Markedsføring

Branchens bedste online markedsføring

For at sikre dig den bedste udlejning får du den bedste online markedsføring i Europa.

Vi er, hvor feriegæsterne er - online

Feriegæsterne leder efter sommerhuse på internettet - både på hjemmesider og på de sociale medier. Sol og Strand har branchens bedste online markedsføring. Vores store online salgsafdeling følger løbende udviklingen og promoverer målrettet dit sommerhus.

Målrettet markedsføring

Vi annoncerer intensivt på alle søgemaskiner, og feriegæsterne kan leje dit sommerhus på vores mange online salgskanaler, der inkluderer

Vi annoncerer online, hvor end feriegæsterne leder, og 130.000 personer modtager flere gange årligt vores nyhedsbrev med inspiration til ferien.

Sociale medier

Feriegæsterne lytter til andres oplevelser og deler deres erfaringer på de sociale medier, feriefora og brugeranmeldelsessider; derfor er vi aktive på Facebook og andre sociale medier.
Vi går skridtet længere og giver dit sommerhus sin egen online gæstebog, hvor feriegæsterne kan dele deres oplevelser. Du kan via din rådgiver kommentere på indlægget i gæstebogen, og er det nødvendigt, oversætter vi gratis indlæg til flere sprog. De fleste feriegæster vender glade hjem; det bekræfter gennemsnittet af vores kundevurderinger på 4,2 stjerner på en skala fra 1 til 5.

Læs hvordan vi inspirerer feriegæsterne til ferieoplevelser.


Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus.

Kontakt