor fornøjelse af at holde til på samme adresse, siger Laila Zaar.

Heidi Andersen supplerer:

-Vi har en god forretning på Kystvejen 10, hvor vi leverer alt fra mad og en række spændende specialprodukter fra lokale fødevareproducenter over disken. Og Sol og Strand har også en god forretning i Øster Hurup. Vi er et sted, hvor mange mennesker kommer og kan lide at komme. Og jeg er ret sikker på, at vi er et godt match – og at vores husfællesskab bliver til fordel for alle, siger Heidi Andersen fra ”Mad fra Heidi”.

YDERLIGERE KOMMENTARER:
LAILA ZAAR, bureauchef for Sol og Strand Feriehusudlejning i Østhimmerland, tlf. 29 88 90 60