Fiskehuset Thisted

Fersk fisk og kvalitetsrøgvarer i Thisted

Fiskebutik, restaurant og madmarked med lokale varer og den bedste smag/betjening.

Fiskehuset opkøber selv hver morgen den bedste friskfangede, lokale fisk direkte på fiskeauktionen i Hanstholm. I Fiskehuset håndforarbejdes den straks til mange spændende udskæringer, heraf rigtig mange helt benfri.

I butikken, som også er gårdbutik for andre lokale producenter (kød, grøntsager, æg, ost og meget, meget andet), er der hver hverdag – året rundt – et meget stort udvalg i frisk fersk fisk, røgvarer fra eget røgeri (hvor der f.eks. tørsaltes på gammeldags manér), hjemmelavede salater og delikatesser, herunder THY-Sild og THY-Pølsen og meget andet.

Restauranten, med den storslåede udsigt over både havn og fjord, er sammen med butikken åben året rundt på hverdage, og selvom stilen er casual, så serveres frokostretterne ved bordene, og f.eks. fiskesymfonier og stjerneskud er helt autentiske, da der bruges friske rødspættefileter, som pandesteges i økologisk smør.

Alle aktuelle åbningstider og menuer er altid opdateret på Fiskehusets hjemmeside – her kan du også læse om vores flotte og lækre aftenbuffet med masser af fisk og skaldyr (og lidt kød)

Når ferien er slut, behøver du ikke savne Fiskehusets specialiteter, idet du kan bestille på Fiskehusets hjemmeside og få leveret lige til døren i hele Danmark.

Fiskehuset Thisted
Fiskehuset Thisted
Havnen 31
7700 Thisted
Tlf: 97 92 09 86
info@fiskehuset.dk
http://www.fiskehuset.dk/
Fiskehuset Thisted
Havnen 31
7700 Thisted
Tlf.: 97 92 09 86