Glæd dine nærmeste med et gavekort til Sol og Strand

Har du svært ved at hitte på gaven til ham, der har alt eller vil du gerne give en personlig og anderledes gave? Et gavekort til et ophold i et feriehus vil altid vække lykke og er genvejen til at skabe et godt minde og en god oplevelse hos modtageren.

Glæd dine nærmeste med et gavekort til Sol og Strand

Giv et oplevelsesgavekort

Forår, efterår, vinter eller sommer – uanset årstid er et ophold i et sommerhus altid tillokkende. Det er rosé på terrassen, fuglekvidder iblandet den sagte lyd af træernes raslen. Og det er landskabets gyldne efterårsfarver, varm kakao i kruset, og børn der spiller ludo med hinanden. Det er den sagte lyd af sneen, der daler, ild i brændeovnen og en god bog. Det er stressfri zone, nærvær og hygge. Derfor er et gavekort en kærkommen anledning til at forkæle sig selv, venner eller familie. Uanset om gavekortet skal bruges som bryllupsgave, julegave, adventsgave, i et firmalotteri, fødselsdagsgave, Mors Dag eller ”Bare-fordi-gaven”, så vil det altid skabe glæde hos modtageren. Vælg selv beløbets størrelse og overrask én du holder af.

Billede af familie foran et sommerhus

Et gavekort til et sommerhusophold vækker altid glæde og giver modtageren mulighed for selv at bestemme hvor i Danmark, at turen skal gå hen.

Ønsker I at bestille et gavekort, kan I kontakte et af Sol og Strands lokalbureauer.

Gavekortet sendes pr. mail og er gyldig i 36 måneder. Det kan indløses ved at kontakte et Sol og Strand bureau.