Håndsrækning til vinterbaderne i Skagen

 

Skagen Vinterbaderklub henter den største opbakning fra sommerhusejerne, der er tilknyttet Sol og Strands kontor i Skagen og kan dermed se frem til en økonomisk håndsrækning på 15.000 kroner fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.

Sommerhusejerne kunne vælge blandt i alt tre nominerede projekter, og glæden var stor, da det stod klart, at vinterbaderne hentede flest stemmer.

- Vi havde håbet på at vinde, men der var jo også to andre med i opløbet, så derfor er vi ovenud glade for, at det blev os, siger Jytte Larsen, der er kasserer i Skagen Vinterbadeklub ”Isbryderne”.

Vinterbadeklubben tæller i alt 112 medlemmer – omkring 60 af dem er lokale, mens de resterende kommer fra andre dele af landet. Fælles for dem er, at de nyder det kolde morgengys.

- Nogle bader hver dag og i al slags vejr - selv bader jeg bader tre gange om ugen tidligt om morgen, og det er den bedste start på dagen, man kan tænke sig. Når man kommer op af det kolde vand, kan du mærke blodet pible - du bliver varm i hele kroppen, og mundvigene ryger helt op til ørene, siger Jytte Larsen med smil i stemmen.

De 15.000 kroner fra Sol og Strand skal anvendes til den årlige Vinterbadefestival, som finder sted fra 23.-26. januar i Skagen – næste år for 10. gang. Her går flere hundrede vinterbadere fra 50 forskellige klubber i ind- og udland i vandet.

- Vi startede festivalen i sin tid med turistforeningen for at lave aktiviteter uden for sæsonen, og man må konstatere, at det har været en succes. I år deltog 362 vinterbadere, og den opbakning er med til at skabe omsætning hos hoteller, restauranter og butikker, siger Jytte Larsen.

Udover Skagen Vinterbadeklub er der også penge til de to øvrige nominerede, som modtager hver 7.500 kroner. Ålbæk Handels- og Håndværkerforening modtager støtte til arrangementet ”Smagen af Jul i Lysets Landsby”. Skagen Race kan se frem til en håndsrækning til deres arrangement, som næste år finder sted for 25. gang.

Sol og Strand har på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.