Dynamisk duo opruster Sol og Strand i Bjerregård

Heidi Henriksen Skjøtt bliver ny bureauchef og Helle Dige Pedersen er fokuseret ejerrådgiver

Dynamisk duo opruster Sol og Strand i Bjerregård

-Vi er et stærkt makkerpar!
-Vi er to stærke personligheder, der går fantastisk i spænd!

Spørger man Helle Dige Pedersen, der ved siden af at være bureauchef for Sol og Strand i Bjerregaard også, samtidig med, har været ejerrådgiver, så er Sol og Strand i Bjerregaard i løbet af de seneste år blevet for stor til at hun alene kan løfte hele opgaven.

Derfor kører Sol og Strand fra 1. oktober en ny dynamisk duo på plads i Bjerregaard-bureauet.

Konkret betyder det, at Heidi Henriksen Skjøtt, der hidtil har været regionschef for Sol og Strand på vestkysten, bliver ny bureauchef i Bjerregaard, mens Helle Dige Pedersen fortsætter som ejerrådgiver.

Tidligere har Heidi Henriksen Skjøtt haft dobbelt-jobbet som bureauchef og ejerrådgiver – og derfor kender de begge til den opgave de nu i fællesskab kommer til at løfte.

Perfekte sparringspartnere

-Vi er så stærkt et makkerpar. Og vi supplerer hinanden perfekt, da vi begge har været både ejerrådgiver og bureauchef. Derfor er vi meget bevidste om hvad makkeren sidder med og hjælper hinanden på tværs, siger Helle Dige Pedersen.

Heidi Henriksen Skjøtt supplerer:

-Vi er perfekte sparringspartnere for hinanden. Og fordi vi kender begge funktioner så godt, at kan vi løfte kvaliteten.

-Jeg ville efter et par år som regionschef meget gerne tilbage til driften, tilbage til en mere hands-on hverdag i forhold til feriegæster, husejere og ikke mindst kollegerne, som jeg ikke kunne være helt tæt på i stillingen som regionschef, siger den nye bureauchef.

Helle Dige Pedersen ville på den anden side hellere fokusere mere på at være ejerrådgiver.

-Så vi blev enige om at en opdeling ville være helt optimal, så der kommer mere overskud og kvalitet i hverdagen.

Højer service - og supplerer hinanden

-Vi tror på at det tætte samarbejde mellem ejerrådgiver og bureau vil højne vores service overfor husejere og feriegæster da den ene hånd, med denne konstellation, ved hvad den anden laver, siger Helle Dig Pedersen.

Det betyder også, at de to løbende supplerer hinanden.

-Perioder med pres på ejersiden, så hjælper Heidi mig, og er der perioder med pres på driften, så går jeg ind over og hjælper Heidi, siger ejerrådgiver Helle Dige Pedersen.

-Vi har haft nogle meget stærke sæsoner i Bjerregaard de sidste år. Og vi er sikre på, at vi med fælles hjælp kommer til at bygge oven på de foregående års store succes, siger bureauchef Heidi Henriksen Skjøtt

Ny servicetekniker

Også blandt Bjerregaard-bureauets serviceteknikere er der sket nyt.

Per Pedersen er kommet ind som en del af holdet, og med sin håndværksmæssige baggrund supplerer han Kim Martin Vogelbein virkelig godt.

 

Else Doreen og Diana fortsætter som ferierådgivere på bureauet

Selve kontoret kører som hidtil med Else Doreen og Diana der altid er behjælpelige med at hjælpe både husejere og gæster.