Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Nyheder for ejere af danske sommerhuse


15. maj 2018

Sommerhusudlejning: Fordoblet bundfradrag øger turismeomsætningen med en halv milliard

Et nyt lovforslag om at hæve sommerhusudlejningens bundfradrag fra 21.400 kroner til 40.000 kroner er netop blevet vedtaget, og det glæder man sig over i sommerhusudlejningsbranchen.

Læs mere...


12. oktober 2017

Sol og Strand køber feriehusudlejningen i Løkken Turistforening

Under en ekstraordinær generalforsamling blev bestyrelsen i Løkken Turistforening enige om at frasælge feriehusudlejningen til Sol og Strand Feriehusudlejning.

Læs mere...


5. oktober 2017

Sol og Strand overtager sommerhusbureau i Klitmøller

Pr. 1. januar 2018 overtager Sol og Strand Feriehusudlejning firmaet Klitmøller Sommerhusudlejning. Hermed udvider Sol og Strand sine aktiviteter i Klitmøller med 150 sommerhuse.

Læs mere...


4. oktober 2017

NetFerie i Hals allierer sig med Sol og Strand

NetFerie i Hals bliver pr. 1. januar 2018 en del af Sol og Strand Feriehusudlejning. Med opkøbet får Sol og Strand tilført yderligere 350 ferieboliger til udlejning, der dog fortsat udlejes under navnet NetFerie. Både NetFeries tidligere ejere og medarbejdere fortætter i det nye setup.

Læs mere...


2. oktober 2017

Sol og Strand byder velkommen til nyt bestyrelsesmedlem

Bestyrelsen hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S er just blevet tilført et nyt medlem, direktør Per Dam Jensen, Fårup Sommerland.

Læs mere...


25. august 2017

Sådan vedligeholder du dit sommerhus i træ

Træværket på eksempelvis facaden skal vedligeholdes, så du kan få glæde af sommerhuset i mange år. Et årligt eftersyn samt vedligeholdes, når det er nødvendigt, er vigtigt – ellers kan der opstå råd, alger og skimmel. Bliv klogere på, hvad du skal holde øje med, hvor ofte du skal anvende træbeskyttelse, og hvordan du beskytter dit træværk bedst. Læs mere på MitFristed.dk


25. august 2017

Tjek om dit sommerhus trænger til nye vinduer

Begynder sommerhusets vinduer at se lidt slidte ud? I visse tilfælde er det nok at reparere dem, mens det i andre tilfælde bedst kan betale sig at investere i nye. Men hvornår er det tid til at hive pengepungen frem? På Mit Fristed deler vi 4 gode tips til, hvordan du kan se, om sommerhuset trænger til helt nye vinduer. Læs mere på MitFristed.dk


30. maj 2017

Vinterpauser i sommerhusudlejning afskaffes

Et forslag om afskaffelse af vinterpauser forventes vedtaget i Folketinget den 1. juni 2017. Vedtages lovforslaget kan sommerhusejere udleje deres sommerhus kontinuerligt i 9 uger i vinterperioden, som løber fra 1. november til ultimo februar. Der må dog højst udlejes 4 uger til den samme gruppe feriegæster.


30. maj 2017

Sol og Strand repræsenteret i eksportfremstød i Sverige

D.K.H Kronprinseparret står i spidsen for et officielt dansk erhvervsfremstød i Sverige den 29. og 30. maj 2017. Målet er at skabe kendskab til det svenske marked og udvide forretningen for danske virksomheder.
Under arrangementet vil Kronprinsesse Mary uddele 25 sommerhusophold til børnefamilier udvalgt af den danske Psykiatrifonds svenske søsterorganisation. Hos Sol og Strand er vi glade for at være blandt donatorerne af disse sommerhusophold.


20. april 2017

Sommerhusudlejning: Blev 2016 også et rekordår i din kommune?

Nye tal fra Danmarks Statistik viser fremgang for sommerhusudlejningen i 2016. Antallet af udlejningsuger steg med 6 % i forhold til 2015, og de nye tal er da også de højeste siden Danmarks statistik begyndte at registrere sommerhusudlejning i 1992. Fremgangen kan ses i de fleste kommuner – kun 9 kommuner oplevede tilbagegang.
Er du interesseret i at vide, hvordan udlejningstallene ser ud i din kommune? Læs mere på MitFristed.dk


22. marts 2017

Ligger dit sommerhus i Danmarks dyreste eller billigste sommerhusområde?

