Internationalt samarbejde mellem sommerhusudlejere giver danske sommerhusejere store rabatter på 35.000 europæiske sommerhuse – og styrker salget af danske sommerhusferier

Sol og Strand styrker sit europæiske netværk og salg – og der bliver store rabatter på 35.000 europæiske feriehuse for lokale husejere, siger Per Dam, der er administrerende direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning

Interhome

Interhome – det Schweiz-baserede selskab, der udlejer mere end 35.000 ferieboliger ud over hele Europa – og danske Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år udlejer 6.500 private feriehuse langs Danmarks kyster til danske og udenlandske feriegæster, har indgået et strategisk samarbejde.

Som en del af samarbejdet vil de to selskaber hjælpe hinanden med at øge salget af ferier i de feriehuse, selskaberne lejer ud såvel i Danmark som i hele Europa.

Desuden vil de to selskaber tilbyde fordele til ejerne af de feriehuse, de to selskaber hver for sig lejer ud, lige som der også er fordele for selskabernes ansatte.

Samarbejdet starter nu.

 

Jörg Hermann, der er administrerende direktør (CEO) i Interhome, siger:

- Vi har ledt efter en partner på det danske marked, og jeg er meget glad for, at vi kan se frem til at samarbejde med Sol og Strand. Vi har kendt stifterne og ledelsen af Sol og Strand i mange år. Vi respekterer den historie, Sol og Strand har med sig, og hvordan vi kan se, at Sol og Strand som en fondsejet virksomhed bliver ved med at udvikle sig.

- Vi deler den samme passion for feriehusturismen, og kulturen i de to virksomheder er meget ens: Vi har et klart fokus på at skabe god service og gode oplevelser hos alle vores husejere, feriegæster og ansatte i de mange lande, hvor vi driver virksomhed.

- Og jeg er sikker på, at vi kan tilføre yderligere værdi til alle parter og begge selskaber med det samarbejde, vi bygger op nu, fordi vi er fokuseret på de samme stærke værdier, siger CEO Jörg Hermann, Interhome.

 

Per Dam, der er administrerende direktør (CEO) i Sol og Strand Feriehusudlejning, tilføjer:

- Sol og Strand er ejet af en fond, og vi er ikke til salg. Men vi er altid på udkig efter mulighederne for at udvikle vores forretning og forbedre vores position på markedet. Og med det strategiske samarbejde med Interhome har vi fundet et perfekt match.

- Interhome vil hjælpe os med at forøge vores salg af ferier i Danmark med deres internationale netværk og IT-platforme. Samtidigt vil vi på vores websites og platforme være med til at skabe salg på de 35.000 ferieboliger, som Interhome udlejer rundt omkring i Europa.

- Vi vil også kunne tilbyde yderligere fordele til sommerhusejere, der lejer deres sommerhus ud gennem Sol og Strand, og til vores medarbejdere. Både husejere og ansatte i Sol og Strand kan se frem til værdifulde rabatter på ophold i de ferieboliger i hele Europa, som Interhome lejer ud.

- Og allervigtigst så er vi gennem dialogen, der har ledt frem til samarbejdet, blevet bekræftet i, at Interhome og hele staben i Interhome deler de samme værdier som os i Sol og Strand. Derfor ser vi med stor glæde frem til samarbejde med Interhome og de nye muligheder, det giver os i Sol og Strand, siger CEO Per Dam, Sol og Strand Feriehusudlejning.

 

For yderligere kontakt:

CEO Per Dam, Sol og Strand - +45 20 750 782

CEO Jörg Hermann, Interhome – +41 43 211 7799