Sommerhusudlejning i Truust - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Truust, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Omringet af klare søer, blide bakker, spændende attraktioner og Jyllands længste flod, Gudenåen.

 

Gæstevurderinger fra Truust

 
 

16 gæster har givet Truust en gennemsnitlig vurdering på 4,06 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Hans, Virum besøgte området fra
 
29-08-2020 til 01-09-2020

Dollerup Bakker er et besøg værd


Susanne, Sæby besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Himmelbjerget . Sejltur med hejren . Besøg på Silkeborg museum . Smukke køreture i oplandet gjorde vores ferie dejlig


Margit, Horsens besøgte området fra
 
07-04-2020 til 14-04-2020

Brugsen i And er et fint handelssted. Elmuseet Tange sø er et meget attraktivt område. Lige nu er der Coronatider, så det er meget begrænset hvor meget vi har været ude og køre.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Teglgårdsparken ligger midt imellem større byer. Viborg, Århus, Randers og Silkeborg. Der er så mange ting, at give sig til og opleve. Vi besøgte de større byer til shopping og besøgte Øm Kloster museum. Det var meget fascinerende.


Maj-Brit, Nexø besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Dejlig fiskesø i Grønbæk ca 4 km fra huset.


Kenneth, Slagelse besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Ans kro kan varmt anbefales. Gode fiske muligheder tæt på huset.


Rikke, Fredericia besøgte området fra
 
16-06-2018 til 23-06-2018

Vi plukkede jordbær hos Krohns i Bjerringbro. En mark så langt øjet rækker med flere slags sorter. Mums det kan anbefales.


 
youtube
 

Generel

Jeres feriebolig ligger i et skønt naturområde mellem skov, blide bakker og talrige søer og floder, der indbyder til kano- og svømmeture. Inden for en afstand af 5 km findes der gode indkøbsmuligheder, og hvis I ikke selv ønsker at lave mad, anbefales det at spise aftensmad på den hyggelige restauration Truust Kro med den venlige betjening og de mange traditionelle danske retter. Jeres feriebolig ligger ikke langt fra hverken Danmarks største seværdigheder eller spændende byer. Silkeborg med de mange museer og gallerier og spændende forretninger ligger ca. 15 km fra jeres feriebolig, og byen er især et spændende udflugtsmål for de kunstinteresserede. Århus (41 km) lokker blandt andet med Tivoli Friheden, Kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Marselisborg Skoven, de små gyder i Latinerkvarteret og de mange caféer ved Århus Å.

 
Udsigt over Gudenåen, som løber bag sommerhusområdet Truust Gudenåen er ved Truust omgivet af skov og grønne områder Hyggelig sommerhusvej med høje træer og afskærmede huse i Truust Kongensbro Kro ligger lige ud til Gudenåen, tæt ved Truust
 

Strand

Hinge Søbad (9 km) er et badested ved Hinge Sø, hvor der er sandstrand og badebro. Søens bund består af sand og sten. Almindsø ved Silkeborg (16 km) er en af Danmarks reneste badesøer, og her findes de to badestrande Østre og Vestre Søbad, der i sommerperioden har både omklædningsmuligheder og livreddere. Hvis I foretrækker at svømme i havet, bør I tage på udflugt til de skønne strand ved Kattegat (70 km) eller Vesterhavet (112 km).

Natur

Arnakkekilden er en naturlig kilde med frisk jernholdigt vand, der ligger ved KunstCentret Silkeborg Bad, som er et skønt udflugtsmål indrettet i et gammelt, smukt renoveret kurbad. Gjern Bakker (16 km) i den skønne og vilde natur er et af de mest markante landskaber langs Gudenåen. Bakkerne er skabt under den sidste istid, og visse steder er der en højdeforskel på op mod 90 meter. Fra den fredede Store Troldhøj får I et skønt udsyn ud over Sminge Sø og det bakkede landskab. Det 147 m. høje Himmelbjerget er et af områdets mest berømte udflugtsmål. Fra toppen af bjerget får I en pragtfuld udsigt ud over hele landskabet (32 km).

Aktivitet

I jeres ferieområde findes der mange stier, der egner sig fortræffeligt til lange gåture og cykelture. Det er også muligt at sejle i kano i området. Trust Camping ligger direkte ved Gudenåen, og her har I mulighed for at leje kanoer og tage på en 160 km lang tur ned ad floden! Hvis I ikke selv har lyst til at styre slagets gang, kan I tage en tur med verdens ældste aktive hjuldamper, Hjejlen, og sejle ruten fra Silkeborg til Himmelbjerget. I ferieområdet ligger der også adskillige golfbaner, og den afvekslende Tange Sø Golfklub ligger kun 11 km væk. I kan også nyde en skøn og stille dag ved Grønbæk Put & Take kun 1 km væk. Her kan I fiske forskellige slags ørreder og laks, gedder, sandart og ål. Desuden lokker Silkeborg med det indendørs gokart center ¿Karting World Silkeborg¿, hvor I nemt kan tilbringe flere actionfyldte timer (13 km).

Attraktion

I Jysk Automobilmuseum i Gjern (15 km) kan I opleve en imponerende samling af 140 restaurerede køretøjer. Elmuseet ligger ved Danmarks største vandkraftværk, Gudenaacentralen (Tangeværket), og udstillingerne viser en omfattende samling af genstande, der fortæller om strømproduktion, strømfordeling og strømforbrug siden 1920''erne (15 km). Silkeborg Museum har til huse i Silkeborgs ældste bygning og er et kulturhistorisk museum med udstillinger om blandt andet istiden, en antik glassamling og hovedattraktionen Tollundmanden, der er et moselig fra oldtiden. Også ferskvandscentret AQUA i Silkeborg er et besøg værd. Her kan hele familien lære mere om Danmarks vandløb og søer og hygge sig i en skøn park med dyreanlæg og legeområde.

Udflugt

I Labyrinthia i Rodelund (24 km) kan I opleve Europas største tredimensionelle labyrint og - forsøge at komme ud igen! Labyrinthia består af både et museum, et kryptotek og en kæmpelabyrint. Det er også spændende at besøge Randers Regnskov (36 km) med junglestier, krokodiller og vandfald. Hold øjne og ører åbne og oplev en helt særlig tropeverden med dyr og planter, der lever frit under Regnskovens kuppel. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine, et rigtig eventyrligt sted med små søer og plaskende bække, der medfører en lidt uhyggelig stemning (43 km). Løveparken Givskud Zoo er både en zoologisk have og en safaripark. Kør forbi de vilde dyr i bil og kom helt tæt på blandt andre flodheste og løver (72 km). Sidst men ikke mindst findes Legoland, hvor mere end 50 mio. legoklodser har skabt naturtro minibygninger og seværdigheder. En kæmpe oplevelse for hele familien (82 km)!

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Truust

Søg sommerhus
 
  •  

   Truust Sommerhus, Truust

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no  

    
   1 uge fra DKK 2167,-
    
  •  

   Truust Sommerhus, Truust

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no  

    
   1 uge fra DKK 2818,-
    
  •  

   Truust Sommerhus, Truust

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   42000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1613,-
    
  •  

   Truust Sommerhus, Truust

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1  

    
   1 uge fra DKK 2583,-