Vi skal vidt omkring i Danmark for at finde top 3 over de dyreste sommerhusområde. Her kan et sommerhus koste op til det dobbelte i forhold til landets billigste områder. På MitFristed.dk har vi samlet de aktuelle salgspriser på sommerhuse i hele landet, så du kan se, hvor dit sommerhus ligger på listen.

Læs mere...


27. januar 2017

Dansk turisme kan miste 1,6 mia. kr. som følge af Regeringens sommerhusudspil

Torsdag aften satte DR-programmet ”Langt fra Borgen” fokus på Regeringens hensigtserklæring om at lempe på den såkaldte ”sommerhusprotokol”. Dermed vil udlændinge få mulighed for at købe sommerhus i Danmark. Hos Sol og Strand mener man, at det vil være en katastrofe, og Feriehusudlejernes Brancheforening er enig.

Læs mere...


2. januar 2017

Stifter og ejer af Sol og Strand Feriehusudlejning fylder 75 år

Tirsdag den 3. januar fejrer Kjeld Andersen 75-års fødselsdag. Sammen med hans hustru, Margit Andersen, har Kjeld stiftet Sol og Strand, som er Danmarks næststørste feriehusudlejningsvirksomhed.

Læs mere...


15. december 2016

Sol og Strand udbygger sin position i Vejers

Sol og Strand Feriehusudlejning overtager Raaschou’s Eftf. Feriehusudlejning ApS i Vejers og udvider dermed deres nuværende forretning i det attraktive ferieområde på den sydjyske vestkyst.

Læs mere...


29. november 2016

Nordjyske sommerhuse stiger mest i pris

Nordjyske sommerhuse er over de seneste 12 måneder steget markant mere i pris end sommerhuse i resten af landet.

Læs mere...


04. oktober 2016

1,7 mia. kr. til dansk turisme, hvis regeringens sommerhusplaner realiseres

Regeringen fremlagde i denne uge sin nationale strategi for dansk turisme, "Danmark i vækst". Alene de initiativer, der fremmer dansk sommerhusudlejning, vil samlet kunne indbringe 1.720.000.000 kr. i øget turismeomsætning. Det vurderer man hos et af landets største sommerhusudlejningsbureauer, Sol og Strand Feriehusudlejning.

Læs mere...


31. august 2016

Dansk sommerhusudlejning slår alle rekorder

2015 slog alle rekorder for udlejningen af danske sommerhuse, og nyeste tal fra Danmarks Statistik viser, at 2016 går ad endnu bedre veje. Det oplever man i hele landet, lyder meldingen fra Sol og Strand Feriehusudlejning.

Læs mere...


27. juni 2016

Dansk turisme jubler over melding om varm juli

Juli måned kommer til at byde på usædvanligt høje temperaturer, en til to grader mere end normalt. DMI melder om et højtryk, der vil sørge for, at termometeret kommer op at snuse til de 30 grader. Det betyder, at danskere, der holder ferie hjemme, og sommerhusudlejerne har armene langt oppe over hovedet.

Læs mere...


14. juni 2016

Bedre vilkår for feriehusudlejning

Ny aftale om planlov giver bedre vilkår for sommerhusudlejning, blandt andet bliver det nu muligt at udleje sit sommerhus i op til 43 uger.

Læs mere...


12. maj 2016

Vækst i Sol og Strands afdeling på Rømø

Det går godt hos Rømø Holidays, Sol og Strand Feriehusudlejnings afdeling på øen, og efterspørgslen på sommerhuse stiger støt. Sol og Strand har derfor ansat Michaela Rossen som daglig leder og rådgiver. Hun har 24 års erfaring med sommerhusbranchen.

Læs mere...


18. april 2016

Ny salgs- og marketingdirektør

Sol og Strand, der er en af Danmarks største feriehusudlejere, har ansat ny salgs- og marketingdirektør, som skal bidrage til at sikre virksomhedens position som en af de førende på markedet.

Læs mere...


16. marts 2016

Sommerhus har aldrig været en bedre forretning

Foråret er højsæson for køb og salg af sommerhuse, og det har aldrig været mere attraktivt at eje en fritidsbolig. Især hvis man vælger at udleje den en del af året.

Læs mere...


12. februar 2016

2015 blev guldår for tyske sommerhusgæster i Danmark

Tyskere tilbragte flere uger i danske sommerhuse i 2015 end nogensinde før. 2015 blev et nyt rekordår for udlejning af danske sommerhuse, og det skyldes ikke mindst, at danske sommerhuse mere end nogensinde er populære blandt vores naboer mod syd.

Læs mere...


