Ferie i sommerhus med ekstra tryghedspakke


Sol og Strand har føjet afbestillingsforsikring og indboforsikring til lejebetingelserne og kalder det vores tryghedspakke. Dette har vi valgt at gøre, som nogle af de eneste i branchen. Vi vil nemlig gerne give jer en ferie med vished om, at I er i ekstra gode hænder - og naturligvis uden ekstra omkostninger for jer. Med vores tryghedspakke er I nu sikret ekstra godt både inden, efter og naturligvis under jeres ophold. Sol og Strand samarbejder med den meget erfarne rejseforsikring, Gouda Rejseforsikring, der også er meget erfaren inden for branchen.

Afbestillingsforsikring

Med vores nye afbestillingsforsikring er I bedre stillet, hvis I mod forventning, er nødt til at afbestille jeres ferie på grund af følgende årsager:

  • Dødsfald
  • Alvorlig, akut sygdom eller tilskadekomst
  • Akut forværring af bestående sygdom
  • Betydelig skade på ejendom pga. naturbegivenheder, hærværk eller brand
  • Uventet opsigelse af fuldtidsarbejde
  • Påbegyndelse af nyt arbejde, hvis personen ved bestilling af opholdet var uden arbejde og opholdet var godkendt af arbejdsformidlingen
  • Vaccinationsintolerance
  • Graviditet, opstået i forsikringsperioden


Kan I ikke gennemføre jeres ferie af ovennævnte grunde, går tryghedspakken ind og dækker de omkostninger, en afbestilling ville koste jer. Er I nødt til at tiltræde jeres ferie senere eller afbryde den uventet, dækker forsikringen ligeledes de tabte rejsedage.

Lille grønt modelhus i et par hænder

Indboforsikring og udvidet lægehjælp

Under jeres ferie i sommerhus har I ydermere en indboforsikring, der går ind og dækker, hvis I skulle komme til at ødelægge noget af inventaret i sommerhuset. Vinduesruder, vaske-, spa- og badekarskummer er også forsikret med den ekstra tryghedspakke, som Sol og Strand har indført.

Skulle I blive syge eller komme til skade, mens I er på ferie, har I med vores tryghedspakke adgang til Goudas 24 timers lægevagt. I skal blot kontakte Gouda alarm på tlf.nr. 33 15 60 60, og de vil så guide jer i forhold til lægebehandling og medicinering.

Voksen- og børnehænder stablet ovenpå hinanden

I er i gode hænder

Vi håber, at vi med disse nye forsikringstiltag kan imødekomme jeres ønsker og give jer en endnu bedre ferie i sommerhus. Vi sørger med vores tryghedspakke for, at I kan få en dejlig ferie, hvor I kan slappe af og nyde samværet med hinanden i vished om, at vi står klar til at hjælpe, hvis noget ikke går helt som det skal. Vigtigt at fremhæve er, at tryghedspakken ikke koster jer ekstra - den er naturligvis inkluderet i lejen.

Vi henviser i øvrigt til lejebetingelserne, som I finder her og ønsker jer en rigtig dejlig ferie i sommerhus.

Book now knap på hvidt tastatur