Bliv udlejer

"Vi har været fuldt ud tilfreds med Sol og Strand i den periode, vi har lejet det ud... Så vi kan kun anbefale Sol og Strand..."

Bodil og Tage, udlejere siden 2018

"Vi har været fuldt ud tilfreds med Sol og Strand i den periode, vi har lejet det ud... Så vi kan kun anbefale Sol og Strand..."

En ekstra indtægt

Se hvor meget du kan tjene på dit sommerhus. Husk! De første 46.100 kr. er skattefri i år.

Prøv vores prisberegner nu - du får resultatet med det samme.

Standard sommerhus

Standard sommerhus

Dette velholdte og hyggelige sommerhus med udgang til skønne terrasser, hvor der er gode muligheder for at nyde solen, en god bog eller et måltid i det fri, indbyder til klassisk dansk sommerhusferie. Fra huset, som danner en god base for en dejlig ferie, er der direkte udgang til haven med græsplæne, der indbyder til boldspil og leg.

Estimeret indtægt pr. år

kr. 40.000 - 80.000

Renoveret sommerhus

Renoveret sommerhus

Huset er moderniseret indenfor det seneste års tid og fremstår i dag som et yderst attraktivt feriested. Indvendigt fremstår huset lyst og moderne med en indbydende indretning. Til huset hører et stort og til dels overdækket terrasseområde, hvor der er godt med læ og kroge, som inviterer til solbadning. Udemiljøet har desuden udendørs spa, vildmarkskar eller tøndesauna.

Estimeret indtægt pr. år

kr. 120.000 - 180.000

Et nyere sommerhus med aktivitetsrum

Et nyere sommerhus med aktivitetsrum

Et rummeligt og velindrettet sommerhus til den store familie eller 2 familier. Huset er indrettet med et godt aktivitetsrum til hygge og samvær – her findes der bl.a. sjove aktiviteter til børnene f.eks. bordtennis, bordfodbold og elektronisk dart, som sikrer mange timers god underholdning og et godt valg til den store familie.

Estimeret indtægt pr. år

kr. 200.000 - 300.000

Hør hvad andre husejere har at sige

Mød udlejerne Ivan samt Bodil og Tage. Hør hvorfor de udlejer deres sommerhus gennem Sol og Strand

Udfyld formularen og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud

Eller ring til os på   +45 99 44 44 40

Få en gratis udlejningsvurdering – det er helt uforpligtende. Udfyld formularen og en af vores ejerrådgivere kontakter dig snarest muligt.

Uanset om du har et sommerhus, overvejer at købe eller at bygge, så udfyld formularen og tag en uforpligtende snak med en af vores ejerrådgivere.  

Ved at fortsætte godkender du, at Sol og Strand må kontakte dig ang. et uforpligtende tilbud på udlejning af dit sommerhus.

8 gode grunde til at vælge Sol og Strand

Sol og Strand er det kloge valg, når du vil udleje dit sommerhus

– det er Nemt, Trygt og Godt

Ingen binding på aftalen

Vi tror, du bliver glad for at leje dit sommerhus ud gennem Sol og Strand. Men skulle du fortryde, kan du komme ud af aftalen med en måneds varsel – og det koster dig ikke noget! Det finder du ikke ret mange andre steder.

Du bestemmer, hvor meget vi må leje ud

Det er dit sommerhus, og dermed er det dig, der bestemmer, hvor mange – og hvilke - uger, vi må udleje dit sommerhus.

Effektiv markedsføring

Sol og Strand har et stærkt salgs- og marketingsapparat, der markedsfører dit sommerhus både herhjemme og i udlandet. Vi samarbejder bl.a. med Interhome, HomeToGo, fejo.dk, Feline.dk, booking.com, Airbnb og Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn.

En 100% dansk virksomhed

Sol og Strand er 100% danskejet. Vores værdier er danske, og virksomhedens overskud forbliver i Danmark.

Vi er altid lige i nærheden

Du får din egen, personlige ejerrådgiver, og du kan altid få fat i ham eller hende på dit lokale bureau. Vi er til at få fat på – både for dig og for feriegæsterne. Os kan du stole på.

Ejet af en velgørende fond

Størstedelen af Sol og Strand er ejet af ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”. Ægteparret bag Sol og Strand oprettede i 2019 fonden for at sikre, at virksomheden forbliver på danske hænder. Fonden uddeler hvert år et millionbeløb til velgørende formål.

Læs mere på: fondensologstrand.dk

Adgang til tusindvis af fordele

Som udlejer hos Sol og Strand får du adgang til vores store fordelsunivers. Du kan besøge forlystelser med rabat, og du får rabat, når du lejer en feriebolig – både herhjemme og i udlandet.

Kvalitetssikret rengøring

At sommerhuset er rent, er afgørende. Derfor bruger vi meget energi på at sikre, at rengøringen er i orden. Med et unikt system sikrer vi høj kvalitet af rengøring.

