LOUISIANA Museum of Modern Art

Spændende museum for moderne kunst i Humlebæk

LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART byder på et sjældent møde mellem skøn natur, arkitektur og kunst. Museet råder over en enestående kunstsamling, internationale særudstillinger med moderne kunst, samtidskunst og arkitektur, koncerter og live-arrangementer, Børnehus - samt Louisiana Butik og Café.

Museet ligger ved Øresundskysten, 10 km syd for Helsingør. Med et stort antal udstillinger har museet slået sit navn fast både i den internationale kunstverden og i Danmark, hvor det er landets mest besøgte museum. Den store Skulpturpark, der ligger ud til Øresund byder på ideelle muligheder for at opleve museets samling af skulpturer, mens I indendøre finder den store samling af nogle af det 20. århundredes mest betydningsfulde billedkunstnere, bl.a. Picasso, Andy Warhol, Henry Moore, Asger Jorn og Yayoi Kusama.

Butik, Café og Børnehus

Louisiana Butik er ledende inden for skandinavisk design, mens Louisiana Café byder på bl.a. En buffet med friske råvarer fra det nordiske køkken og en smuk panoramaudsigt over Øresund. I sommerhalvåret kan man nyde sin mad på Calder-terassen og i vinterperioden er der ild i pejsen. For børnene byder museet på Børnehuset - 3 etagers kreativ og kunstnerisk udfoldelse med åbne værksteder hver dag.

LOUISIANA Museum of Modern Art
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 07 19
https://louisiana.dk/
LOUISIANA Museum of Modern Art
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk
Tlf.: 49 19 07 19