Sol og Strand Feriehusudlejning overdraget til fond

Med virkning fra 1. november 2019 har grundlæggerne af Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Margit og Kjeld Andersen, overdraget majoriteten af ejerskabet i virksomheden til ”Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld”.


Sol og Strand har i år fejret 40-års jubilæum. Det har i flere år været Margit og Kjeld Andersens ønske at lade ejerskabet af virksomheden overgå til en fond, der både skal sikre, at virksomhedens arbejde fortsættes med forøget aktivitet, og at fonden kan udlodde midler til velgørende formål. Fondens overskud skal således gå til velgørende, humanitære samt lokale formål.

Sol og Strand Feriehusudlejning overdraget til fond

Beslutningen om dannelse af den velgørende fond har Margit og Kjeld truffet på trods af, at de gennem en årrække har haft rig mulighed for at sælge deres livsværk Sol og Strand til kapitalfonde og lade mange millioner rulle ind på den private bankbog.

  • Flere kapitalfonde har vist deres købsinteresse, men Margit og Kjeld har ønsket at sikre, at deres livsværk forbliver på danske hænder og fortsat udvikler sig. Det har de nu gjort muligt ved at etablere fonden, der har overtaget hovedejerskabet. Samtidig har de sikret sig den fremtidige ledelse, der skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Sol og Strand, siger Jens Stadum, der er formand for fonden.
  • Vores drøm er, at fonden kan støtte velgørende organisationer som eksempelvis Bedre Psykiatri, Kræftens Bekæmpelse, Læger Uden Grænser etc. samt gode lokale projekter. Vi forventer, at fonden fra 2022 årligt kan udlodde et betydeligt millionbeløb, udtaler Kjeld Andersen.
  • Fonden bliver en fantastisk ledestjerne for alle medarbejdere, og den giver også såvel feriegæster som husejere en indirekte mulighed for at være med til at hjælpe andre i kraft af samarbejdet med Sol og Strand. Vores husejere får selvfølgelig stadig den helt rigtige udlejningsaftale med os, og feriegæsterne får attraktive lejepriser. Derudover kan både de og vores mange ansatte vide, at en væsentlig del af Sol og Strands overskud vil gå til gode velgørende, humanitære og lokale formål. Det er en fantastisk og unik mulighed - jo bedre, det går for Sol og Strand, jo mere vil fonden kunne udlodde af midler til gode formål. Det kalder vi ferie med det gode hjerte, siger Per Dam, adm. direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning og direktør i Sol og Strand Fonden.


Den nyetablerede fond ejer 75 procent af aktierne i Sol og Strand Feriehusudlejning A/S. Fondens bestyrelse består af bestyrelsesformand og advokat Jens Stadum, Per Dam, direktør i SMILfonden Sisse Fisker samt Margit og Kjeld Andersen.

De resterende 25 procent af Sol og Strand Feriehusudlejning A/S ejes af selskabet KPT Holding, der ejes af Margit og Kjeld Andersen sammen med Per Dam og Tommy Madsen, der er økonomidirektør i Sol og Strand Feriehusudlejning A/S.


Sol og Strand Feriehusudlejning A/S er i dag et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer og har en årlig omsætning på omkring 600 millioner kroner.Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strands lokale håndsrækning

Vi har afsat 1 million kroner til lokale initiativer i det danske ferieland. Alle lokale foreninger kan søge om støtten, som uddeles i løbet af 2020.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.