Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre. Sol og Strand er nemlig ejet af ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”, som blev stiftet i 2019 af virksomhedens grundlæggere: ægteparret Margit og Kjeld Andersen. Det er dels sket ud fra en cirkulær tankegang om at støtte der, hvor der er behov, og dels ud fra et brændende ønske om at bevare Sol og Strand som danskejet virksomhed – også i fremtiden.

Fonden har til formål - udover at sikre en fortsat positiv udvikling af Sol og Strand - at uddele penge til velgørende organisationer og lokale formål.
Hensigten er, at både feriegæster, medarbejdere og ejere af sommerhuse føler, at der er tale om ”Ferie med det gode hjerte”, når man er en del af Sol og Strand.

Fondens bestyrelse består af bestyrelsesformand og advokat Jens Stadum, administrerende i Sol og Strand, Per Dam, direktør i SMILfonden Sisse Fisker samt Margit og Kjeld Andersen.

Læs mere på www.sologstrandfonden.dk

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, der blev etableret i 1979, er i dag et af de største danskejede feriehusudlejningsbureauer. Virksomheden beskæftiger omkring 135 fastansatte medarbejdere og mere end 1.000 sæsonansatte.
Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strands lokale håndsrækning

Vi har afsat 1 million kroner til lokale initiativer i det danske ferieland. Alle lokale foreninger kan søge om støtten, som uddeles i løbet af 2020.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.