Sol og Strand i ny opstilling på tre vestjyske destinationer

Morten Schøler er bureauchef på Fanø og i Blåvand og Vejers – Dorthe Svanhede og Stefanie Svoldgaard er ejerrådgivere på alle tre destinationer

Sol og Strand i ny opstilling på tre vestjyske destinationer

Med den nye holdopstilling på Fanø, i Blåvand og i Vejers vender Dorthe Svanhede Henneberg (til venstre) tilbage til funktionen som ejerrådgiver og daglig kontakt til sommerhusejerne på de tre destinationer – som hun har bestridt i 20 år i branchen. Morten Schøler er ny bureauchef på de tre destinationer, lige som Stefanie Svoldgaard (til højre) er ny ejerrådgiver på de tre destinationer.

Sol og Strand går ind i turistsæsonen i 2023 med ny holdopstilling på tre vestjyske destinationer.

Morten Schøler, der i 2022 blev ansat som ny bureauchef på Sol og Strand Fanø-bureau, er nu også ny bureauchef på Sol og Strands bureauer i Vejers og Blåvand.

Dorthe Svanhede Henneberg, der hidtil har været bureauchef for Sol og Strand Blåvand-bureau, vender efter eget ønske tilbage til jobbet som ejerrådgiver og daglig kontakt til sommerhusejere, der lejer deres sommerhuse ud gennem Sol og Strand. Det er en funktion, Dorthe Svanhede Henneberg - indtil hun blev bureauchef i Blåvand – tidligere har bestridt i branchen gennem næsten 20 år. Fremover er Dorthe Svanhede Henneberg ejerrådgiver for sommerhusejere i alle Sol og Strand-bureauer i Blåvand, Vejers og på Fanø.

Det samme gælder Stefanie Svoldgaard, der hid tid alene har været ejerrådgiver for Sol og Strand i Blåvand.

Britta Henneberg, fortsætter som souschef for Sol og Strand i Blåvand, Lenette Thinggaard Udesen fortsætter som souschef på Fanø, lige som Gitte Bjerg, der har været bureauchef i Vejers, fortsætter som souschef for Sol og Strand i Vejers. Souscheferne står for den daglige ledelse på de tre bureauer.

Bureauchef Morten Schøler glæder sig til den kommende sæson med den nye holdopstilling på de tre bureauer.

- Vi har et fantastisk stærkt hold, som har mange års erfaring fra feriehusbranchen. Og vi kan servicere både husejere og feriegæster. Så vi ser med forventning ind i 2023.

- Feriehusbranchen har i 2019, 2021 og 2022 haft sine bedste sæsoner nogensinde. Og selv om inflationen og prisstigningerne på alt fra energi til fødevarer udhulede folks privatøkonomi i 2022, så holder både danskere, tyskere og hollændere altså stadig utrolig meget af at holde ferie på vestkysten. Og det kommer de også til i 2023, selv om man booker meget tættere på ankomsttidspunktet end man gjorde for bare nogle få år siden, siger Sol og Strand-chefen på de tre vestjyske destinationer.

- Vestkysten er en af Danmark store trækplastre. Vi er selvfølgelig også påvirkede af folks usikkerhed, men vi er ikke mere påvirkede end andre erhverv – og ferier er altså noget af det, folk bare vil have. Noget af det, man har brug for. Derfor får vi også hver dag nye bookinger – og det gælder ikke bare til en uge, men også til ophold i en, to eller tre uger, siger bureauchef Morten Schøler.

 

YDERLIGERE KOMMENTARER:

MORTEN SCHØLER, bureauchef for Sol og Strand i Blåvand; TLF. 30 90 38 09