Mød vores direktør

"Hos Sol og Strand skal det være Nemt, Trygt og Godt at udleje sit sommerhus."
Per Dam, adm. direktør i Sol og Strand

Det er let at udleje din feriebolig

Hør om kundetilfredshed, lokalkendskab og økonomiske fordele

Det er let og gratis at udleje dit feriehus. Sol og Strand tager sig af foto, rengøring, udlevering af nøgler og alt det praktiske.

De første kr. 46.100 af lejeindtægten er skattefrie når du lejer din feriebolig ud gennem et udlejningsbureau. Vi har mere end 40 års erfaringer i at udleje ferieboliger.

Al leje indtægt over de 46.100 kr. reduceres med yderligere 40 % og resten bliver beskattet som kapitalindkomst. 

Vi er lokale - kontakt os og få en gratis udlejningsvurdering

Vi har 27 lokale kontorer fordelt over hele landet, som sikrer, at der altid er medarbejdere med indgående lokalkendskab tæt på dig. 

  • Hvis  du går med tanker om at udleje dit sommerhus, så tag endelig fat i os. Vi kigger gerne forbi til en snak om dine muligheder for udlejning. Herefter laver vi en udlejningsvurdering, så du kan få et overblik over, hvor meget du kan tjene
  • Hvis vi laver en aftale omkring udlejning, kommer vores fotograf ud og tager professionelle fotos af dit sommerhus, som vi sørger for at markedsføre i både ind- og udland
  • Herefter kan du trygt læne dig tilbage. Vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med udlejningen
  • Du får et ejer-login til vores hjemmeside, hvor du kan følge med i udlejningen

Kontakt din lokale rådgiver

Indtast sommerhusets postnr. og vi finder din lokale rådgiver.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Rådgiver

Mobil

Spørgsmål og svar

 

Hvordan kommer jeg i gang med udlejning hos Sol og Strand

Hvis du går med tanker om at udleje dit sommerhus, så tag endelig fat i os. Kontakt os på indlejning@sologstrand.dk, så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.
Vi kigger gerne forbi til en snak om dine muligheder for udlejning. Det er helt gratis og uforpligtende. Herefter laver vi en udlejningsvurdering, så du kan få et overblik over, hvor meget du kan tjene.
Hvis vi laver en aftale, kommer vores fotograf ud og tager professionelle fotos af dit sommerhus, som vi sørger for at markedsføre i både ind- og udland.

Hvor meget kan jeg tjene ved at udleje mit hus?

Der er gode penge i at udleje dit hus i de perioder, du ikke selv benytter det. Vi overvåger udlejningsmarkedet i dit lokalområde og justerer prisen i forhold til udbud og efterspørgsel for at sikre, at du får den bedste indtjening og dermed optimal udlejning.

Den primære indtjening kommer naturligvis fra lejeindtægten fra udlejningen af dit sommerhus. Udover lejeindtægt, så får du indtægt fra forbrug og husdyrtillæg. Derudover har du mulighed for at øge din indtægt ved selv at varetage rengøringen af dit sommerhus.

Bemærk, at forsikring er inkl. i vores andel af lejen - Vi trækker ikke noget fra til dækning af forsikring, før vi fordeler lejeindtægten.

Vi har kun ét gebyr, der betales af feriegæsterne, som ikke deles med husejere - Vi har ingen andre gebyrer. 

Kan jeg bruge mit hus i højsæsonen?

Ja, naturligvis - du skal blot spærre det for udlejning de uger, du selv ønsker at bruge huset. Vi vil klart anbefale udlejning i så mange uger som muligt i juli og august, da det er her, der er mest rift om husene og indtjeningen er bedst.

Hvad er beskatning og bundfradrag ved udlejning af mit sommerhus?

Når du udlejer dit sommerhus gennem et udlejningsbureau, kan du få et højt bundfradrag. I 2023 må du tjene 46.100 kroner, før du skal betale skat. Derudover er der et skattefrit fradrag på 40% på den indtægt, der overstiger de 46.100 kroner. Den resterende lejeindtægt beskattes som kapitalindkomst. Vi sørger for indberetning til SKAT.

Kan jeg selv vælge skiftedag?

Ja, du kan selv vælge, om der skal være skiftedag fredag, lørdag eller søndag. 

Kan jeg selv stå for rengøring af huset?

Ja, du kan vælge selv at stå for rengøringen af sommerhuset, når feriegæsterne er taget hjem og dermed tjene lidt ekstra på udlejningen. 

Er der tilsyn med swimmingpool og spa?

Vores uddannede serviceteknikere tilser gratis din swimmingpool og dit spabad, og vi sikrer, at vandkvaliteten lever op til skrappe regler på området.

Hvordan bliver mit sommerhus markedsført?

Vi markedsfører dit hus på vores hjemmeside, der findes på 6 sprog. Derudover har vi et tæt samarbejde med udvalgte partnere i ind- og udland. Vi sørger selvfølgelig for massiv markedsføring af dit hus, bl.a. på Google, Facebook, nyhedsbrev mv. Dermed sikrer vi dig en optimal udlejning af dit sommerhus.

Hvor kan jeg holde øje med mine bookinger?

Når du laver en aftale med Sol og Strand, får du et login til vores husejer-portal, hvor du kan holde øje med udlejning på dit hus, spærre huset og meget andet.