Sol og Strands håndsrækning sikrer lys i mørket.

 

Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands kontor i Hune bliver der nu mulighed for at etablere lysudsmykning i området i januar, februar og marts.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede Samrådet Destination Blokhus den største opbakning, da sommerhusejerne skulle afgive deres stemme på i alt tre nominerede projekter. Dermed kan rådet nu se frem til at modtage en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner.

- Det er vi rigtig glade for, for det betyder, at vi kan komme i gang med at etablere belysning i de mørke måneder, hvor julebelysningen er pakket ned, siger John Andersen, der er formand for Samrådet Destination Blokhus.

Planen er, at belysningen skal være synlig i alle lygtepæle i Blokhus og Hune. Det bliver dog i første omgang udelukkende etableret omkring torvet i Blokhus.

- Coronasituationen har gjort Erhvervsforeningen Destination Blokhus, og dermed også Samrådet, en anelse vingeskudt rent økonomisk, idet vi har besluttet at fritage vores medlemmer for kontingent. Det betyder, at vi ikke har den økonomi, vi havde ventet og derfor ikke har de fornødne midler til at realisere hele projektet. Derfor bliver belysningen etableret i etaper - vi begynder med torvet, hvor skøjtebanen tiltrækker mange gæster, siger John Andersen og tilføjer, at projektet skal medvirke til at gøre området mere indbydende i den mørke tid.

- Vi vil gerne være med til at understøtte området som en helårsdestination, og vi er overbevidste om, at dem, der besøger os, vil føle, at det er en positiv oplevelse. Belysningen skal skabe stemning og give følelsen af liv i en ellers vinterstille ferieby.

Der uddeles i alt 50.000 kroner, og de to øvrige nominerede kandidater i håndsrækningen kan se frem til at modtage hver 12.500 kroner. Søstjernerne Blokhus - en forening for vinterbadere – får således støtte til indkøb af en PVC-dug, der skal beklæde vinterbadernes samlingssted på stranden.

Tilsvarende får Kulturens Venner i Blokhus penge til et projekt, der tager udgangspunkt i en bænk, som skal danne rammen om en fælles kulturel identitet i Blokhus/Hune området.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.