Lyngvig Fyr

Imponerende fyrtårn fra 1906

Følger I den snoede trappe op i fyrtårnet, bliver I belønnet med den mest fantastiske udsigt over hav og fjord. 

Området omkring Lyngvig Fyr byder på mange oplevelser, udover at I kan nyde den spektakulære udsigt over hav, fjord og landskab, er der også gode parkeringsforhold og mulighed for at gå en tur til den skønne strand eller gå en tur rundt i klitlandskabet. I kan kigge forbi i den gamle fyrmesterbolig, der i dag er indrettet med café, butik og udstilling. Udenfor finder du hængekøjer, offentlige toiletter, borde og bænke samt en stor naturlegeplads.
 
Besøg den hyggelige café og museumsbutikken, der bugner med et stort udvalg af sjove retrovarer, nostalgisk brugskunst og flotte gamle møbler. Sæt jer til rette i caféen eller ude på gårdspladsen og nyd is, kaffe, kage, lette frokostretter og kolde fadøl.  
Der er gratis adgang i butik, cafe og udstilling, det er kun, hvis der ønskes adgang til fyrtårnet at der betales entré. Husk at børn op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksne. 
 
Der bliver i løbet af året arrangeret forskellige events med musik, modeshow, kunst og andre oplevelser. Se datoer for dette på www.levendehistorie.dk 
 
Der er kørestolsadgang til fyrmesterboligen med café og butik samt belægning på gårdspladsen ligesom der forefindes adgang til handicaptoilet.

Lyngvig Fyr
6960 Hvide Sande
info@levendehistorie.dk
Lyngvig Fyr

6960 Hvide Sande
Tlf.: