Langtidsleje af sommerhus

Leder du efter overnatningsmuligheder til ansatte på vegne af din virksomhed, så kan du med fordel kontakte os og få et konkret tilbud på langtidsleje af sommerhus.

Langtidsleje af sommerhus

Ring allerede i dag og få et tilbud

Der er mange fordele ved at langtidsleje et sommerhus til virksomhedens medarbejdere:

  • Indflytningsklare, møblerede sommerhuse
  • Lejemålet sammensættes efter jeres behov
  • Flere sommerhuse i samme område

Udfyld denne formular så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

Husk at langtidslejemål på op til 4 uger kan bookes online.

Hvorfor langtidsleje sommerhus?

God, kvalificeret arbejdskraft er vigtigt for alle virksomheder, og nogen gange kommer arbejdskraften langvejs fra. Når det ikke er muligt for den ansatte at pendle til og fra arbejde, så skal der sørges for overnatningsmulighed til medarbejderen i en længere periode.

Sommerhuse kan lejes i en længere periode

Sommerhuse kan lejes i en længere periode

Hvis det er virksomheden, der har ansvaret for indkvarteringen af medarbejderen, så er langtidsleje af sommerhus i ansættelsesperioden ikke blot en omkostningseffektiv løsning, der giver medarbejderen de bedste boligforhold. Det er også en nem løsning for virksomheden, for vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med lejemålet.

Fortæl os, hvad du har brug for, så giver vi dig et konkret tilbud, der er skræddersyet til firmaet og de ansattes behov.

Stort udvalgt af sommerhuse i hele Danmark

I kan vælge mellem sommerhuse i hele Danmark, og I vil derfor også kunne finde et sommerhus, der ligger i nærheden af jeres virksomhed eller byggeprojekt, hvor den ansatte/de ansatte skal arbejde.

Sommerhusene er delt op i forskellige kategorier, så I nemt kan finde det sommerhus, der passer til jeres ønsker og medarbejderens behov. Skal den ansatte være indkvarteret i mange måneder, er det praktisk at langtidsleje et sommerhus med fx vaskemaskine og tørretumbler. Afhængig af, hvor mange personer, der skal indkvarteres, kan I vælge et sommerhus med et passende antal soveværelser.

Er der tale om flere ansatte, fx i forbindelse med et byggeprojekt, så er et stort sommerhus med flere soveværelser ofte tilstrækkeligt, men vi har også mulighed for at finde flere sommerhuse, der ligger i nærheden af hinanden, hvis der er brug for det.

Har I brug for råd og vejledning i forbindelse med at finde et passende sommerhus, står vi til jeres rådighed.

Sommerhus betyder et hjem med gode boligforhold

Indkvarteringen i et sommerhus under hele ansættelsesperioden giver medarbejderen en hjemlig base, hvor der kan samles kræfter og lades op til en ny arbejdsdag. Det giver en udhvilet og fokuseret medarbejder, der kan yde sit bedste på jobbet.

Efter lange arbejdsdage på kontoret eller med hårdt fysisk arbejde, ofte ude i det omskiftelige danske vejr, giver et sommerhus den perfekte afslutning på arbejdsdagen med et varmt bad, samtaler med kollegaerne over aftensmaden og afslapning i sofaen.

Sommerhus med sofagruppe og ild i brændeovnen

Et sommerhus med internet giver ikke bare medarbejderen mulighed for at tjekke sin arbejdsmail, men gør det også muligt at være i kontakt med venner og familie, hvilket gør det lettere at være væk hjemmefra i en længere periode.

Lej selv sommerhus online

Hvis I har brug for overnatning til en ansat i færre end fem uger, gør vores Spar-Ferie koncept det muligt for jer at leje et sommerhus i op til 28 dage online. Spar-Ferie giver jer rabat på hver booket ferieuge, når I lejer et sommerhus, der er tilmeldt Spar-Ferie og booker mindst 14 dage. Har I brug for at leje et sommerhus i en længere periode end 4 uger, så udfyld formular.

 

Langtidsleje

Langtidsleje af sommerhus - erhverv

Leder du efter overnatning til ansatte på vegne af din virksomhed? Kontakt os og få et konkret tilbud på langtidsleje af sommerhus.

Langtidsleje af sommerhus - privat

Har I brug for et midlertidigt hjem, så kan I leje et sommerhus i en længerevarende periode. Ring og tag en snak med os, om jeres ønsker.