21. december 2015

Rekordmange tyskere holder nytår i danske sommerhuse

Flere end nogensinde vælger at fejre nytåret 2015/16 i et dansk sommerhus. Tyskerne tegner sig for den største del af fremgangen. Hele 21,7 % flere tyskere end sidste år holder nytår i danske sommerhuse i år. Det melder Sol og Strands salgsafdeling, som også kan konstatere, at trenden omfatter vore landsmænd.

Læs mere...


23. november 2015

Fradrag for internet er godt nyt

Den nye BoligJobordning, som er designet til at skabe grøn vækst i Danmark, træder i kraft 1. januar. En nyhed i ordningen er tilskud til etablering af "velfungerende bredbåndsforbindelser i hele landet". Det vil især gavne i sommerhusområderne.

Læs mere...


19. november 2015

Sol og Strand efterlyser 650 danske sommerhuse

Efterspørgslen på sommerhusferie i Danmark har aldrig været større. Derfor har det heller aldrig været mere attraktivt at leje sit sommerhus ud. Hos Sol og Strand Feriehusudlejning kan vi melde om rekordbookinger i 2016 og mener, at der ville kunne lejes mange flere sommerhuse ud, hvis der var flere på markedet.

Læs mere...


8. september 2015

Udlejning af danske sommerhuse sætter nye rekorder

Udlejningen af danske sommerhuse fortsætter med at stige. 2014 slog alle tidligere rekorder og dagens tal fra Danmarks Statistik peger på, at 2015 bliver endnu bedre.

Læs mere...


30. juli 2015

Vidt forskellige turister i det danske sommerland

Trods det kolde og våde danske sommervejr kan de fleste sommerhusudlejere melde alt udsolgt i disse uger. Men hvem bebor de danske sommerhuse? En analyse fra Sol og Strand viser, at der er store forskelle på de turister, der lejer dem.

Læs mere...


24. juli 2015

Vi siger nej til mange udenlandske turister

2014 slog alle rekorder for feriehusudlejning på Bornholm med godt 726.000 overnatninger. Sol og Strand Feriehusudlejning A/S tror på, at 2015 bliver et endnu bedre år, og det er svenskerne og hollænderne, der står for den største stigning.

Læs mere...


21. juli 2015

Fortsat fremgang for sommerhusudlejningen på Bornholm

2014 slog alle rekorder for feriehusudlejning på Bornholm med godt 726.000 overnatninger. Sol og Strand Feriehusudlejning A/S tror på, at 2015 bliver et endnu bedre år, og det er svenskerne og hollænderne, der står for den største stigning.

Læs mere...


30. juni 2015

5 myter om sommerhusudlejning

Mange danskere er tilbageholdende med at udleje deres sommerhus. Det skyldes ofte misforståelser såsom "skattefar tager alligevel hele fortjenesten", "lejerne ødelægger sommerhuset" og "så kan man jo ikke selv benytte sommerhuset".

Læs mere...


8. juni 2015

Dagplejer løb med hovedpræmien til sit sommerhus

Der var brede sommersmil, da dagplejer fra Struer vandt 10.000 kr. og et besøg af en indretningsarkitekt til sit sommerhus i Ejsingholm ved Vinderup gennem Sol og Strands nye sommerhusmagasin.

Læs mere...


11. maj 2015

39-ugers reglen blokerer for en halv milliard i turismeomsætning

Sommerhusudlejerne er godt og grundigt trætte af Planlovens §40, der betyder, at sommerhuse maksimalt må benyttes 39 uger om året.

Læs mere...


8. maj 2015

VIP aften for ejere af nordjyske sommerhuse

Onsdag den 6. maj kunne nordjyske sommerhusejere købe med 25 % rabat hos Erling Christensens Møbler og samtidig få gratis rådgivning om udlejning af sommerhuset.

Læs mere...


16. april 2015

Nyt sommerhusmagasin "Mit Fristed"

Her finder du inspiration til aktiviteter i sommerhuset og til en indretning, som giver en større glæde ved brugen af sommerhuset. Du kan også få styr på reglerne for udlejning og tips til forbedring af din udlejning.

Læs mere...


16. april 2015

Turister fravælger sommerhuse uden internet

Pressemeddelelse: 2015 tegner til at blive det bedste år nogensinde for udlejning af sommerhuse i Danmark. Ovenpå rekordåret 2014 fortsætter efterspørgslen med at stige, men turisterne fravælger i stigende grad sommerhuse uden adgang til internet.

Læs mere...


Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus.

Kontakt
 
 
 
OK

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S bruger cookies (også fra 3. part) til at give dig en god brugeroplevelse, indsamle statistik og til at vise målrettede annoncer. Ved at anvende dette websted accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies og hvordan du sletter og/eller blokerer dem. Læs mere.