5-stjernet ferie for under 500 kr. pr. person

Familier og vennegrupper har fundet en vej til luksusferie for næsten ingen penge. At leje et stort luksussommerhus og bo under samme tag er billigere end at sprede sig i flere huse

Et sommerhus med udendørs spa.

En uge i luksus til lavpris

En uges ferie i et luksussommerhus kan gøres billigere, end du tror. Meget billigere. Det er der en del, der allerede har fundet ud, og opskriften er ganske enkel.

Ferie på 1. klasse kan være ferie til overkommelig pris, når der er flere om at dele regningen. Der kan sagtens være både to og tre familier i mange af de store, veludstyrede luksussommerhuse. Og så hjælper det at lægge ferien i de perioder, hvor efterspørgslen ikke er så høj.

Herunder kan du finde en række eksempler, der viser at luksus kan købes til fornuftige priser. En uge i et luksussommerhus kan komme ned under 500 kroner pr. deltager, når alle senge tages i brug. Delt ud på, hvad en enkelt nat i et luksussommerhus koster for hver deltager, lander vi i et pænt stykke under 100 kroner.

Gå på jagt blandt de mange luksussommerhuse hos Sol og Strand:

Når hele familien fejrer fødselsdag

En 70 års fødselar tager hele familien med på en uges sommerhusferie. Der er brug for et hus med plads til over 20 personer, og dem er der et pænt udbud af hos Sol og Strand.

Og hvad koster sådan et hus? Ja, det svinger, men rammer du den rigtige periode, kan du være heldig at finde et hus til 20 personer for i omegnen af 5000 kroner. Det svarer til lidt over 200 pr. gæst for en uges ferie i et luksussommerhus. Mange huse ligger højere, men er du klar til at  betale 10.000 kroner for en uge med plads til 20 personer, lander prisen på 500 kroner pr. person.

Se de luksussommerhuse, der har plads til 20+ gæster

Gennemført luksus sammen med vennerne

Et luksussommerhus i Blåvand, på Fanø eller på Rømø. Det lyder dyrt. Men det behøver det ikke at være

Fire vennepar har besluttet, at i år går vinterferien til et sommerhus i stedet for til det fem-stjernede hotel på Gran Canaria. Men standarden skal være den samme, så derfor har de valgt et stort luksussommerhus på Rømø. Her er plads til 8 personer i de 5 soveværelser, og den billigste uge i 2023 lyder på knap 4.000 kroner – eller lidt under 500 kroner pr. person. Det giver rigelig luft i budgettet til god vin og god mad.

Se de luksussommerhuse, der i den billigste periode koster mellem 4.000 og 5.000 kroner.

Se de luksussommerhuse, der i den billigste periode koster mellem 5.000 og 6.000 kroner.

Se de luksussommerhuse, der i den billigste periode koster mellem 6.000 og 7.000 kroner.

Når 1. klasse er et rigtig godt tilbud

Luksushuse, der koster under 3.000 kroner for en uge, er der mange af på hjemmesiden hos Sol og Strand. Typisk er det huse, der er markant dyrere i højsæsonen, men kan man holde ferie, når andre ikke kan, er priserne helt anderledes. Der er endda en håndfuld luksussommerhuse, der ligger under 2.000 kroner om ugen i den billigste periode.

Se de luksussommerhuse, der i den billigste periode koster under 3.000 kroner.

Se de luksussommerhuse, der i den billigste periode koster mellem 3.000 og 4.000 kroner.