Kære feriegæster

 
 

Senest opdateret: 6. april kl. 21.00

Ønsker I at være i nye omgivelser ude i den danske natur?

Så er et ophold i et dansk feriehus oplagt – det er hjemlige men nye rammer, og her kan I være sammen.

Som bekendt er Danmark, i lighed med resten af verdenen, ramt af COVID-19, og den danske regering har valgt en række vidtgående foranstaltninger for at mindske hastigheden i virusspredningen, herunder at lukke grænserne udadtil indtil efter påske.

Selv om vi befinder os i en ekstraordinær og hidtil uset situation, er der fortsat gode muligheder for danskere at booke et ophold i et skønt feriehus, hvor I kan opholde jer midt i den friske og smukke natur.

Vi har mange feriehuse med internet, der giver mulighed for, at arbejdet kan passes på distance, hvis der er behov for det, og for at børnene kan følge deres fjernundervisning. Når dagens opgaver er klaret, kan I nyde samværet med hinanden – akkurat som hvis I er afsted på et ferieophold i feriehuset. Vi har et stort udvalg af feriehuse, der indeholder aktiviteter, hvor børnene kan lege og boltre sig.

Supermarkederne har varer på hylderne, og I kan tilberede maden sammen hjemme i feriehuset. Der er rig mulighed for vandreture ved skov og strand – I er for jer selv og vælger selv, hvem I ønsker at være sammen med. Med andre ord: et ophold i et feriehus er en tryg og sikker ferieform og et kærkomment afbræk fra den hverdag, der i øjeblikket bekymrer os alle!

Jeres og vores ansattes sikkerhed, sundhed og velbefindende vil altid være vores vigtigste fokus. Vi vil løbende holde os orienteret omkring udviklingen af COVID-19 via myndighederne, og vi vil løbende tilpasse denne side med opdateringer på spørgsmål og svar. Vi tager derfor forbehold for ændringer, da situationen kan ændre sig.

Finder I ikke svar på det, I leder efter, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon. Vi vil bestræbe os på at betjene jer hurtigst muligt. Der kan dog forekomme forlængede svar tider på grund af mange henvendelser.

Seneste opdateringer, retningslinjer og nyheder fra de danske myndigheder vedr. COVID-19 (coronavirus), er samlet her: https://politi.dk/corona - vi opfordrer alle til at følge nøje med dér og respektere de retningslinjer, der er gældende.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – og vi vil gøre vores bedste for, at I får et godt ophold.


 
Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Situationen omkring covid-19 bekymrer os alle, og vi har forståelse for, at der er mange spørgsmål, som trænger sig på. Hos Sol og Strand vil vi gøre alt for at hjælpe jer bedst muligt, og derfor har vi forsøgt at samle den vigtigste information.

Sol og Strands forholdsregler

Sol og Strands forholdsregler

Sol og Strand følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores højeste prioritet er vores gæsters, husejeres og medarbejderes sikkerhed og sundhed. Vi følger alle retningslinjer fra de danske myndigheder og håber, ligesom alle andre i denne verden, at corona-situationen kommer under kontrol.