Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

Dyr fra hele verden i en indbydende park

I centrum af Nykøbing Falster finder I en hyggelig og unik Zoo med 83 år bag sig. Guldborgsund Zoo & Botanisk Have har mere 80 forskellige dyr fra hele verden og et væld af spændende planter, som klart er et besøg værd for hele familien.

Tag på tur blandt eksotiske dyr 

På jeres rejse rundt i haven, kan I bl.a. opleve den sibiriske tiger, de livlige kattalemurerne og de nuttede surikater. På jeres vej rundt i den fugtige regnskov, hvor eksotiske dyr larmer, springer Gyldenhoved løvetamariner nysgerrigt rundt, mens paryksilkeaberne sidder på lur. 

I  Zoo-School kan I opleve pattedyrenes, paddernes og krybdyrenes fantastiske verden. Terrarier står fremme, så I kan komme helt tæt på dyrene, bl.a 'bomberotter' i gigantisk størrelse til små frøer og hvæsende kakerlakker.

I dinosaurernes fodspor

Tag med på en spændende tidsrejse og se et væld af flotte planter, som dominerede verden for 65 millioner år siden. I Dinohaven kan I bl.a. opleve bregner, kæmpe padderokker, dinosaur-træet og flotte magnolier, som voksede i dinotiden.

Sjov og leg for alle

I haven er der sjove spil og udfordrende naturlegepladser for aktive børn og familier. Her finder I Falsters fedeste legeplads, hvor alle børnene kan boltre sig fra tårn til tårn eller tage en tur i svævebanen. Når sulten melder sig, finder I hyggelige spisekroge, hvor I kan nyde jeres medbragte og i sommerhalvåret kan I besøge Caféen eller gå forbi Lamakiosken og lade jer friste af kioskens udvalg.

 

Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
Østre Allé 97
4800 Nykøbing F
Tlf: 54 73 27 00
info@guldborgsundzoo.dk
https://www.guldborgsundzoo.dk/
Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
Østre Allé 97
4800 Nykøbing F
Tlf.: 54 73 27 00