Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Åbningstider - Praktisk info

 

Åbningstider

Om sommeren har vi generelt åbent på telefonen fra klokken 9 til 18 alle ugens dage. Uden for sommersæsonen kan der dog være lukket om søndagen. Når lokalbureauet er lukket, vil telefonen automatisk blive omstillet til et andet lokalbureau.

Se vores åbningstider her. Har I akut brug for hjælp uden for åbningstiden, fx ved vandskade og strømafbrydelse, kan I ringe til vores nødnummer: 96 73 14 00.


Butikkernes åbningstider
Lukketiderne varierer meget i Danmark, især om sommeren og i sommerhusområderne, hvor forretningerne ofte har åbent til kl. 21 – også i weekenden.

Uden for højsæsonen kan det forekomme, at en forretning holder lukket, hvorfor afstanden til nærmeste indkøbsmulighed kan være væsentligt længere end angivet.

I de større byer har forretningerne åbent på hverdage fra kl. 10 til 17.30, fredag til kl. 20 og lørdag til kl. 13. Dagligvarebutikkerne har længere åbningstider.


A

 
 

B

 
 

C

 

D

 
 

E

 

F

 
 

G

 

H

 
 

I

 

J

 
 

K

 

L

 
 

M

 
 

N

 
 

O

 

P

 

R

 
 

S

 
 

T

 

U

 

V

 

Å