Covid-19 | Coronavirus

Covid-19 

Senest opdateret: 22. december 2021

Spørgsmål og svar
familie-i-sommerhus

Situationen omkring covid-19 bekymrer os alle, og vi har forståelse for, at der er mange spørgsmål, som trænger sig på. Hos Sol og Strand vil vi gøre alt for at hjælpe jer bedst muligt, og derfor har vi forsøgt at samle den vigtigste information.

Sol og Strands forholdsregler
par-i-sommerhus-paa-terrasse

Sol og Strand følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores højeste prioritet er vores gæsters, husejeres og medarbejderes sikkerhed og sundhed. Vi følger alle retningslinjer fra de danske myndigheder og håber, ligesom alle andre i denne verden, at corona-situationen kommer under kontrol.

Coronapandemien har skabt bekymring verden over, og overalt har der været iværksat vidtgående foranstaltninger for at hindre virusspredning.

Et ophold i et sommerhus midt i naturen er fortsat en tryg og sikker ferieform, idet I selv bestemmer, hvem og hvor mange I ønsker at være sammen med.

Jeres og vores ansattes sikkerhed, sundhed og velbefindende vil altid være vores vigtigste fokus. I skal føle jer trygge, når I indleder jeres ferie. Derfor har vi iværksat en række særlige procedurer både på vores bureauer og i vores mange feriehuse for at minimere risikoen for smittespredning. Disse procedurer er udarbejdet efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

For at hjælpe jer bedst muligt har vi samlet en række informationer, som forhåbentlig kan give jer svar på eventuelle spørgsmål.

Finder I ikke svar på det, I leder efter, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon. Vi vil bestræbe os på at betjene jer hurtigst muligt.

Seneste opdateringer, retningslinjer og nyheder fra de danske myndigheder vedr. covid-19 er samlet her: https://coronasmitte.dk - vi opfordrer alle til at orientere sig her og respektere gældende retningslinjer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en skøn og afslappende ferie i et af vores mange sommerhuse.