Ferie med det gode hjerte

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre. Sol og Strand er nemlig ejet af ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”, som blev stiftet i 2019 af virksomhedens grundlæggere: ægteparret Margit og Kjeld Andersen. Det er dels sket ud fra en cirkulær tankegang om at støtte der, hvor der er behov, og dels ud fra et brændende ønske om at bevare Sol og Strand som danskejet virksomhed – også i fremtiden.

Fonden har til formål - udover at sikre en fortsat positiv udvikling af Sol og Strand - at uddele penge til velgørende organisationer og lokale formål.
Hensigten er, at både feriegæster, medarbejdere og ejere af sommerhuse føler, at der er tale om ”Ferie med det gode hjerte”, når man er en del af Sol og Strand.

Fondens bestyrelse består af bestyrelsesformand og advokat Jens Stadum, administrerende direktør i Sol og Strand, Per Dam, direktør i SMILfonden Sisse Fisker samt Margit og Kjeld Andersen.

Læs mere på www.sologstrandfonden.dk

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, der blev etableret i 1979, er i dag et af de største danskejede feriehusudlejningsbureauer. Virksomheden beskæftiger omkring 135 fastansatte medarbejdere og mere end 1.000 sæsonansatte.