LEGOLAND®

Træd ind i fantasiens verden | LEGOLAND®

Tag på en skræmmende sjov tur i Ghost - The Haunted House - hvis I tør!

Snig jer indenfor i det hjemsøgte hus, hvor det vrimler med vampyrer, spøgelser, monstre og alverdens kryb. På jeres uhyggelige vej gennem huset kan I jagte spøgelser i den forheksede spejllabyrint - men pas på, at I ikke farer vild eller dør af grin undervejs.

Glæd jer også til at møde den skøre professor, The Crazy Scientist, og hans skrupskøre eksperiment, der vil sende jer på en svævetur, som måske ender med, at I styrter ned!

Nyhed 2020

Med fødderne dinglende ned fra Emmets sofa bliver I suget ind i det spillevende LEGO® MOVIE™ univers. Det er en actionmættet tur med vilde effekter i den flyvende, filmiske forlystelse i Skandinaviens første forlystelse af sin slags.

Her oplever I – med garanti - sjove sug i maven, når I falder igennem luften i den nye ride, hvor Unikitty fra LEGO® Movie 2™ viser sine regnbuefarvede kløer i en verden uden sure miner i tårnet Unikitty’s Disco Drop.

Oplevelser for hele familien

Glæd jer også til et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser: Hold hovedet koldt, når I suser gennem Polar Land på en vild snescootertur med Polar X-plorer rutsjebanen. Med sit unikke 5 meter fald får den jeres blod til at fryse til is. Besøg også en koloni af levende pingviner i Penguin Bay.

Gå på opdagelse i det imponerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Bag snobrød med en indianer. Og hold skyderen varm når I skal skyde jer gennem det uhyggeligt spændende TEMPEL på jagt efter skjulte skatte. Eller tag med ubåden ned til hajer og monsterkrabber i Atlantis by SEA LIFE.

I LEGOLAND® finder I fart, action og spænding for hele familien, mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events.

Som gæster hos Sol og Strand får i 25% rabat på indgangsbilletten.

LEGOLAND®
LEGOLAND®
Nordmarksvej 9
Tlf: 75 33 13 33
info@LEGOLAND.dk
https://www.legoland.dk/
LEGOLAND®
Nordmarksvej 9
13637
Tlf.: 75 33 13 33