Langtidsleje af sommerhus – jeres midlertidige hjem

Et sommerhus kan fungere som lejebolig i en længerevarende periode, hvis I har brug for et midlertidig hjem. Læs mere om jeres muligheder og ring og tag en snak med os.

Langtidsleje af sommerhus – jeres midlertidige hjem

Kontakt os og få hjælp til at blive genhuset i sommerhus

Der er mange fordele ved at langtidsleje et sommerhus:

  • Indflytningsklar lejebolig
  • Hjemlige omgivelser med privatliv
  • Prismæssigt konkurrencedygtig med andre alternativer

Udfyld denne formular så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

Husk at langtidslejemål på op til 4 uger kan bookes online.

Leje af sommerhus forbindes som regel med en til to ugers dejlig ferie, men der kan være flere grunde til at man har brug for at leje et sommerhus i en længere periode.

Det kan være at I har brug for et midlertidigt hjem, fordi der fx er op opstået en skade på jeres bolig, så er langtidsleje af et sommerhus en god løsning. Måske står I uden tag over hovedet i en periode, fordi I har I solgt jeres bolig, men ikke fundet en ny bolig endnu eller måske er I ved at bygge jeres eget hus, så kan I med fordel vælge at bo i sommerhus i en længevarende periode.

Har I brug for en lejebolig i længere tid, så ring til os og hør mere om, hvordan I langtidslejer et sommerhus.

Moderne sommerhus

Genhusning i sommerhus, når skaden er sket

Står I og har pludselig brug for et nyt hjem på ubestemt tid, fordi jeres egen bolig er blevet ubeboeligt på grund af fx vandskade, brand, skimmelsvamp eller skadedyr, så kan I med fordel blive genhuset i et sommerhus, mens skaden bliver udbedret.

Forsikringsselskabet hjælper med jeres genhusning

Vælger I at blive genhuset i et sommerhus, skal I tage en snak med jeres forsikringsselskab. Alt afhængig af, hvilken forsikring, I har tegnet og hvad forsikringen dækker, kan jeres forsikringsselskab overtage lejemålet af sommerhus. Dette er en sag mellem jer og jeres forsikringsselskab.

Hvis jeres forsikring dækker langtidslejemålet i sommerhus, skal I blot oplyse jeres forsikringsselskab eller os om jeres ønsker til det sommerhus, I gerne vil leje for en længere periode. Derefter ordner vi jeres genhusning med forsikringsselskabet, så I kan koncentrere jer om at komme videre efter skaden i jeres hus.


Sommerhuset gør dagligdagen nemmere

Fordelen var at blive genhuset i et sommerhus er, at I bor i hjemlige omgivelser, hvor I har privatliv. Er I en familie med børn, kan børnene få deres egne værelser og en have, hvor de kan lege. I kan lave mad, vaske tøj og slappe af som I plejer.

Børn spiller bold ved sommerhus

Alle vores sommerhuse er indflytningsklare, og de er fuldt udstyret og møbleret. Hvis I har fået skadet jeres indbo, kan I derfor fortsætte jeres dagligdag med det samme uden at skulle ud og investere i nye ting. Genhusning i et sommerhus kan være med til at gøre en svær situation lidt nemmere.

Vi opfylder jeres ønsker til sommerhuset

I kan vælge mellem mange forskellige indflytningsklare sommerhuse, og vi hjælper jer gerne med at finde et sommerhus i nærheden af indkøb, arbejde, daginstitutioner og skole, så den dagligdag, I er vant til, kan forsætte, mens I venter på at skaden på jeres bolig bliver repareret. Uanset hvor mange personer I er og hvilke krav I har til en lejebolig, så hjælper vi jer med at blive genhuset i et sommerhus, der lever op til alle jeres ønsker. Vi sidder klar ved telefonen, så ring allerede i dag og fortæl os, hvilke ønsker, I har til en kommende lejebolig.

Langtidsleje af sommerhus

Da sommerhuset skal være jeres hjem i en længere periode, skal det leve op til jeres krav og ønsker, så det passer bedst muligt til jeres liv og hverdag. Det er vigtigt, at I føler jer hjemme, og at der er det udstyr i sommerhuset, som I har brug for.

I skal derfor gøre jer nogle overvejelser om det sommerhus, I vil leje. Dette kan fx være antallet af værelser eller om I har brug for vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset. I skal også tage stilling til om I vil have internet i sommerhuset, og hvis I har hund, skal I huske at oplyse det, så vi kan finde et sommerhus, hvor det er tilladt at have hund.

Par med hund ved sommerhus

Opstår der problemer eller har I spørgsmål, mens I bor i sommerhus, kan I altid kontakte det lokale bureau. Vi sender gerne vores personale ud for at hjælpe jer, hvis I får brug for det.

Book selv sommerhus online og få rabat

Hvis I har brug for en fuldt udstyret midlertidig bolig i mindre end fem uger, fx fordi I er uden bolig i en kortere periode, så kan I med fordel benytte jer af vores Spar-Ferie tilbud. I kan nemlig selv booke et sommerhus i op til 28 dage på vores hjemmeside. Allerede ved 14 dages leje af et sommerhus, får I rabat på lejeprisen. Dette tilbud kalder vi Spar-Ferie. Efter de første 14 dage, er der rabat på hver yderlige uge, I lejer sommerhuset. I kan se rabatten i præsentationen af hvert hus i vores online katalog. Vær opmærksom på at ikke alle sommerhuse er tilmeldt Spar-Ferie rabatten, og at den kun gælder uden for højsæsonen.

Kontakt os og få et tilbud

I er velkomne til at udfylde denne formular

Derefter kontakter vi jer hurtigst muligt med et individuelt, skræddersyet tilbud, der matcher jeres boligbehov.

Langtidsleje

Langtidsleje af sommerhus - erhverv

Leder du efter overnatning til ansatte på vegne af din virksomhed? Kontakt os og få et konkret tilbud på langtidsleje af sommerhus.

Langtidsleje af sommerhus - privat

Har I brug for et midlertidigt hjem, så kan I leje et sommerhus i en længerevarende periode. Ring og tag en snak med os, om jeres ønsker.