Ferie i sommerhus med ekstra tryghedspakke


 

Sol og Strand har føjet afbestillingsforsikring og indboforsikring til lejebetingelserne og kalder det vores tryghedspakke. Dette har vi valgt at gøre, som nogle af de eneste i branchen. Vi vil nemlig gerne give jer en ferie med vished om, at I er i ekstra gode hænder - og naturligvis uden ekstra omkostninger for jer. Med vores tryghedspakke er I nu sikret ekstra godt både inden, efter og naturligvis under jeres ophold. Sol og Strand samarbejder med den meget erfarne rejseforsikring, Gouda Rejseforsikring, der også er meget erfaren inden for branchen.

Afbestillingsforsikring

Med vores nye afbestillingsforsikring er I bedre stillet, hvis I mod forventning, er nødt til at afbestille jeres ferie på grund af følgende årsager:

  • Dødsfald
  • Alvorlig, akut sygdom eller tilskadekomst
  • Akut forværring af bestående sygdom
  • Betydelig skade på ejendom pga. naturbegivenheder, hærværk eller brand
  • Uventet opsigelse af fuldtidsarbejde
  • Påbegyndelse af nyt arbejde, hvis personen ved bestilling af opholdet var uden arbejde og opholdet var godkendt af arbejdsformidlingen
  • Vaccinationsintolerance
  • Graviditet, opstået i forsikringsperioden


Kan I ikke gennemføre jeres ferie af ovennævnte grunde, går tryghedspakken ind og dækker de omkostninger, en afbestilling ville koste jer. Er I nødt til at tiltræde jeres ferie senere eller afbryde den uventet, dækker forsikringen ligeledes de tabte rejsedage.

Lille grønt modelhus i et par hænder

Indboforsikring og udvidet lægehjælp

Under jeres ferie i sommerhus har I ydermere en indboforsikring, der går ind og dækker, hvis I skulle komme til at ødelægge noget af inventaret i sommerhuset. Vinduesruder, vaske-, spa- og badekarskummer er også forsikret med den ekstra tryghedspakke, som Sol og Strand har indført.

Skulle I blive syge eller komme til skade, mens I er på ferie, har I med vores tryghedspakke adgang til Goudas 24 timers lægevagt. I skal blot kontakte Gouda alarm på tlf.nr. 33 15 60 60, og de vil så guide jer i forhold til lægebehandling og medicinering.

Voksen- og børnehænder stablet ovenpå hinanden

I er i gode hænder

Vi håber, at vi med disse nye forsikringstiltag kan imødekomme jeres ønsker og give jer en endnu bedre ferie i sommerhus. Vi sørger med vores tryghedspakke for, at I kan få en dejlig ferie, hvor I kan slappe af og nyde samværet med hinanden i vished om, at vi står klar til at hjælpe, hvis noget ikke går helt som det skal. Vigtigt at fremhæve er, at tryghedspakken ikke koster jer ekstra - den er naturligvis inkluderet i lejen.

Vi henviser i øvrigt til lejebetingelserne, som I finder her og ønsker jer en rigtig dejlig ferie i sommerhus.

Book now knap på hvidt tastatur

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strands lokale håndsrækning

Vi har afsat 1 million kroner til lokale initiativer i det danske ferieland. Alle lokale foreninger kan søge om støtten, som uddeles i løbet af 2020.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.