Udlej dit sommerhus og tjen op til 42.700,- skattefrit i 2021

Få et uforpligtende tilbud


 
 
 

Tjen op til 42.700 kr skattefrit i 2021

Når du udlejer dit sommerhus er de første 42.700 kr. af lejeindtægten skattefrie i hele 2021. Al lejeindtægt over 42.700 kr reduceres yderligere med 40% før beskatning, og den resterende lejeindtægt beskattes som kapitalindkomst.

Udlej hos Sol og Strand

Vi har udlejet feriehuse siden 1979 og har derfor stor erfaring og ved hvad der er vigtigt for dig og feriegæsterne. For os er det en tillidssag, at du overlader dit feriehus til os. Derfor passer vi på det, som var det vores eget!

 

Hvorfor udleje hos Sol og Strand


Ingen binding

Ingen binding

Vi ønsker naturligvis et godt og langvarigt samarbejde men har forståelse for, at dine behov ændrer sig. Derfor kan du til hver en tid opsige aftalen med blot en måneds varsel. Dermed får du også mulighed for blot at afprøve om udlejning er noget for dig.
Lejemål, der allerede er indgået, skal dog naturligvis gennemføres, selv om aftalen opsiges.

Gratis og enkelt

Gratis og enkelt at komme i gang

Det er ganske gratis og enkelt at komme i gang med udlejning hos os. Vi tager os af alt det praktiske lige fra fotografering af dit hus til markedsføring i Danmark og i udlandet.

 
Kvalitetssikret rengøring

Kvalitetssikret rengøring

Rengøring af dit hus er et de vigtigste parametre – ikke blot for feriegæsten men også for dig. Vores klare ambition er at være de bedste i branchen til rengøring, og derfor har vi udviklet et digitalt system, som skal sikre kvaliteten af rengøringen.

Dansk- og fondsejet

Dansk- og fondsejet

Vi er 100% danske, og vi er ejet af en fond, hvilket betyder, at vi sender størstedelen af udbyttet tilbage til samfundet. ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” støtter velgørende organisationer og lokale projekter. Dermed er du og dine feriegæster med til at gøre noget godt for andre - naturligvis uden at det går udover din indtjening.

 
Rabat på egen ferie

Rabat på egen ferie

Som husejer hos Sol og Strand får du 25% rabat på normalprisen på en uges ferie i ét af vores andre danske sommerhuse. Tilsvarende får du også 25% rabat, hvis du vælger at booke en miniferie i et Sol og Strand-sommerhus.

Markedets bedste forsikringsaftale

Markedets bedste forsikringsaftale

Vi tilbyder markedets bedste forsikringsaftale, så både du og feriegæsterne kan føle sig trygge. Der er ingen selvrisiko i forbindelse med skader, der anmeldes og godtages af vores forsikringssamarbejdspartner. Endvidere har vi en småskadeforsikring, som betyder, at du får dækket eventuelle småskader under 1.000 kroner, som er forvoldt af feriegæsterne.

 
 
 

Vi er meget ambitiøse på dine og feriegæsternes vegne. Vi vil være den udlejer i Danmark, der skaber de mest enestående oplevelser og minder for vores feriegæster. Dette danner basis for, at vi kan sikre den bedst mulige indtjening for dig som husejer.

  • Du kan bruge dit hus i højsæsonen
  • Garanteret afregning ved afbestilling når feriegæsterne har betalt første rate
  • Gratis opstart og professionel fotografering af dit sommerhus.
  • Gratis klargøring og tilsyn
  • Mulighed for god indtjening
  • Gratis tilsyn med swimmingpool og spa
  • Fordele og rabatter til husejere
  • Du er med til at støtte gode formål
 

Vi er lokale


Vi har 22 lokale kontorer fordelt over hele landet, som sikrer, at der altid er medarbejdere med indgående lokalkendskab tæt på dig. Vi tager aktiv del i at udvikle og værne om de smukke feriedestinationer, der er i hele landet.


Vi er lokale
 

Find din lokale rådgiver

Indtast sommerhusets postnr. og vi finder din lokale rådgiver.

 
 
 

22

Servicekontorer i Danmark

+1.100

Engagerede medarbejdere

+6.200

Feriehuse udlejes hos os

+40

Års erfaring

 
 

Det siger vores husejere om os

 
quote
Vi har tidligere udlejet vores hus gennem tre andre bureauer, men i januar 2019 skiftede vi til Sol og Strand, og det viste sig at være en god beslutning.

Vores sommerhus har aldrig været lejet så meget ud som nu, og vi bliver mødt af professionelle og kompetente medarbejdere på det lokale kontor i Hals.

Lise-Lotte og Brian Pedersen,
Sommerhusejere, Hou
Hus 48-1901
Det siger vores husejere om os
 
quote
Vi købte sommerhus i 2015 med henblik på udlejning og valgte at udleje gennem Sol og Strand. For os har det stor betydning, at rengøringen af vores hus er i orden, og at udlejningen er optimal.

Antallet af udlejede uger overstiger klart vores forventninger. Vi havde troet, at 15 uger var realistisk at udleje og 20 udlejningsuger, hvis det gik godt. I 2020 er der booket 35 uger, så vi er ovenud tilfredse.

Niels Vestermark,
sommerhusejer, Sandager Næs
Hus 70-1022
Det siger vores husejere om os
 
 
 
 
 

Henvisningshonorar


Som sommerhusejer hos Sol og Strand er der penge at hente, hvis du kan henvise en potentiel ny udlejer til os.
Send en mail på indlejning@sologstrand.dk hvis du kender en husejer, der har lyst til at få mere information om fordelene ved udlejningen og få en vurdering af udlejningspotentialet. Vi kvitterer med 4.000 kroner for hvert feriehus, som du kan være med til at sikre, at vi får til udlejning.

 

Spørgsmål og svar

Når du har valgt at blive en del af Sol og Strand-familien,
så får du automatisk en helt række ekstra og unikke fordele.

 
Du kan bruge dit hus i højsæsonen
 

Garanteret afregning ved afbestilling
 

Gratis professionel fotografering af dit hus
 

Gratis klargøring
 

Mulighed for god indtjening
 

Gratis tilsyn med swimmingpool og spa
 

Fordele og rabatter til husejere
 

Du er med til at støtte gode formål
 

Bliv kontaktet