Nytår i sommerhus

Hold nytårsferie i sommerhus og nyd roen efter de lidt travle juledage. I sommerhuset behøver I ikke bekymre jer om, om der er plads nok til overnattende gæster, og I er fri for at tænke på, hvem der skal køre hjem.

Nytår i sommerhus

I vælger blot det sommerhus, der passer til netop jeres behov i nytårsferien. Vi har alt fra 2 sovepladser og op til 49 sovepladser - og naturligvis alt det i mellem, så der er også det perfekte sommerhus for jer, når I skal holde nytårsferie! Så det er op til jer, om nytåret i år skal holdes i små og hyggelige rammer, eller om der er lagt op til den store fest. Vi har også et stort udvalg af sommerhuse med swimmingpool, hvis I har lyst til at holde nytårsfesten som et poolparty. I kan se vores store udvalg af sommerhuse med swimmingpool her.

Vores sommerhuse har alle veludstyrede køkkener, og tæt på kysten er det dejligt nemt, at opdrive nytårstorsken i nytårsferien. Er I til anden mad, kan I også handle godt ind i nærliggende supermarkeder eller de større byer.

Nytårsferie - blot jer to

Vælger I en stille og rolig nytårsaften i år, kan I ikke finde bedre rammer, end et dejligt sommerhus i nytårsferien. Her finder I ro og er tætte på naturen. I kan rigtig hygge jer sammen over madlavningen, og tag jer bare tid - I har jo alligevel resten af året til det. Frem mod midnat nytårsaften, kan I sidde længe over maden, nyde hinandens selskab og rigtig få snakket og slappet af sammen. Ved midnat kan I så skåle sammen, og gå det nye år i møde på den måde, I gerne vil. Den 1. januar kan I så hygge jer længe over en dejlig morgenmad, inden I begiver jer ud på en frisk gåtur i den omkringliggende natur. Stranden, klitterne og heden er dejlig mennesketomme i nytårsferien, så I kan være næsten sikre på, at have naturen for jer selv.

Champagne og appelsiner på en træstub i sneen

Nytårsferie med venner eller familien

Er det I år tid til det helt store nytårskalas, er sommerhuset ligeledes et fantastisk sted til at holde fest nytårsaften. Der er ingen, der skal køre hjem eller sove på en ubehagelig sofa - I har jo sengepladser nok i jeres sommerhus. Siddepladser, bestik og service er der også nok af. Måske er I en eller flere børnefamilier, der er på ferie - her har i mulighed for, at børnene kan lege sammen, inden de skal puttes. Derefter kan de voksne så hygge sig og nyde deres voksentid og fejre nytårsaften. Husk blot at sørge for, at der er fjernsyn, så I ikke går glip af Dronningens nytårstale og '90-års fødselsdagen' nytårsaften, når I holder nytårsferie!

Kvinde holder stjernekaster

Fyrværkeri nytårsaften i sommerhus

I skal være opmærksomme på, at det ikke er tilladt af affyre raketter og andet nytårskrudt i mange sommerhusområder. Det er tit meget tørt om vinteren i disse områder, og der er mange stråtækte sommerhuse, så brandfaren er for høj. Det er altså rolige omgivelser I holder nytårsferie i, hvis I vælger sommerhus i et af disse områder. Det kan især være en fordel for børn og hunde, da de hyppigt et bange for de mange lys og høje lyde. Har I en meget bange hund, kan det især anbefales, at holde nytårsferie i sommerhus. Her kan I skippe den beroligende medicin, og som bonus kan hele familien holde en dejlig nytårsaften og en rolig nytårsferie.

Vi fra Sol og Strand ønsker jer en rigtig god nytårsferie!

 

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.