Fyns Grafiske Værksted

I Odense kan I se en udstilling af kunst, som er fremstillet under samme tag

Fyns Grafiske Værksted er et grafisk værksted med mere end 300 kunstnere tilknyttet som medlemmer fra 21 forskellige lande, dog flest fra Danmark.

Medlemmerne kan bruge værkstedets faciliteter efter behov - her er maskiner, papir og farver m.m. til rådighed. Der arbejdes med både klassiske grafiske trykteknikker, som fx radering, træsnit og litografi og nyere teknikker, som fx xerolito, fotogravure og collografi.

Siden oprettelsen af værkstedet i 1976, har Fyns Grafiske Værksted bestandig udvidet sine aktiviteter, så de i dag har et solidt internationalt netværk med andre grafiske værksteder, som de samarbejder med om udstillinger, symposier og udvekslingsophold.

I tilknytning til det arbejdende værksted finder I "Grafikken", et udstillingssted udelukkende for grafik. Her vises hver måned skiftende udstillinger af både egne medlemmer og andre inviterede kunstnere. Her finder I mapper og skuffer fyldt med tusindvis af tryk. Disse værker kan beses året rundt, og I kan for få penge erhverve jer et ægte originalt grafisk tryk. Er I på udkik efter en gave, finder I også færdigt indrammede billeder til salg - eller I kan købe et gavekort.

I kan også bestille en rundvisning med demonstration hvor en kunstner vil demonstrere hvordan et grafisk tryk bliver til.

 

Fyns Grafiske Værksted
Hans Jensens Stræde 18
5000 Odense C
Tlf: 66 13 99 73
fynsgrafiskevaerksted@gmail.com
https://fynsgv.dk/
Fyns Grafiske Værksted
Hans Jensens Stræde 18
5000 Odense C
Tlf.: 66 13 99 73